- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.480
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Söyledim eşim diyo söylüyorum bende laf anlamıyor hatta sinirlendi cahiller dediBen olsam hemen söylerdim eşime.Onlara ne senin çocuk yapmandan kimseyi karistirmana kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyledim eşim diyo söylüyorum bende laf anlamıyor hatta sinirlendi cahiller dediBen olsam hemen söylerdim eşime.Onlara ne senin çocuk yapmandan kimseyi karistirmana kendine.
Dimi eski kafalı insanlar ah ah bi kere de bana demişti ben evlendikten sonra hiç adet olmadım bende eskiden öyleydi dedimEskilerin kafasına ulaşmak çok zor Kendileri kondomla tanışmadıkları için doğurmuşlar iki senede bir. Birde 1-2 sene çocuk düşinmiyordu benim arkadaşım kazayla hamile kaldı geçenlerde damadın yengesi diyormuş ki, "İyi bari Allah hastaneye düşirmeden olmuş" Hellooo kondom diye bir şey icat edildi acaba insanların kendi istekleriyle yapmadıkları hiç akıllarına gelmiyor mu? Böyle sorular aşşşırı derece saygısızca
Düzenleme yaptım ya kızhani okumamıştın
Evet güncelleme getiriyim dün akşam eşime söyledim söylerken sesim titredi benim böyle hemen ağlayasım geliyor neyse direk konuyu açmadım o sordu moralin öok boxuk biley mi pldu diye 2kez üst üste sordu bende dedim evet bozuk annen böyle böyle demiş niye bizde sorun barmış gibi konuşuyor dedim Allahın takdiri oladabilir daha ortada bişey yokken biz istemediğimz zamanlarda bile çocuk çocuk diye niye tutturuyor dedim asıl bombayı söylemedim ben size geri kalmışlıkta son noktaa evliliğimizin 4.ayı felan kaynanamın annesi drmişki niyr çocuk yapmıyorlar bi sorun mu bar doktora götürün diye bide kaynanam utanmadan bana bunu söyledi dedim sorunluk bişey şuan istemiyoruz kendi kararımız dedim biley demedi eşime söyledim akşamına dedim bu nasıl cümle eşimdr sinirlendi haliyle bunlar böyle yaptıkça çocuk yapası bile gelmiyor insanın dedi bende onayladım cahillik başka bişry değil dedim çok sinirlenmiştim eşime fr dedim git şu annene bişey de yeter artık diye o günden donra bana hiçbişi sormadı etrafıma sormaya başladı şimdiMerhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
1ay sonra evleneli 1sene olucak ilk aylarda çocuk düşünmedik görücü usulü tanıştık öyle evlendik zaman geçirmek istedik neyse korunmayı bırakalı 4ay oldu ama kaynanam evlendiğimizin 2.ayından itibaren çocuk konularını açıyor o açmasa kardeşi açıyor eşimin teyzesin de ne zaman gitsek adetli olurum kadında ozaman soruyor hamilelik varmı ilkinde bişey demedim yok dedim sürekli sorunca bende adetin vermiş olduğu sinirle size her geldiğimde bu soruyu mu sorcaksın dedim ondan sonra sormadı da ama kaynanam durmadı kayınpederimle isim bile düşünmüşler sanki kendileri koycakmış gibi Allahım neyse bugünde şunu öğrendim şehir dışında kaynanam teyzemde orda onla akrabalıkları var ve teyzeme sormuş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun işte şimdi istemiyorlar sonrasında tedaviyle anca getiriyorlar demiş bunu duydum bugün bütün modum düştü normalde kaynanamı eşime şikayet eden biri değilim bu konugu söylicem bana sor öyle bi şryi başkasına neden soruyırsun Bide laf çarpıtıyor teyzeme sorup acaba kendi mi istemiyorlar yoksa olmuyor mu cadı kaynananaa adet tarihime de az var bakalım adet olacakmyım eğer olursa. Yumurta rezervi yapmaya gidicem eşimide teste göndercem bakalım sorun var mı ama daha öncesinde hormon alttan muayane olmuştum bende sorun yoktu yumurtalıkları bilmiyorum ama
Ay ben öyle diyemem ama eşimin teyzesi eşime sormuştu eşimde demişti belkş ben kısırım sizene niye bu kadar taktınız diyeHayir düsünmüyoruz seks hayatımiz sekteye uğramasın daha sonra inşallah desen bir daha asla bu konuyu acmazlar bir kere terbiyesiz ol bak bir daha soruyorlar mi
Altında bişey aramaya çalılıyor kendi mi istemiyor yoksa olmuyor mu diye fenadır kaynanamNeden çocuk getirmiyor ne ya hangi dağ mağarası aşiretinin mensubu bunlar sülo ağam bizden çocuk istiiiiiu yaşıyor mu hala bu kafalar enteresan .
Açıp göstereyim anne bir de sen kontrol et takım taklavat yerinde mi diye diyeceksin aslinda böylelerine .Altında bişey aramaya çalılıyor kendi mi istemiyor yoksa olmuyor mu diye fenadır kaynanam
Şehşr dışında şuan 2gündür arıyor ama açasım konuşasım bile gelmiyorAçıp göstereyim anne bir de sen kontrol et takım taklavat yerinde mi diye diyeceksin aslinda böylelerine .
Kendini çocuk konusun da yıpratma canım bırak kim ne derse desin . Bu konu çok hassas bi konu ve insanın morale ihtiyacı varken insanların saçma konuşması can sıkıyor . Öyle insanlarada papuç bırakmayın ağzının payını verin geçin . Bide sana tavsiyem eşinize söylemeyin erkek milleti birden taraf değiştirir hep şikayet eden bizmişiz gibi olurMerhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
1ay sonra evleneli 1sene olucak ilk aylarda çocuk düşünmedik görücü usulü tanıştık öyle evlendik zaman geçirmek istedik neyse korunmayı bırakalı 4ay oldu ama kaynanam evlendiğimizin 2.ayından itibaren çocuk konularını açıyor o açmasa kardeşi açıyor eşimin teyzesin de ne zaman gitsek adetli olurum kadında ozaman soruyor hamilelik varmı ilkinde bişey demedim yok dedim sürekli sorunca bende adetin vermiş olduğu sinirle size her geldiğimde bu soruyu mu sorcaksın dedim ondan sonra sormadı da ama kaynanam durmadı kayınpederimle isim bile düşünmüşler sanki kendileri koycakmış gibi Allahım neyse bugünde şunu öğrendim şehir dışında kaynanam teyzemde orda onla akrabalıkları var ve teyzeme sormuş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun işte şimdi istemiyorlar sonrasında tedaviyle anca getiriyorlar demiş bunu duydum bugün bütün modum düştü normalde kaynanamı eşime şikayet eden biri değilim bu konugu söylicem bana sor öyle bi şryi başkasına neden soruyırsun Bide laf çarpıtıyor teyzeme sorup acaba kendi mi istemiyorlar yoksa olmuyor mu cadı kaynananaa adet tarihime de az var bakalım adet olacakmyım eğer olursa. Yumurta rezervi yapmaya gidicem eşimide teste göndercem bakalım sorun var mı ama daha öncesinde hormon alttan muayane olmuştum bende sorun yoktu yumurtalıkları bilmiyorum ama
Annesini iyi tanıdığı için o konuda sıkıntım yok hatta geçen başka bişry olmuştu şry drmiştim hiç annene benim için bişey diyormudub diye işte ben ailemin evine kalmaya gittiğimde onu bile istemiyormuş kaynanam ona neyse hiç bana yansıtmadı rşim ama ben ne zaman aileme gitsem kaynanamın yüzü ekşirdi bende annen niye böylr dedim işte annem çok geri kafslı dedi senin oraya gidip kalmanı bile istemiyor dedim gerçekten mi o konuda tartıştık benim karım ben istediğim sürece heryere gider demiş dedim aslan kocammmmKendini çocuk konusun da yıpratma canım bırak kim ne derse desin . Bu konu çok hassas bi konu ve insanın morale ihtiyacı varken insanların saçma konuşması can sıkıyor . Öyle insanlarada papuç bırakmayın ağzının payını verin geçin . Bide sana tavsiyem eşinize söylemeyin erkek milleti birden taraf değiştirir hep şikayet eden bizmişiz gibi olur
Sana tavsiyem şikayet eden taraf olmayın , hep tatlı bir dille eşinize söyleyin ki sizin tarafınızda olsun ve korusun . Bak ne güzel sizi savunmuş hep böylede devam edin . Kimi kaynanalar suçluyken kendini masum gösterir karı kocanın arasını açar .Bu konuda hep akıllı davranın eşinizi kendinize yakın tutunAnnesini iyi tanıdığı için o konuda sıkıntım yok hatta geçen başka bişry olmuştu şry drmiştim hiç annene benim için bişey diyormudub diye işte ben ailemin evine kalmaya gittiğimde onu bile istemiyormuş kaynanam ona neyse hiç bana yansıtmadı rşim ama ben ne zaman aileme gitsem kaynanamın yüzü ekşirdi bende annen niye böylr dedim işte annem çok geri kafslı dedi senin oraya gidip kalmanı bile istemiyor dedim gerçekten mi o konuda tartıştık benim karım ben istediğim sürece heryere gider demiş dedim aslan kocammmm
Yok şikayet etmiyorum dün moralim bozulmuştu zaten direk belli oluyor yüzümden sordu kaç kere sonra. Dedim annen böyle demiş bizi sorunlu olarak görüyor kendimi tek değil eşimi de kattım sonuçta çocuk tek kişiyle olmuyorSana tavsiyem şikayet eden taraf olmayın , hep tatlı bir dille eşinize söyleyin ki sizin tarafınızda olsun ve korusun . Bak ne güzel sizi savunmuş hep böylede devam edin . Kimi kaynanalar suçluyken kendini masum gösterir karı kocanın arasını açar .Bu konuda hep akıllı davranın eşinizi kendinize yakın tutun
Sizin kayınvalidenize diyeceğiniz tek şey Rabbim verirse olur diyin . Bizde çocuk düşünüyoruz ama vakti varmış daha diyin . Off bu kaynanalar niye böyle yahu o size çocuk ne zaman düşünüyorsunuz dediğinde ,sizde ona ne zaman öleceksiniz diye sorun aynı yanıtı alırsınızYok şikayet etmiyorum dün moralim bozulmuştu zaten direk belli oluyor yüzümden sordu kaç kere sonra. Dedim annen böyle demiş bizi sorunlu olarak görüyor kendimi tek değil eşimi de kattım sonuçta çocuk tek kişiyle olmuyor
HahahaSizin kayınvalidenize diyeceğiniz tek şey Rabbim verirse olur diyin . Bizde çocuk düşünüyoruz ama vakti varmış daha diyin . Off bu kaynanalar niye böyle yahu o size çocuk ne zaman düşünüyorsunuz dediğinde ,sizde ona ne zaman öleceksiniz diye sorun aynı yanıtı alırsınız
Ahfjkk kaynana amacına ulaşıyor onun lafıyla yumurta rezervine bakmak adamı Dr a götürmek inadına çocuk yapmaya kadar gider.. hoşgeldin K.peder jrMerhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
Yok ben kendim takıntılıyım korunmadığım ay olmayınca takıyorum eşim 30yaşında çok sigara içiyor tedbir bakımındanAhfjkk kaynana amacına ulaşıyor onun lafıyla yumurta rezervine bakmak adamı Dr a götürmek inadına çocuk yapmaya kadar gider.. hoşgeldin K.peder jr
Sustukça beter yapiyorlar. Susmayin. Hem teyzeye noluyormuş kiMerhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem