- 13 Şubat 2018
- 1.424
- 3.119
- 36
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Altınları hazırla bana en az 3 bilezik çocuga da 5i bir yerde, cocuk istemeye başladım bu gün yarın haberini alırsın de. Bir daha asla sormaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv de artık yüzğme söylemiyor ona da tepki koydum etrafıma söylenşyor şimdiBen derhal torun verdim benimki de ona trip yaptı.
Belli ki görgüsüz insanlarla karsı karsıyasınız. Bu kadar özelinize müdahale etmesine izin vermeyin. Teyze kadına cevabınız süpermiş. Bir benzerini de kv ye kurun. Ne ayıp şey
HahahhaAltınları hazırla bana en az 3 bilezik çocuga da 5i bir yerde, cocuk istemeye başladım bu gün yarın haberini alırsın de. Bir daha asla sormaz
Şahane cevap olmuş. Bir daha soramazlar onaAy ben öyle diyemem ama eşimin teyzesi eşime sormuştu eşimde demişti belkş ben kısırım sizene niye bu kadar taktınız diye
İlkokul mezunu low profile aile cümlesi hic şaşmaz tespitim. İc anadolu bölgesi muhtemelenMerhaba kadınlardan sonra gülmekten okuyamadım niyeyse. Çocuk getirmek de çok komik bi kavram her neyse kimsenin hayatına herkes karışmaz diyip geçmek gerekiyor bazen takmayın
Bi ara görümceme diyordu görümcemde 15yaşında yakında ben doğurcam sana bitane kız diye itafta bulunmuştu bende dedim doğur tek kalmasın kızınBiz eşimle karar verdik çpcuk istemiyoruz yapmayacağız diyin. Kazara olursa bilemem ancak yiyip, içip, gezeceğiz. Çocuk gibi bir sorumluluğu istemiyoruz. Çok isteyen kendisi doğursun bir daha da bunu bana sormayın diyin. Kime ne ya bu ne yüzsüzlük