kızlaaaar sizlere bi kaç sorularım olucak. düğünüm haziran da tesettürlü bi gelinlik diktiriyorum.
ilk provam nisan ayında. aslında benim derdim şu.... içime yapılan astarın kumaşı satenden yani şu kaba kumaşlardan. ben bunu ilkten düşünemedim. o astardan yapılmasını istemiyorum ya likralı astar yada gelinliğimin kolları sadece dantel olup içime likralı bi badi diktirmek istiyorum. şimdi size sorularım şunlar kızlar..
ilk provamda astar değişikliği yapılabilir mi ?
ilk provaya gittiğim de gelinliğimin astarı dikilmiş olucak mı ?
yoksa sadece üstümde mi iğnelicekler ?
eğer ki dikilmişse geriye dönüş ihtimali var mı ? lütfen okuyupta geçmeyin eğer bilginiz varsa yorumlarınızı yazarsanız çok sevinicem
bu arada terzim çok aksi birisi provadan önce gitmek istemiyorum çünkü bi kere daha gitmiştim bi değişiklik için yine mi sen geldin desin istemiyorum![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
ilk provam nisan ayında. aslında benim derdim şu.... içime yapılan astarın kumaşı satenden yani şu kaba kumaşlardan. ben bunu ilkten düşünemedim. o astardan yapılmasını istemiyorum ya likralı astar yada gelinliğimin kolları sadece dantel olup içime likralı bi badi diktirmek istiyorum. şimdi size sorularım şunlar kızlar..
ilk provamda astar değişikliği yapılabilir mi ?
ilk provaya gittiğim de gelinliğimin astarı dikilmiş olucak mı ?
yoksa sadece üstümde mi iğnelicekler ?
eğer ki dikilmişse geriye dönüş ihtimali var mı ? lütfen okuyupta geçmeyin eğer bilginiz varsa yorumlarınızı yazarsanız çok sevinicem
bu arada terzim çok aksi birisi provadan önce gitmek istemiyorum çünkü bi kere daha gitmiştim bi değişiklik için yine mi sen geldin desin istemiyorum
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)