Kayınvalide terörüüüüüü

Bunu duymazdan gelmeyi başarman lazım. Bizim ülkemizde gerdekten hamile çıkana madalya takıyorlar malum. Eski insanlara istediğin zaman hamile kalacağını anlatamazsın. Duymazdan gel, sorana da doğunca siz mi bakacaksınız, ya da istediğim zaman gibi cevaplar ver. Hepimize yapıldı aynı şey. Ben 7 8 ay korundum her önüne gelen bebek var mı diye sordu o sürede. Düşünmüyoruz dedim geçtim. Çok mu önemli onların bebek sormaları. Yatağa kocanla sen giriyorsun, gece emzirmeye sen kalkacaksın. Kime ne. Yüzüne soramadıktan sonra kvyi de umursamayacaksın hepsi bu kadar
Bana karşı diyince ağzının payını veriyordum ama başka birinede bu söylenmezki sanki dertmiş gibi anlatmış

Merhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
1ay sonra evleneli 1sene olucak ilk aylarda çocuk düşünmedik görücü usulü tanıştık öyle evlendik zaman geçirmek istedik neyse korunmayı bırakalı 4ay oldu ama kaynanam evlendiğimizin 2.ayından itibaren çocuk konularını açıyor o açmasa kardeşi açıyor eşimin teyzesin de ne zaman gitsek adetli olurum kadında ozaman soruyor hamilelik varmı ilkinde bişey demedim yok dedim sürekli sorunca bende adetin vermiş olduğu sinirle size her geldiğimde bu soruyu mu sorcaksın dedim ondan sonra sormadı da ama kaynanam durmadı kayınpederimle isim bile düşünmüşler sanki kendileri koycakmış gibi Allahım neyse bugünde şunu öğrendim şehir dışında kaynanam teyzemde orda onla akrabalıkları var ve teyzeme sormuş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun işte şimdi istemiyorlar sonrasında tedaviyle anca getiriyorlar demiş bunu duydum bugün bütün modum düştü normalde kaynanamı eşime şikayet eden biri değilim bu konugu söylicem bana sor öyle bi şryi başkasına neden soruyırsun Bide laf çarpıtıyor teyzeme sorup acaba kendi mi istemiyorlar yoksa olmuyor mu cadı kaynananaa adet tarihime de az var bakalım adet olacakmyım eğer olursa. Yumurta rezervi yapmaya gidicem eşimide teste göndercem bakalım sorun var mı ama daha öncesinde hormon alttan muayane olmuştum bende sorun yoktu yumurtalıkları bilmiyorum ama
Ay bi de etrafa soruyor, deli mi ne.
SANANE KARDEŞ SANANEEE diye çıldırıcaksın böylelerine, o zaman bi korkuyolar 😂

(Ay bi de şu "alttan muayene" lafını bi terkedin nolur, "vajinal muayene"dir o)

Kızcağız daha 23 yaşında yaaa, yeni evlenmiş zaten, görücü usulü de, az başbaşa takılsınlar, oynaşsınlar, cilveleşsinler.

Doğuya has da değil anasını satayım bütün türkiye coğrafyası aynı.bir tane yapın hemen ikinciye acele etmezsiniz diye de bir saçmalık var. Ulan o bebe o karına girdi mi aşermesi var, risklisi var, duygusal dengesizliği var. Doğunca emzirmesi var, ağlaması uykusu var. Bir daha nah bulursun baş başa vakit geçirmeyi.

Konu sahibi bir yıl bebek olmasa da çok takılma, bebe geldi mi kocaya hasret kalınıyor. Adamın omzunda bayıldığımı hatırlıyorum yorgunluktan. Nerede kaldı dizine yatıp tv izlemek keyifle çeşit çeşit yemek yapıp yemek. Gençsin, tüp bebek yapmak zorunda bile kalsan vaktin çok, evliliğinin tadını çıkar. Anne olmak kolay iş değil

Kayınvalidenizin haddi değil sizi bu konuda darlamak. Onu da bir kere tersleyin bir daha soramaz. Daha bir senelik bile evli değilsiniz. Nedir bu acele önce evliliğinizin tadını çıkartın. Birbirinize alışın, evliliğiniz otursun. Çocuk konusunda sizi de fazla aceleci buldum. Yaşınız da küçük. Çocuğa kayınvalideniz değil siz bakıp büyüteceksiniz. Daha 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorsunuz, benim doktorum bir sene öncesinde hasta bile kabul etmiyor. Bir sene korunmasız ilişkiden sonra olmazsa gelin diyor.

Bana böyle sürekli sorucaklar çocugu daha geç yaparım çok sinir bozucu. Ayrıca daha yeni evlisiniz hemen çocuk yapmayın bemce belli mi olur ne olacagı ne konular okuyoruz burada. Ve eşinizin tabrı önemli eşiniz ailesine söylesin şimdi çocuk düşünmediginizi ve sürekli sormamaları gerektigini

Deli deli 😂 doktorda bana öyle dedi bi alt muayne yaplım diye 😃

Kızcağız daha 23 yaşında yaaa, yeni evlenmiş zaten, görücü usulü de, az başbaşa takılsınlar, oynaşsınlar, cilveleşsinler.

Doğuya has da değil anasını satayım bütün türkiye coğrafyası aynı.bir tane yapın hemen ikinciye acele etmezsiniz diye de bir saçmalık var. Ulan o bebe o karına girdi mi aşermesi var, risklisi var, duygusal dengesizliği var. Doğunca emzirmesi var, ağlaması uykusu var. Bir daha nah bulursun baş başa vakit geçirmeyi.

Konu sahibi bir yıl bebek olmasa da çok takılma, bebe geldi mi kocaya hasret kalınıyor. Adamın omzunda bayıldığımı hatırlıyorum yorgunluktan. Nerede kaldı dizine yatıp tv izlemek keyifle çeşit çeşit yemek yapıp yemek. Gençsin, tüp bebek yapmak zorunda bile kalsan vaktin çok, evliliğinin tadını çıkar. Anne olmak kolay iş değil
Doğru annelik zor bişey ama çocukları da çok seviyorum benden 18yaş küçük kardeşim vardı onunla baya ilgiliydim

Merhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
1ay sonra evleneli 1sene olucak ilk aylarda çocuk düşünmedik görücü usulü tanıştık öyle evlendik zaman geçirmek istedik neyse korunmayı bırakalı 4ay oldu ama kaynanam evlendiğimizin 2.ayından itibaren çocuk konularını açıyor o açmasa kardeşi açıyor eşimin teyzesin de ne zaman gitsek adetli olurum kadında ozaman soruyor hamilelik varmı ilkinde bişey demedim yok dedim sürekli sorunca bende adetin vermiş olduğu sinirle size her geldiğimde bu soruyu mu sorcaksın dedim ondan sonra sormadı da ama kaynanam durmadı kayınpederimle isim bile düşünmüşler sanki kendileri koycakmış gibi Allahım neyse bugünde şunu öğrendim şehir dışında kaynanam teyzemde orda onla akrabalıkları var ve teyzeme sormuş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun işte şimdi istemiyorlar sonrasında tedaviyle anca getiriyorlar demiş bunu duydum bugün bütün modum düştü normalde kaynanamı eşime şikayet eden biri değilim bu konugu söylicem bana sor öyle bi şryi başkasına neden soruyırsun Bide laf çarpıtıyor teyzeme sorup acaba kendi mi istemiyorlar yoksa olmuyor mu cadı kaynananaa adet tarihime de az var bakalım adet olacakmyım eğer olursa. Yumurta rezervi yapmaya gidicem eşimide teste göndercem bakalım sorun var mı ama daha öncesinde hormon alttan muayane olmuştum bende sorun yoktu yumurtalıkları bilmiyorum ama
Çocuk getirme ne yaa siparişlemi geliyormuş...eski kafa işte evlenince hemen çocuk yapacaksın mantığı kız ben 5 sene çocuk yapmadım bana demedikleri kalmadı kaynanamda gorumcede kısır bile dedi bende hep kınadığını yasa dedim şimdi kızı hamile kalamıyor...yani diyeceğim o ki çocuğum oldu kaç kere gördü bir elin parmaklarını geçmez

Ben olsam hemen söylerdim eşime.Onlara ne senin çocuk yapmandan kimseyi karistirmana kendine.

Açıkca sanane diyeceksin, terbiyesiz insanlar yaa...

Eskilerin kafasına ulaşmak çok zor😂 Kendileri kondomla tanışmadıkları için doğurmuşlar iki senede bir. Birde 1-2 sene çocuk düşinmiyordu benim arkadaşım kazayla hamile kaldı geçenlerde damadın yengesi diyormuş ki, "İyi bari Allah hastaneye düşirmeden olmuş" Hellooo kondom diye bir şey icat edildi acaba insanların kendi istekleriyle yapmadıkları hiç akıllarına gelmiyor mu? Böyle sorular aşşşırı derece saygısızca

daha 2 gün önce vajinal ultasonla baktılar bana, doktor kendisi dedi, "birde alttan bakalım" diye...çok da takılmamak lazım

X