İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

vurmayın öldük yav. :)
ben eşimin 13. sevgilisi falanım herhalde
Adam bayağı aramış
benim için ise o ilk
ben çok aramadım

ama ruh eşi diye bişey varsa bulmuşum
ilkinde bulmuşsam neden şanssız oldum şimdi

ilk sevgiliyle evlenmek bence şans da değil şanssızlık da.
ŞANS şu hayatta O'nu bulabilmek....

Bugün bulunduğum noktadan yıllar öncesine bakıyorum. Prensesler patatese dönmüş, patatesler prenses olmuş. Yani gerçekten ne olduğunun anlaşılması aslında zamanla ortaya çıkıyor. Ama bu sadece evrene olumlu mesaj gönder gibi basit bir "secret zırvası" ile açıklanamaz bence. Elbette insanlardan ne istiyorsan önce sen yapacaksın. Gülümsiyeceksin ki, sana gülsünler. Aslolan elindekilerin değerini bilmek, daha iyisi için çalışmak, çabalamak ama hrslanıp, kıskanmamak. Sana nasip edileni hak etmeye çalışmak. Yani işin sırrı, yaparken acele edeceksin, sonucu beklerken sabırlı olacaksın. Bu sözlerim bana da gelsin.:)
Çok güzel açıklamışsın :)

Konuyu baştan sona okudum. Evlilik konusu kadere bağlı. Bir doğum, ölüm ve nikah tarihi değişmezmiş.
Bu konuyu dert etme bence. İlki veya kaçıncı olduğunun önemi yok. İnsan tecrübe de edinir sonuçta

Yalnız konuya bazı arkadaşlar ilk sevgilimi hatırlamıyorum, unuttum yazmışlar. Gerçekten mi ya şok oldum :KK57:

Ben ilk sevgilimle evlendim , ilk sevgilileriyle evlenmeyenlerin hiçte patates olduğunu düşünmüyorum.

aksine daha iyi en iyisini bulana kadar devam:KK53:

[QUOTbak themis1990, post: 42292992, member: 392825"]Ben ilk sevgilimle evlendim , ilk sevgilileriyle evlenmeyenlerin hiçte patates olduğunu düşünmüyorum.

aksine daha iyi en iyisini bulana kadar devam:KK53:[/QUOTE]
Olum bak git:KK67:

Ehliyet sınavını ilk denemede kazanamayıp ikincide kazananlar patates grubuna giriyor mu
xenforo-smilies-kk53.gif

Bir yemeği ilk denemede yapanlar da var, hata yapa yapa öğrenenler de.. Bu da onun gibi bişey
xenforo-smilies-kk53.gif

Ilk ve son sevgilimle 17 yaşında başladım, şu an 23 yaşındayım :KK60: Ve bazen öyle anlar oluyor ki hayat beklentilerimi sevgilim karşılamıyor diye düşünüyorum. 17 iken istediğim bir şey 23ümde oldukça yanlış gelebiliyor bazen,ama 'iyi ki'lerim daha çoktur ilişkimde :KK68:
Yani zamana ve olaya göre değişkenlik gösteriyor hislerim.
Çok bazen demişken; bazenler çoğalıyor bazen,demek istiyorum :KK8:

Sanırım bu kız ben olacağım. Ve ilerde bir kizim olursa kesinlikle evlenmeden önce ileri gitmemek kendini çok kaptırmamak şartıyla bir sevgilisi olsun isterim. İlişkide nasıl davranması gerektiğini ogrensin de dusune dusune kendini yiyip bitirmesin

X