İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

Ben ilk sevgilimi hatırlamıyorum. Aklımda iki kişi var gidip geliyorum acaba hangisiydi diye.. Ben zaten ilk sevgiliyle evlenme taraftarı da değilim :)

Olaya bir de boyle bak.Ben yapiyorum misal.
IMG_20150819_225646.jpg

Geçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acaba :KK17: ondan mı bütün bu olanlar :KK35:
eşimden önce 2 erkek arkadaşım oldu. eşimin ise kaçıncı sevgilisiyim bilmiyorum benle tanıştığında bile birden fazla sevgilisi vardı :KK66: onunla tanıştığım gün geçmişim de geçmişi de benim için yok oldu. doğru insanı bulunca böyle oluyor bence... huzur da şans da senin bakış açına bağlı :KK66:

yapıcı cümleleriniz için teşekkür ederim normal şeylerde de pek şanslı değilim açıkcası umarım istediğiniz işe bi an önce kavuşursunuz :KK56:

Siz de hayalinzdeki aşka umarım ki :KK37::KK36::KK36:su dilekleriniz bile beni mutlu etti,insanın hayatında bazı şeyler yarım kalınca huzur bulamıyor. Kimsenin hayatı mükemmel değil,sorunsuz kimse yoktur ama her şey yoluna girer zamanla. Allah kalbinize göre birini versin inşallah

eşimden önce 2 erkek arkadaşım oldu. eşimin ise kaçıncı sevgilisiyim bilmiyorum benle tanıştığında bile birden fazla sevgilisi vardı :KK66: onunla tanıştığım gün geçmişim de geçmişi de benim için yok oldu. doğru insanı bulunca böyle oluyor bence... huzur da şans da senin bakış açına bağlı :KK66:
inşallah birgün ben de sizin yaşadığınız duyguları yaşama lüksüne erişebilirim :)

Siz de hayalinzdeki aşka umarım ki :KK37::KK36::KK36:su dilekleriniz bile beni mutlu etti,insanın hayatında bazı şeyler yarım kalınca huzur bulamıyor. Kimsenin hayatı mükemmel değil,sorunsuz kimse yoktur ama her şey yoluna girer zamanla. Allah kalbinize göre birini versin inşallah
İnşallah derdi olan herkes dermanını bulsun :KK16: ben de çok teşekkür ederim..

İnsanın kalbi yorulmadan birine güvenip evlenmesi
çok masum ve romantik geliyor kulağa, ama maalesef dünya bu kadar masum değil...
İfadeniz çok naif çok güzel.. Insanın kalbi yorulmadan birisine güvenmesi.. İçimde bişeylerin adını koydu. Teşekkür ederim :)

hayatıma ilk giren erkek dangalağın tekiydi, sinirli, asabi, çıkarcı bir tipti ve bana bir kaç kere milletin ortasında kaba davranmıştı, hee oda yetmemiş bir de benden ayrılınca yakın arkadaşlarımdan birine yazmış benim aylar sonra haberim oldu. tabi ben bu arada bu son olayı öğrenene kadar salya sümük ona hala aşıağaaaaammm diye geziniyordum ortalarda yaşta o zamanlar 16 17 falan :KK70::KK70: şimdi geriye dönüp bakıyorum amaaaan Allah korumuş valla, tövbeler tövbesi. ama bu bana o kadar büyük ders oldu ki bir daha sırf yakışıklı, esrarengiz, karizma vb etiketlere hiç kanmadım, hep adam gibi adam olsun benim olsun dedim :KK60:

yani demem o ki, ilk sevgili falan geç bunları Allah hayırlısı kimse ve ne zaman olacaksa onu versin sana

X