İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

Ilk sevgili ile evlenen mutlu olur diye bir kaide yok ki.

Sen tecrube kazandin

Cesitli patates cinslerini gordun degerlendirdin
Bence sen kendi patatesini secerken daha kaliteli olani alacaksin.

Ilk tezgahtakini alana bu is pahaliya patlamis olabilir.

Umarim anladin beni.

Evrene olumlu enerji gondermeye devam. Tabi dua da onemli.

Ilk sevgili ile evlenen mutlu olur diye bir kaide yok ki.

Sen tecrube kazandin

Cesitli patates cinslerini gordun degerlendirdin
Bence sen kendi patatesini secerken daha kaliteli olani alacaksin.

Ilk tezgahtakini alana bu is pahaliya patlamis olabilir.

Umarim anladin beni.

Evrene olumlu enerji gondermeye devam. Tabi dua da onemli.
ahaha çok hoştu bu :) kalite kontrollere devam tabi de hep çürük gelmese iyi olacak :)

hahahah özenilen bu betimlemedeki bir hayat değil tabiki dee :)) ben de evlilik pek düşünen biri değilim ama arada bir hoşuma gitmiyo değil varlığı bir dert yokluğu yara cinsinden :)
İşte 12'den vurmak şans işi, ben böyle bir kızdım ilk flörtlerimde, e karşıma çıkanlar da prens değildi. Ki çoğumuzun ilk anıları da bu yöndedir. Tamam destansı aşk yaşayanlar yok mu evet vardır ama şanslılar işte sadece.
E şanssızız diye üzülelim mi? Napalım biz de bekleriz en azından eli yüzü düzgün, huyu da orta şeker birini bulana kadar napalım yani?
Şimdi o zamanlar bütün bunları reddedip inatla devam edip evlenebilirdim de. O zaman ilk erkekimle evlendim diye hava atabilirdim bak :KK53: Beni çok sevdiğini iddia eden bir manyak vardı o zamanlar, uğruma intihar falan etmişti. Al sana aşk hikayesi:KK53:

İlk tanıdığım erkekle evlenmeyi hiç istemezdim. Korkardım hatta öyle olacak diye. Kesin aklım kalırdı çünkü, biliyorum kendimi.:KK53:

Hayırlısı canım benim, her tencereye uyan bir kapak vardır. Allah tan hayırlısını dile, gerisi gelir
Tam bu mesajı okudum bolkonda bir gürültü oldu, üst katta mangal yapmışlar balkonun kenarından kapak benim balkona düştü :KK70::KK70::KK70:şimdi bunu nasıl yorumlasam bilemedim :KK70::KK70::KK70:

Canım hiç oyle düşünme hayırlısnı iste bende üni kazandım eşim karşıma çıktı 5 yıllık flörtün ardından evlendik inan insan çok yoruluyo yıpranıyo karışıklıklar koşuşturmaca ve hep geçmiş özlemi çünkü evlendikten sonra herşey tamamen değişiyo eşimi halen çok seiyorum ilk gün nasl aşık olduysam bu işler nasip kısmet bilemzsinki 5 yılın içinde ne kavgalar ayrılmalar aile anlaşmazlıkları yaşadık şimdi ise diyoruzki hepsi cahillikmiş deyip gülüyoruz rabbim karşına çıkarıyo bianda herkes göründüğü gibi değil inan sahte maskelerle geziyolar dışarıya karşı tanıyıp evlenmek en mantıklısı

İlk sevgilimle evliyim ama kendisi ilk kez bişeyler hissettiğim kişi değil, tek erkek arkadaşım da değil.
Yanlışları görmeden doğruyu nasıl anlayacaksın ki

X