Kayınvalide terörüüüüüü

Altınları hazırla bana en az 3 bilezik çocuga da 5i bir yerde, cocuk istemeye başladım bu gün yarın haberini alırsın de. Bir daha asla sormaz 🤣

Ben derhal torun verdim benimki de ona trip yaptı.
Belli ki görgüsüz insanlarla karsı karsıyasınız. Bu kadar özelinize müdahale etmesine izin vermeyin. Teyze kadına cevabınız süpermiş. Bir benzerini de kv ye kurun. Ne ayıp şey
Kv de artık yüzğme söylemiyor ona da tepki koydum etrafıma söylenşyor şimdi

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Siz de istiyorsanız hayırlısıysa Allah en kısa sürede nasip etsin inşallah. Düşünmemeye çalışın düşünüp de stres yapmayın stres daha çok etkiliyor çocuk yapmak isterken.
Kv için de ne güzel deyin arkamdan konuşuyorlar ohhh sevaba giriyorum :KK66:. Bir de üzülenler bol bol dua eder, sevinenleri de Allah (c.c.) a havale ediyorum deyin.

Biz eşimle karar verdik çpcuk istemiyoruz yapmayacağız diyin. Kazara olursa bilemem ancak yiyip, içip, gezeceğiz. Çocuk gibi bir sorumluluğu istemiyoruz. Çok isteyen kendisi doğursun bir daha da bunu bana sormayın diyin. Kime ne ya bu ne yüzsüzlük

Merhaba kadınlardan sonra gülmekten okuyamadım niyeyse. Çocuk getirmek de çok komik bi kavram 😂 her neyse kimsenin hayatına herkes karışmaz diyip geçmek gerekiyor bazen takmayın
İlkokul mezunu low profile aile cümlesi hic şaşmaz tespitim. İc anadolu bölgesi muhtemelen

Biz eşimle karar verdik çpcuk istemiyoruz yapmayacağız diyin. Kazara olursa bilemem ancak yiyip, içip, gezeceğiz. Çocuk gibi bir sorumluluğu istemiyoruz. Çok isteyen kendisi doğursun bir daha da bunu bana sormayın diyin. Kime ne ya bu ne yüzsüzlük
Bi ara görümceme diyordu görümcemde 15yaşında yakında ben doğurcam sana bitane kız diye itafta bulunmuştu bende dedim doğur tek kalmasın kızın🤣

X