İlk reglinizle nasıl tanıştınız :))

Hahah :)
Ya aslında anlatıldı biliyorum olacağımı falan ama işin içinde "kan" var diye mi, yeni ve devamlı olacak bir şey yaşamak mı, rezil olma korkusu mu, ayıp görmeyle alakalı bir bilinçaltı mı neden bilmiyorum :) Ama o anları hatırlıyorum hep, rehberlik servisinde öğretmen bana regli anlatıyordu ben de hala kendime gelememişim hık hık diye bölük bölük ağlamaya devam ediyorum yarı dinliyorum yarı dinlemiyorum tam odaklanamıyorum falan, bana ped veriyor en son. Sonra nasıl sakinleştim onu hatırlamıyorum ama sağolsun kız arkadaşlarım fısıldaşırken duyurmuşlardı sınıfa diye hatırlıyorum, utana sıkıla geçmiştir günüm:KK53:
Bir de 10 gün sürmüştü.
Ah vindcim ah kaderimiz bu :/ her ay düzenli bazen düzensiz kan kaybetmemiz gerekiyor. Ama bunun korkusu tatlı bir duygu bence :KK70: şekercikk

Ah vindcim ah kaderimiz bu :/ her ay düzenli bazen düzensiz kan kaybetmemiz gerekiyor. Ama bunun korkusu tatlı bir duygu bence :KK70: şekercikk

Ay evet, "off her ay bunu mu yaşıcam ben şimdi" diye düşünerek geçirmiştim bir süreyi :KK53:
Aynen, her şey olması gerektiği gibi aslında ama küçüktük tabii :)

Kız birde anneme dedim ki, anne babama söyleme utanırım şimdi ondan yüzüne bakamam dedim tamam dedi. Babam eve geldi baktım kıstırmş köşede "m.... chocolita regl oldu" :KK70:sessiz sessiz söylüyor bide
Hahaha annem de babama söylemiş ,geniş garı :KK70: tel de arayıp kızlarına kanatlı ,uçan şyden al diyordu biz diyemiyorduk ,kiss kiss gülüp anne yaaa diyorduk , sonra erkek kardesimi bile markete gonderip agda ve ped aldirmaya basladim ne yüz var bende de ayakkabi keçesi gibi :KK70: :KK70:

Ortaokulda konferans düzenleyip ped dağıtırlardı bize bu pedleri utana utana nereye koyacağımızı bilemez halde sınıfa gelirdik erkeklerin eline geçmişti de nasıl dalga geçerlerdi ondan mı bu utanma korku oluştu acaba :KK12::63:
Ay aynen yaa o konferanslar bitmezdii. Pedi dolma gibi sarmayıda oradan öğrendik :KK70:

Ortaokulda konferans düzenleyip ped dağıtırlardı bize bu pedleri utana utana nereye koyacağımızı bilemez halde sınıfa gelirdik erkeklerin eline geçmişti de nasıl dalga geçerlerdi ondan mı bu utanma korku oluştu acaba :KK12::63:

Aynen, ne meraklıydılar ya :KK67:
Sanki lisede de olmuştu böyle konferanslardan.
Bazı bayan hocalarımız sinirlenip açıkça konuşurlardı sınıfta utanılacak bir şey değil bu normal vs. :)

Ay bende reglim :KK70: bugün oldum :KK70: pedi eşime aldırdım ay ne yapayım bebekten fırsat bulamadm evde de kalmamş. Canım ara sıra at bir çikolata. Eziyet etme kendine o kadar. Çok canın çekerse kendini ödüllenir
Iki haftadir yerimde sayıyorum bu hafyada aldim 900gr odullendirmek icin sebebim yokki ama veriyimm offf hamburgerr menuu yicemmm :KK70:

Hahaha annem de babama söylemiş ,geniş garı :KK70: tel de arayıp kızlarına kanatlı ,uçan şyden al diyordu biz diyemiyorduk ,kiss kiss gülüp anne yaaa diyorduk , sonra erkek kardesimi bile markete gonderip agda ve ped aldirmaya basladim ne yüz var bende de ayakkabi keçesi gibi :KK70: :KK70:
Kız bu erkek kardeşlerimiz ne çekti bizdeen :KK70: iki kadınla yaşamak nasıl düşünsene :KK70: her şeyi görüyor şahit oluyor tiskindiler bizdeeen :| benm erkek kardesim 15 yasinda. Bekarken sütyen kaydı mı tişörtün üstünden düzeltirdim bu, abla yaaa :KK70: ahahahah :KK70: annemle konuşurduk bıyığımı alsana, bacağını neyle alıyorsun, ay anne orman gibi olduuum :KK70: :KK70: ahahahhaha :KK70: bu hemen başlardı, üfff anne yapmayn şunu ya :KK70: :KK70:

Kız bu erkek kardeşlerimiz ne çekti bizdeen :KK70: iki kadınla yaşamak nasıl düşünsene :KK70: her şeyi görüyor şahit oluyor tiskindiler bizdeeen :| benm erkek kardesim 15 yasinda. Bekarken sütyen kaydı mı tişörtün üstünden düzeltirdim bu, abla yaaa :KK70: ahahahah :KK70: annemle konuşurduk bıyığımı alsana, bacağını neyle alıyorsun, ay anne orman gibi olduuum :KK70: :KK70: ahahahhaha :KK70: bu hemen başlardı, üfff anne yapmayn şunu ya :KK70: :KK70:
İşte evlenince yabancılık çekmez ,ilerde teşkkür ederler bize :KK70:

X