- 4 Haziran 2022
- 224
- 96
- 28
- Konu Sahibi anonimadanali
21Çok pardon ama kaç yaşındasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21Çok pardon ama kaç yaşındasınız?
ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor biliyorum. sadece bilemiyorum nasıl davranmam gerekiyor böyle bir durumdaMuhtemelen senden çok büyüğüm seni hiç kırmak istemem ama senin kadar umrunda olmadığını düşünüyorum bazı şeylerin onun için, yazdıklarından yola çıkarak
Yiymi biy mi? Valla öyle ağlayınca yaşınız bayağı büyük zannetmiştim.
Onu darlıyormuşsun gibi hissettiğini ona söyleme öncelikle, seni aramadığı zamanlarda da arama onun aramasını bekleben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor biliyorum. sadece bilemiyorum nasıl davranmam gerekiyor böyle bir durumda
Yani biz söyleyelim de yine de siz bilirsiniz… bazen yaşamadan anlaşılmıyo bazı şeyler. Yorumlara verdiğiniz yanıtlara baktım da, aramıyor, mesaj atmıyor diye konu açmışken yorumlar can sıkıcı olunca "aslında hep o arar" falan diye çevirmeye başlamışsınız. Aslında çok iyi anlıyorum sizi, insan böyle konularda kendini kandırmaya çok meyilli oluyo. Ama yine de umarım umduğunuz gibi gider, hayırlısı olsun sizin için.hedefleri olan bir adam, hedeflerine ulaşamayınca huzursuz oluyor bunu biliyorum ve görüyorum. O yüzden sınırlarına karşı saygı duyuyorum o da benim sınırlarıma saygı duyuyor. Sadece kafamı karıştıran şey şu o da son cümlemizde saklı işte
ya amaCicim aylarında yazmıyorsa ileri ki zamanlarda hiç yazmaz.
bunu bugün söyledi aslında… sen de arasan ben mutlu olurum dedi. Ama işte ararsam benden sıkılacağını zannediyorum… baka bir yandan da her yaptığımı ona anlatmak onunla her dakikamı geçirmek istiyorum. O da bana her güzel bir şey yaptığımda yanımda seni hayal ediyorum diyor… sınıfın zekisi bölüme 1. Giren introvert bir tip… kafam karışıyor işteO aramadigi zamanlarda sizin aramanızı bekliyor olabilir mi?
teşekkür ederimYani biz söyleyelim de yine de siz bilirsiniz… bazen yaşamadan anlaşılmıyo bazı şeyler. Yorumlara verdiğiniz yanıtlara baktım da, aramıyor, mesaj atmıyor diye konu açmışken yorumlar can sıkıcı olunca "aslında hep o arar" falan diye çevirmeye başlamışsınız. Aslında çok iyi anlıyorum sizi, insan böyle konularda kendini kandırmaya çok meyilli oluyo. Ama yine de umarım umduğunuz gibi gider, hayırlısı olsun sizin için.
Ay ben tıkandım.daha fazla yazamıyorum.tüm bilgim ve yetkim buraya kadardı.ya ama
bunu bugün söyledi aslında… sen de arasan ben mutlu olurum dedi. Ama işte ararsam benden sıkılacağını zannediyorum… baka bir yandan da her yaptığımı ona anlatmak onunla her dakikamı geçirmek istiyorum. O da bana her güzel bir şey yaptığımda yanımda seni hayal ediyorum diyor… sınıfın zekisi bölüme 1. Giren introvert bir tip… kafam karışıyor işte
Ay ben tıkandım.daha fazla yazamıyorum.tüm bilgim ve yetkim buraya kadardı.
3 aylık bir ilişki için evliliği düşünmek sizcede çok erken değil mi?merhaba arkadaşlar,
Bu kızçeniz bu sefer güzel bir konuyla geldi çok şükür. yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var, ilk defa bir erkek arkadaşım oluyor, ikimiz de ciddiyiz, inşallah bu ilişki evliliğe gidecek. Sorum şu ki bazen onu darlıyormuşum gibi hissediyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve malum okullar da online. 1 veya 2 haftada bir görüşebiliyoruz. Bazen çok az yazıyor veyahut aramıyor ve o zamanlar ben çok üzülüyorum. Spor yapıyor olduğunu, kitap okuyor olduğunu, araştırma yapıyor olduğunu biliyorum. Ama biliyorum ki isteyen insan arar veyahut mesaj atar değil mi? İşte böyle hissettiğim zamanlar da ona yazdığım zaman onu rahatsız etmişim gibi hissediyorum ya da aradığım zaman sanki peşinden koşan benmişim gibi hissediyorum. Ama biliyorum ki onu beni çok seviyor birçok problemi de beraber aştık… onun mavi tiki kapalıydı, açtı… Gibi. İkimiz de ilk defa böyle ciddi bir ilişki yaşıyoruz ve benim için bu ilkin de ilki. Sorum şu ki nasıl dengelemem gerekiyor bu iletişim halini? Neler yapmam neler söylemem ya da neler yapmamam neler söylememem gerekiyor? Bana yardımcı olabilir misiniz
Bizim gencligimizde telsim sevgili hatlari vardi, sabaha kadar konusma bedavaydi. Ay yurtta kalirken, o bedavayi kullanicam diye telefonda uyuklayan gordum ben O kadar iletisim beni boğardi mesela, herseyi tadinda birakmak lazimVallahi benim 16 yaşındaki kızım da aynı böle
Çocuğu oğluşum diye seviyo ama onlar sürekli konusuyo oylesi de iyi değil snow bıktık ailece
Sürekli mesaj sürekli arama ay mic mic güzel değil boşver sen çocuğu sıkma
Daha ilk ilişkiler ve 3. Ayınızdasınız. Bu dönemler birbirinizi asıl tanıdığınız zamanlar. 7/24 mesajlaşılmalı demiyorum ama daha bu kadar taze bir ilişki için fazla heyecansız, meraksız, paylaşımsız karşınızdaki insan.Durağan mı? Nasıl olması gerekiyor peki durağan olamaması için bana normal geliyordu