- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
haha ben valla bayadır rahatım mutluyum . ama çok uzun sürmeyecekŞimdi regl olunca rahatlıyor insan dimi :) bana huzur veriyor sanki tüm ay içim şişmiş şişmiş onu boşaltıyor :) ama belim ağrıyor ve ayaklarım donuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha ben valla bayadır rahatım mutluyum . ama çok uzun sürmeyecekŞimdi regl olunca rahatlıyor insan dimi :) bana huzur veriyor sanki tüm ay içim şişmiş şişmiş onu boşaltıyor :) ama belim ağrıyor ve ayaklarım donuyor
Şimdi regl olunca rahatlıyor insan dimi :) bana huzur veriyor sanki tüm ay içim şişmiş şişmiş onu boşaltıyor :) ama belim ağrıyor ve ayaklarım donuyor
geçmiş olsun tatlım❤♡❤♡❤♡Pco illetim var maalesef
Evet Bel ağrısı fena ya ama yine de rahatlıyorsun hayatın karmaşasında tatile çıkmış gibi hissediyorum kendimi
geçmiş olsun tatlım❤♡❤♡❤♡
zeki insan oluncaAhahahahah hiç güleceğim yoktu ya
Koli bandı kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Ya birde babam benim her ay halimde çok gıcık oluyor ne alaka dimi ya benim nasıl denk geliyorsa her reglim de anneme gidiyorum. Babam şuradan bir kuran oku da dinleyelim diyor mesela okuyamam dedikçe üsteliyor. Annem kıza dini şeyler sorma uygun olmaz dana açıklama yapamaz demiş. Yine de soruyor. Bende baba ben mazeretliyim şuan dedim ama hep mi öyle denk gelirrr ne zaman gitsem mazeretliyim. Diyor ki sen bana yalan söylüyorsun nasıl inandırayım baba seni ya şeytan diyor çıkar görsün 1 sene yemek yiyemesinPco illetim var maalesef
Evet Bel ağrısı fena ya ama yine de rahatlıyorsun hayatın karmaşasında tatile çıkmış gibi hissediyorum kendimi
Doğumda bir kan boşalıyor zaten içimizden. O zaman çok rahatlarsın asıl:)haha ben valla bayadır rahatım mutluyum . ama çok uzun sürmeyecek
zeki insan olunca
hahah deliDoğumda bir kan boşalıyor zaten içimizden. O zaman çok rahatlarsın asıl:)
Regl kukumuza kurban olsun kızBen 6. sınıfta 13 yaşındayken olmuştum.
Tarihi bile hatırlıyorum 3 Hazirandı
Reglden haberim tabii ki vardı ama moralim bozulmuştu.
Şimdi ben her ay böyle haşırt huşurt diye mi gezeceğim diye : (
Annem de "Oyy genç kız mı olmuşsun" falan deyip nasıl takılacağını göstermişti
Babam da gelmiş "Noldu" diyor
Yok bir şey diyorum
İnatla "Noldu söyle, söyle"
Kötü bir şey oldu da söylemiyorum sandı o suratla görünce
Deli etmişti beni
Sonra gelmedi reglim uzun bir süre
Regl benim kukuyu da beğenmedi herhalde
Ya birde babam benim her ay halimde çok gıcık oluyor ne alaka dimi ya benim nasıl denk geliyorsa her reglim de anneme gidiyorum. Babam şuradan bir kuran oku da dinleyelim diyor mesela okuyamam dedikçe üsteliyor. Annem kıza dini şeyler sorma uygun olmaz dana açıklama yapamaz demiş. Yine de soruyor. Bende baba ben mazeretliyim şuan dedim ama hep mi öyle denk gelirrr ne zaman gitsem mazeretliyim. Diyor ki sen bana yalan söylüyorsun nasıl inandırayım baba seni ya şeytan diyor çıkar görsün 1 sene yemek yiyemesin
Regl kukumuza kurban olsun kız
Elinden tutup hastaneye götürmeden söylemişsin Allah'tan. Tüm aile bu günü bekliyormuş baksanaBenim baba gelip gidip anneme sorarmis bizim küçük kız olmuş mu ? genç kızlığa ilk adımımı merak etmiş tövbe ne merak ediyorsun olduk işte... hatta anneme aylar sonra söyledim çok sevindi ve dedi ki aç bakiyim
Benim baba gelip gidip anneme sorarmis bizim küçük kız olmuş mu ? genç kızlığa ilk adımımı merak etmiş tövbe ne merak ediyorsun olduk işte... hatta anneme aylar sonra söyledim çok sevindi ve dedi ki aç bakiyim
hahahah ay ne güzelsiniz kızlar. güldürdünüz beni valla❤♡❤♡❤♡Elinden tutup hastaneye götürmeden söylemişsin Allah'tan. Tüm aile bu günü bekliyormuş baksana
Ahaha cem yılmazdan bir dal her yerim şiş şişşş bende şuan kan ağlıyorummO zamanlar şimdiki gibi böyle bu kadar ultra comfortlar, pamıklılar yoktu
Varsa da ben bilmiyordum
Şimdi çıçımı ultra comfort pamukludan ötesine koymam
Ay haspam diyeceksiniz ama
Zaten regl olacağım mutsuzum
"Ay bak her yerlerim şiş şiş"
Ahaha cem yılmazdan bir dal her yerim şiş şişşş bende şuan kan ağlıyorumm
Aynı ortamda vakit geçiren kadınların reglleri senkronize oluyormuş
Bunlar hep kkda çok vakit geçirmekten