İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

İlk aşk mevzusuna bu denli büyük anlamlar yükleyen romantikler beni her zaman güldürmüştür. =)
Biraz da tiksindirmiştir.
İlişkileri bu kadar basite almayın.
Nicelikle ilgilenmeyin. Niteliğe bakın.
İlk, son, orta gibi zırvaları gelişiminizi engeller, vizyonunuzu dar kılar. Ki zaten öyle olmuş.
Bir hata düzeltilmiyorsa, sürekli devam edermiş.
Uyanık olmayı öğrenene kadar hayat hata yaptırmayı sürdürecek.
Aldanışlar böyle biter ancak.

Ben de ilk sevgilimle evlendim ama şans olan bu değil. İlk sevgilinin evlenmek için doğru tercih olması. İlk olmasıninda da avantaj sayilmasinin en büyük sebebi hayatın sizi daha az kırıp hirpalamasi belki de. :)

Demek istediğim doğru insana daha çabuk ulaşmak şans sayılabilir ama önemli olan doğru insana ulaşmak. Hedefe ulaştıktan sonra o arkadaşınız sizden daha şanslı değil.

Ben 28.5im oleyim o zaman demek istiyorum.:63::KK12::63:

Nerde okuz varsa gidip arayip zorla bulmusum simdi fark ettim.:KK50: Yeni aska diyip yeni okuze yelken acmisim meger:63::KK12:

Ya nasip midir nedir olmuyor arkadaşım. Adam gibi adam çıkmıyor. Adam gibi adamı geçtim şöyle tipini beğendiğim biri bile çıkmıyor. Valla üzülüyorum artık ciddi ciddi. Çirkin de değilim ama kaldım evde sanırım. Halbuki cidden istiyorum güzel bir evim Yuvam olsun. Ve artık hiç evlenemeyecegime inanıyorum. :cry:

Kuzenim 23 yaşında ilk erkek arkadaşıyla evlenmişti hep çok pişman olduğunu söyler başka bir ilişki ve tecrübe görmediği için yanlış karar aldım der. Bence bu işin doğrusu yok, sevip aşık olmakla alakalı; patates mi prenses mi olduğunuza bırakın zaman cevap versin.

Valla ilk ciktiginla evlenmenin dogru oldugunu dusunmeyenlerdeyim....farkli erkekler tanimali ki insan karsilastirmali..her ozelligini...seviyeli ve kaliteli olmak suretiyle deneme yanilmalar guzeldir...flort asamalari eglencelidir...20 li yaslarda evlenip de 40 sene ayni insanla yasamanin nesi cazip gelir insanlara anlamam yani..sIkIlmayanlara helal olsun..

Geçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acaba :KK17: ondan mı bütün bu olanlar :KK35:
Ilk sevgiliyle evlenenleri tam tersi sanssiz goruyorum cunku ilk sevgilimi yillar sonra gorup AYYYY BU GERIZEKALININ NEYINE ASIK OLMUSUM ACABA YOKSA BEN DE MI BIR GERIZEKALIYDIM dedim once adami sonra kendimi falan sorguladim :d

Geçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acaba :KK17: ondan mı bütün bu olanlar :KK35:
Patates mi:KK57: canım benim ya öyle düşünme bak ben sevgilimle 4 senedir konuştum ilk sevgilim nişanlanalı 2 sene oldu. Bi türlü evlenemiyoru kaynanam 2 bilezik takcak annem dul kadın mı alıyosun bari 4 olsun diyo kaynanam o zaman benimle oturur diyo ve ben de kaynanamla oturmak istemiyorum. Kendimize özel evimiz olsun istiyorum hem rahat edemem 3 tane abisi var ikisi bekar kayınpederim var. Yani anlayacağın 2 senedir bekliyoruz mal gibi. Ikimiz de arada kaldık hatta bizimkiler nişanı attırmaya kalktılar ama hayır dedim. En sonun da benim ki ağzını açtıda annesiyle konuştu 5 bilezik takacaklarını söylediler. Benim annemde rahatladı. Allah'ın izniyle seneye düğünümüz var :21: ama ben bu 2 sene icersinde sinir hastası oldum... her sey de vardir bi hayır canını sıkma sen bak ben de disardan çok şanslı biriymisim gibi gorunurum ama bak iste yasadiklarimi anlattim ayrıca kaynanamda beni istemiyo zaten... neyse baya bi doktum içimi ya o_O

Son düzenleme:
İlk aşkla evlenme durumu tamamen kısmet,patates ve prenses ayrımı pek hoş olmamış,biraz kıskanmışsınız arkadaşınızı ..onların adına sızde yuregınıze mutluluk tohumlarını ekerseniz aynı mutluluk sizide bulur..

Ya şaka bir yana 16-17 yaşlarımdaykenki rezalet bir karakteri olan, süzme salak bir benin seçtiği bir herifle evlenmek istemezdim. O kafayla seçtiğim bir adam beni bir ömür rezil ederdi ya da boşanırdım bundan eminim. :KK52:
Bir kere cidden çok saftiriktim, çok kolay inanır güvenirdim, hataya o kadar müsaittim ki bu günlere nasıl gelebildim tek parça cidden hala şaşırıyorum. E hal böyle iken bu kızın seçtiği adam nasıl olurdu bir hayal ediverin? İyi ihtimalle 18'i doldurunca evlenirdim, sonra hemen ertesi seneye hamile kalırdım, bilinç yok bir şey yok tabi 9 ay ayı gibi yerdim. Doğuma 150 kiloyla girer iyi ihtimalle lohusalıkta 90-100 kiloyla kalırdım. Sonra kaynanam yi gızım bebeye süd olucuk diyip diyip yedirirdi ve doğum kiloları üzerime yapışırdı bir iyi. Sonra gelsin uykusuz geceler, kıçını devirip yatan çocuğuna sadece günde 10 dk agu gugu yapan bir herifle kalakalırdım. Sonra hayatımın komplesi bebek olurdu, kendimi unuturdum. Maddi sıkıntılar, geçim kaygısı, yıpranmış bir beden, amaçsız bir hayat hoşgeldin.
Valla o zamanlarki sevgililerimden ancak böyle bir hayat çıkardı. 23 yaşındayım şimdi, ben böyle iyiyim anam. Tek parça, tek tabanca, sorumsuzluğum, bencilliğim, duygusuzluğum falan çok mutluyuz:KK51: Şimdi aklım başıma oturdu artık, silah dayasan kolay kolay şu geleneksel evlilik tiplerine evet demem. Görümce, elti, kaynana falan aboovvv, kocayı bitirip bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmak kabus gibi be! Buna mı özeneceğim, tııhhh:KK12:

Valla 23 yaş on Numara zeka ve tatlilik. 27,5 yaş ablanın örnek aldı valla :KK52:

ilk aşkla evlenen çok...
bende evlenseydim... ama hayatımın aşkını geç buldum. o hayatımın aşkı benim ilkokul sinif arkadaşimdir. ilk aşk degildi ilk elektirlenme aldığım kişiydi..:KK23: o elektriklenmeyi hiç anlayamadim.. çocuktuk anlayamayiz :KK22:

Bütün arkadaşlarım evlendi benim içinde derlerdi en önce sen evleneceksin diye ama kısmet işte evlilik değil ayrılık oldu belkide hayırlısı bu evlenip boşanacağımıza en azından doğru insanı bekliyoruz.

Esim ilk sevgilim olsaydi onunla evlenmezdim. Insanlari tanidim ve esimle evlendim.
Ilk sevgili = yasanan en sacma iliskidir. Niye hayatima yayayim bunu?
Dusunsene ya hic ayrilik yasamadin, gozunu actin o kapiyosun hala o. Ohoooo.
Ayrilik acisi bile donup baktiginda muhtesem yogun bi duyguyken niye bundan mahrum kalayim?

X