• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ilişkim

Kardeşim öncelikle şunu söylemek istiyorum ki senin bir suçun yok. Evet, oraya gitmeyebilirdin ama biz kadınlar çoğu şeyi yanlış yollardan tecrübe etmek zorunda kalıyoruz maalesef. Keşke böyle olmasaydı ama oldu. Bundan sonra düşüneceğin şey bu olmamalı. Güçlü olmalısın.
Yazdıklarını okudum ve şu çıkarımı yaptım. Yanılıyorsam düzeltin ama bence bu adam sana tecavüz etmiş. Tamam şiddet kullanmış değil ama sen istemediğini belirttiğin halde devam etmiş. Bunun ceza hukukunda yeri var. Kadın rızası olmadığını belli etmişse böyle bir dayatma yapması cinsel istismar suçunu oluşturur. En ağırından ceza almaz ama yine de uğraşır durur. Ben bunun peşini bırakma ve bu pisliği şikayet et derim. Bir erkeğin evleneceğinize dair sinyal verip sonra birlikte olmak istemesi bile ikna yoluyla cinsel istismar suçunu oluşturur. Mesajlarda söylediği şeyleri incele ve delil olarak sun. Seni zorladığını, psikolojik olarak buna hazır olmadığın halde ve bunu bildiği halde cinsel organını seninkine soktuğunu belirt. Bu adam sana yaptığı şeyi şu anda da başkalarına yapıyor. Bu pisliğin durdurulması gerek. Ayrıca senin ıslanmış olman vs. de istismar gerçeğini değiştirmez. İstemiyorum demişsin bir kere. Yok kendini tutamadı, yok bilmemne geç bunları. Bu şekilde tek gecelik ilişkiler yaşayıp kendini tatmin ediyor. Ama bunun da cezası var. Yeter ki güçlü ol.
Türk Ceza Kanunu - Madde 102: Cinsel İstismar
Bunu oku, incele. Burda bahsedilen cebir, suçun yardımcı fiilidir ve illa ki fiziksel güç vs. olması gerekmez. İkna da cebirdir, duygusal şiddet de cebirdir. Kadınlarım, böyle olaylar sonrasında travma yaşamak yerine güçlü olmalıyız.
Kendini sonuna kadar savun. O tecrübe diye bahsettiği kadınlarla da bu şekilde birlikte oldu. Böyle bir insanla birliktelik düşünme. Eksilmiş falan da değilsin. Sadece bunu telafi etmek için daha büyük hatalar yapma.
VALLA EN DOĞRU MESAJ TEBRİK EDERİM. Konu sahibi güçlü olmalısın

Kardeşim öncelikle şunu söylemek istiyorum ki senin bir suçun yok. Evet, oraya gitmeyebilirdin ama biz kadınlar çoğu şeyi yanlış yollardan tecrübe etmek zorunda kalıyoruz maalesef. Keşke böyle olmasaydı ama oldu. Bundan sonra düşüneceğin şey bu olmamalı. Güçlü olmalısın.
Yazdıklarını okudum ve şu çıkarımı yaptım. Yanılıyorsam düzeltin ama bence bu adam sana tecavüz etmiş. Tamam şiddet kullanmış değil ama sen istemediğini belirttiğin halde devam etmiş. Bunun ceza hukukunda yeri var. Kadın rızası olmadığını belli etmişse böyle bir dayatma yapması cinsel istismar suçunu oluşturur. En ağırından ceza almaz ama yine de uğraşır durur. Ben bunun peşini bırakma ve bu pisliği şikayet et derim. Bir erkeğin evleneceğinize dair sinyal verip sonra birlikte olmak istemesi bile ikna yoluyla cinsel istismar suçunu oluşturur. Mesajlarda söylediği şeyleri incele ve delil olarak sun. Seni zorladığını, psikolojik olarak buna hazır olmadığın halde ve bunu bildiği halde cinsel organını seninkine soktuğunu belirt. Bu adam sana yaptığı şeyi şu anda da başkalarına yapıyor. Bu pisliğin durdurulması gerek. Ayrıca senin ıslanmış olman vs. de istismar gerçeğini değiştirmez. İstemiyorum demişsin bir kere. Yok kendini tutamadı, yok bilmemne geç bunları. Bu şekilde tek gecelik ilişkiler yaşayıp kendini tatmin ediyor. Ama bunun da cezası var. Yeter ki güçlü ol.
Türk Ceza Kanunu - Madde 102: Cinsel İstismar
Bunu oku, incele. Burda bahsedilen cebir, suçun yardımcı fiilidir ve illa ki fiziksel güç vs. olması gerekmez. İkna da cebirdir, duygusal şiddet de cebirdir. Kadınlarım, böyle olaylar sonrasında travma yaşamak yerine güçlü olmalıyız.
Kendini sonuna kadar savun. O tecrübe diye bahsettiği kadınlarla da bu şekilde birlikte oldu. Böyle bir insanla birliktelik düşünme. Eksilmiş falan da değilsin. Sadece bunu telafi etmek için daha büyük hatalar yapma.

tebrik ederim; bu konudaki en mantıklı ve doğru yanıtlardan biri olmuş.

erkekler kalkıp size erkek evlenmeden yaşayacağını yaşamalı böyle olursa karısını aldatmaz diyebiliyor ama siz 24 yıllık hayatınızda ilk girdiğiniz ilişkide bekaretim gitti diye ağlıyorsunuz... mantıklı mı bu şimdi allah aşkına. bekaretin önemi tabii kişiden kişiye inançtan inanca çok değişken ama evleneceğiniz erkek onca şey yaşayacak, sizin sormak aklınızın ucundan bile geçmeyecek ,ama o kişi sizi bir kere ilişki yaşayıp bakire olmadığınız için suçlayacak... lütfen bu kadar iltimas göstermeyin bekaret önemliyse kendiniz için, bir dine inanıyorsanız dininiz için vs önemli olsun bir erkek için değil. Konuya gelirsek en önemlisi kendinizi üzmeyin suçlamayın başınıza bir şey gelmemiş şükredin öncelikle. Daha sonra İLK VE EN ÖNEMLİ OLARAK tanımadığınız bilmediğiniz insanlara bu kadar çabuk güvenmeyin cinsellikten yana değil canınıza bir şey gelse. Zar diktirme operasyonları ne kadar tasvip etmesem de kendinizi çok kötü hissediyorsanız yaptırıp bir daha da çok önem verdiğiniz bekaret konusunda dikkatli olabilirsiniz. Şimdi en önemlisi üzülmeyin, hatta başınıza hiçbir şey gelmediği için sevinin, bunu hayat tecrübesi alıp insanlara daha dikkatli yaklaşın
Kendini ne kadar kötü hissederse hissetsin,kendine biraz bile saygısı olan bir birey “kızlık zarı dikimi ameliyatı”adı verilen kadınları aşağılayıcı iğrenç operasyonu yaptırmamalıdır.

Adam sana tecavüz etmiş, bunu farkındamısın bilmiyorum? Kendini o duruma sokman dur diyince durmayacak anlamına gelmez.
Sana mesaj atan bir herifin başkalarına da attığını düşünmedin mi? O kadar soru var ki..
Sormayacağım.
En önemlisi bu adamı şu an hayatından çıkarman lazım. Kendini bir halt sanan abaza. Böyle pisliklerden ne sevgili ne de koca olur. F*** buddy bile olmaz düşün.. o kadar kendini düşünen bencil egoist iğrenç bir varlık.
Biliyorum şu an her şey başına yıkılmış gibi geliyor ama inan dünyanın sonu değil, unut gitsin.. daha kötü şeyler yaşama, iradeni kullan.

Üzülme canım belli ki adam değil görüştüğün kişi. Bakirelik için evliliğe kadar gitme sakın. Birde evliyken konu açma buralarda yok eşim beni aldatiyor yok sövüyor diye çünkü başta da dediğim gibi adam degil bu pislik.

Bekarete önem vererek evlenmistim ben.bekarken benim başıma senin olay gelseydi evet takabilirdim kafama.eğer seninde kafana takiliyorsa iki yol var gibi...ya tamir ettiricen ki var diyorlar bunun yolu yada o pislikten şikayetçi olarak enazindan kendine yapılan bu haksızlığa direnmiş olacak ve o pisligin yanına kar olmayacak bu durum.

Kendini ne kadar kötü hissederse hissetsin,kendine biraz bile saygısı olan bir birey “kızlık zarı dikimi ameliyatı”adı verilen kadınları aşağılayıcı iğrenç operasyonu yaptırmamalıdır.
Doğru olan bu ama insanların düşünceleri ve yaptığı şeyler her zaman paralel olmayabiliyor. İnanılmaz bekaret takıntısı olanlar bir şekilde ilişki yaşayabiliyorlar. Ve sonu kadın için hüsran oluyor; depresyona girenler, intihar edenler, ilişki yaşadığı erkekle sırf birlikteliği devam etsin diye sözlü, fiziksel şiddete, baskıya, tehdite maruz kalmayı kabul edenler... İnsan yaşamı söz konusu olduğunda bazı istisnalar olabilir diye düşünüyorum. Bunun dışında evet bir birliktelik yaşıyorsa bunun sonuçlarını göze alıp, kendisi gibi bu konuda bir hassasiyeti olmayan kişilerle birlikte olmalı. Mesela ben öyle yapıyorum. Diğeri kendimize saygısızlıktan da önce karşımızdakini kandırmak oluyor.

Zaten adam ten uyumundan bahsetmiş sana otele gidince neler olucağını tahmin etmissindir herhalde :işsiz: :işsiz:

Fake gibi geldi bana.
Çok sakinlikle yazılmış ve geri dönüş yapılmamış sonlara doğru.
Bilemedim.
eğer gerçekse zaten bu tecavüz

O yüzden adamın sana acitasyon yapacaksın demelerine kanma.
Görüşme bence.
Zaten engel yok diye düşünüp sürekli beraber olmak için gelir yanına.

Utanmaz birde çarşaf diyorsun bunu benden isteyen biri olsa varya onu vururum işinize gelince din din diye gezin bu nasıl bir günah biliyor musun bakirelik neymiş bende değilim neyim eksik öğretmenim eğitimliyim param arabam evim var senin gibi kocamın hizmetçisi değilim sen bakire gittinde ne oldu sanane istersek hergün başkasının altına yatarız
okumuşsun ama yazık sende okumuş cahilsin

Midem bulandı ya iğrendim resmen ne kadar ucuzsunuz herkes kendine yakışanı yapar bebem demek sizde bunu kendinize yakıştırıyorsunuz diyecek bir şey yok ilerde kocana da kime verdiğiniz nasıl verdiğiniz anlatabilirsin umarım 😂🤢🤮😈

Cehennem de yanar umarım. Sen de bunlardan tecrübelen ve bidaha böyle bi hataya düşme, nasıl hemen kanabilirsin, klasik erkek cümleleri bunların hepsi. Yarın bir gün başka bir adam karşına çıktığında lütfen adımlarını sağlam at lütfen

Sarılıp uyuyarak ten uyumuna bakmak.
2. Buluşmada otel ayarlamak.
İnşallah fake konudur.
Çünkü ben bu devirde kızların artık bu kadar saf olduğuna inanmak istemiyorum

İyi de adam bir tek sevişelim dememiş onun dışında her şey gayet açık.
Koklayarak öpüp ten uyumumuza bakacağım diyen birinin niyetini anlamayacak kadar saf olamazsınız değil mi?

Merhaba gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kızlar 🙏🏻Bundan 1,5 ay önce sosyal medya hesabıma gelen takip isteğini kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra ilkokuldan arkadaşım olduğu yönündeki ihtimallede isteğini kabul ettim. Resimlerini inceledikten sonra ilkokul arkadaşım olmadığını anlamamla beraber attığı ilk msjlada konuşmaya başladık ve tam bir hafta boyunca sürekli mesajlaştık ardından telefonla konuşmaya başladık ve kısa sürede o kadar çok konuyu konuşmuş ve aşmıştık ki sanki uzun yıllardır tanıyormuşum hissi yarattı resmen ve beni en çok etkileyen kısmı ise açık olması bir konu üzerine ne düşünüyorsa veya nasıl olması gerektiğini savunuyorsa net bir şekilde ifade etmesiydi. Kendisi de telefon konuşmalarımızda beni tanıyabilmek için hep sorular sorarak cevaplamamı isterdi ve verdiğim cevaplar karşısında da etkilendiğini tam istediği gibi bi bayan olduğumu, şimdilik herşeyin güzel gittiğini, kafa olarak uyumlu olduğumuzu ve geriye sadece yüz yüze gelerek fiziki açıdan da uyumlu olmamızı öğrenmek olduğunu söyledi. Bu arada o 30 bende 24 yaşındayım ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Tanışmamızın 15. gününde yaşadığım şehre geldi günübirlik ve bu sayede birbirimizi bizzat tanıma fırsatımız oldu. Ve benim için gerçekten konuşma tarzı ağır duruşuyla güzel izlenim bıraktı ve onun içinde öyle olucak ki bu görüşmemizden 15 gün sonra tekrar geldi. (Fakat bu sefer 2 günlüğüne gelmek istediğini ve onun içinde otelden rezarvasyon yapacağını söyledi) Bu arada ilk tanışma sürecimizdeki telefon konuşmalarımızın birinde daha önce bir erkekle birşeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi. Velhasıl kelam buraya 2. ye gelmeden önce telefon msjlaşmalarımızda beni özlediğini, geleceği günü sabırsızlıkla bekledğini, geldiğinde bana sıkıca sarılıp kokumu koklayarak öpmek istediğini söyledi. Neyse beklenen gün gelmiş ve o tekrardan yaşadığım şehre gelmişti ve birlikte vakit geçirmemizin ardından onun isteği üzerine otele odasına gittik çünkü o geceyi birlikte geçirmemizi birlikte sarılarak uyumamızı böylece bedenlerimizin uyumunu da öğrenebileceğimizi savundu. Ve dediği gibi odasına gittik ve birlikte zaman geçirmeye başladık ve kısa bir süre sonra beni öpmeye başladı yanaklarım alnım derken gittikçe dudaklarımdan öpmeye, öpüşmeye başladık. Sonra bana keşke bakire olmasan tutamıyorum kendimi seni istiyorum. Eğer bir şey olursa engel olma yeterki seninle olsun ben sonucuna katlanırım gelalim olursun dedi. Sevişmemizin ardından eli çamaşırama gittiğinde engel olmaya çalıştım korktuğumu istemediğimi bekaretimi veremeyeceğime varana kadar söyledim o ise insanın bekaretinin kafasında olduğunu, bir kez denenemizi eğer canım acırsa hemen bırakacağımızı söyledi. Çok direnmeme rağmen pes etmedi ve sonuç olarak çamaşırım çıkmış ve beraber olmuştuk hatta benim canım o kadar çok yanıyordu ki durmasını beklemesini söylediğimde kendini kaptırdığı için beni dinlememişti bile. Benden açık pempe renginde kan çarşafa geldi ardındanda koyu kırmızı kanamam oldu.Yani bekaretim artık gitmişti. Ben hem korkudan hem de bekaretimin gitmesine ağlamaya başladığımda o da üzülmüş ve ağlamamamı söylemişti. Neyse 2 gün geçmiş ve memleketine dönmüştü. Gittikten sonraki ilk telefon konuşmamızda vicdanen çok rahatsız ve pişman olduğunu keşke yaşanmamış olmasını istediğini söyledi. Sebep olarakta şimdilik bi sorun yok konuşuyoruz ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi. Bu sözü duyunca çok üzüldüm ne demek acıtasyon yapıcam kendimi çok kötü hissettim ve öyle bişey olmıcak olduğu yere kadar gider olur da konuşmak istemezsen hiç vicdanen rahatsız olma rahatça söyle dedim ve müsait olmadığımı söylerek kapattım telefonu. Ve bu son konuşmadan sonra ne ben ne de o aramadık msj atmadık birbirimize. Sizce yazmalı mıyım yoksa böylece kalmalı mı?
Hayir sakin arama bekle ama ufak ufak ben buradayım algisi yarat ceptelik duygusu verme adama

Ah be kuzum be çok sağlam numara yapmış resmen köprüyü gecene kadar oynamış

Evet haklısınız her kör satıcının Bi. Kör alıcısı. Muhakkak. Olur da insanlar hataya hata en azından dürüst olmayı becerselerr doktor. Doktor gezip. Diktirip birilerini kandırmak yerine bnm yazdklarimdam konu sahibine dgl bu düşüncelere sahip yorum yapan bazı insanlara

Bu hanımefendinin yorumlarına cevap vermek için geldim okudukça beynimin burnumdan akıp gitmesine dayanamadım daha fazla. Bu nasıl bir kafa yahu. Size ne? Neden bu kadar ağır konuşuyorsunuz herkesin hayatı kendine. Siz bu örümcek ağı kafanızla bu yorumları yaparak elinize ne geçiyor. Siz bakiresinizde ne oluyor el üstünde mi tutuluyorsunuz. Evliyim, evlenmeden önce cinsel hayatım olmadı sizin tabirinizle evlendikten sonra bozuldum ama hayatımda ekstra birşey olmadı. Evlendikten sonra zarım bozulsa bakiretmişim diye pohpohlanmadıö normal yaşantımda devam ettim. İnsanın başına herşey geliyor. Evet konu sahibi daha dikkatli olabilirdi okuyunca adamın niyeti belliymiş anlıyorsunuz ama konu sahibi kanmış kandırılmış bize sadece ne yapacağını soruyor. Ve bize düşen fikrimizi beyan edip kenara çekilmek. Bu ağır hakaretler, konuşmalar neden? Çok merak ediyorum evli Misiniz çocuğunuz varmı? Bir kızınız var mı? Lütfen böyle kınamalarda ağır konuşmalarda bulunmayınız sizin çocuğunuzun başına gelse ne yapacaksınız? Şayet insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. He ben bu kafadayım benim çocuğuma bunu aşılarım bilmem ne safsatasına girecekseniz. Bastırılmış duygular altından neler çıkıyor bir bilseniz. Daha fazla tutamadım kendimi size bir de ben cevap vermek istedim. Umarım süresiz banlanırsınız örümcek düşünceleriniz bu forumdan uzak kalır.

Back