- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Canım arkadaşım.beni yanlıs anlamayın ne olur çok üzülürum.Asla kırmak istemem.Ama bizdeki durum farklı gibi mesela kulağına bağırıyor Muş sıraya uzanıp ayaklarını kızıma uzatiyormus ağzı hep açık ve üzülerek söylüyorum ki akıyor Muş benim derdim.Belki bu sınıf için değilde özel eğitim sınıfı ona daha çok uygun olur.sonucra diğer çocuk larda üzülüyor ve farkind aolmadan belki kırıyor lar daha cokBenim kızım da özel bir çocuk. Hiperaktiviteai ve dikkat dağınıklığı var. Yaşıtları gibi konuşamıyor ve kreşte sorun yaşıyoruz. Şu an sizin yazdıklarınız yüreğimi acıttı inanın. Bence söyleyin öğretmene çocuğu sanırım en arkasındaki bir kafese yerleştirsin. Belki arkadaşlarına falan bulaşır rahatsızlığı. Mümkün olduğunca uzakta tutalım, hatta ayrı okullara atalım.
Kulağina yaklaşıp bağırıyor Muş sıraya uzanıp ayaklarını kızıma uzatiyymus elbette çok üzülüyorum ama belki de özel eğitim sınıfı yavruyada daha iyi olur.Digerleei belki farkında olmadan daha çok kırıyor lardirBende kızınızı nasil rahatsız ettiğine takıldım vuruyor mu napıyorempati yapın bence sizin çocuğunuzda özel bir çocuk olabilirdi sizi inciltmez miydi sürekli velilerden bu tarz şikayet almak
Benim çocuğumdada duyu bütünleme sorunu vardı,neler yaşadık neler atlattık bilseniz.Şuan 1.sınıfa gidiyor çok şükür hepsi geride kaldı.Hep derim normal çocuk büyüten her zaman kıymetini bilsin.Yaşamayan bilmez.Ama yinede konu sahibine katılıyorum,kızının kulağına gelip bağırıyormuş bu kızını olumsuz etkilemezmi.Bizim bı özel ögrencimiz vardı,tüm sınıfa küfür eder bağırdı sürekli.Ders yapamazdık,şimdi özel eğitim sınıfına geçti .Bir de o çocuğun annesinin yerine koyun kendinizi. Eminim öğretmen arayıp olumsuz birşey söyleyecek diye yüreği ağzında bekliyordur. Her veli benim çocuğumun yanına oturmasın derse nereye atacak öğretmen bu çocuğu. İnanın o kadar zor ki bu çocuklar için hayat. Ne olur azıcık empati ile yaklaşsak, biraz olsun kendimizi o çocuğun ailesinin yerine koysak
Evet özel eğitimde olması gerekıyordur belki ama bazı anne babalar bunu kabul etmek istemıyor. O yüzden en fazla okul değişiyorlar.Canım arkadaşım.beni yanlıs anlamayın ne olur çok üzülürum.Asla kırmak istemem.Ama bizdeki durum farklı gibi mesela kulağına bağırıyor Muş sıraya uzanıp ayaklarını kızıma uzatiyormus ağzı hep açık ve üzülerek söylüyorum ki akıyor Muş benim derdim.Belki bu sınıf için değilde özel eğitim sınıfı ona daha çok uygun olur.sonucra diğer çocuk larda üzülüyor ve farkind aolmadan belki kırıyor lar daha cok
Kulağina yaklaşıp bağırıyor Muş sıraya uzanıp ayaklarını kızıma uzatiyymus elbette çok üzülüyorum ama belki de özel eğitim sınıfı yavruyada daha iyi olur.Digerleei belki farkında olmadan daha çok kırıyor lardir
Mesaj inizi okuyunca güldüm... Kulağı na bağırıyor Muş ayaklarını üzerine koyup uzanıyor Muş.ki kızım çok duyarlı çok hassas ayrıca ben kızıma olumsuz hiç bir şey demedim demem de iyi davran ona güzel davranmayı sen ogreticeksin dedim ama sonuçta onlarda küçük belki daha çok kırıyor lar .belki özel eğitim sınıfi daha iyi olur diye düşündümŞahsen ben öğretmenin yerinde olsam sizi içre almam, işime de karışmanıza izin vermem. Duyarlı mükemmel anne rolüne girerek öğretmenin işine karışıyorsunuz. Ayrıca çoğunluğun sizin kızınıza zarar verdiğini de düşünmüyorum. Öyle bir olsa öğretmen izin vermez. Ayrıca Boşuna "ah yavrum, çok üzüldüm" diye boşuna rol yapmayın, bilgin çocuğu orda istemiyorsunuz.
Teşekkür ederim...Art niyetli olmadığımi anlamanız mutlu etti beniKarşı tarafa anlayış çocuğuma zarar verene kadar. Çocuğa zarar vermiyordur, olumsuz etkilemiyordur; tabii ki hepsi yardımcı olsun. Farklılıkları öğrenip saygı duymayı ve hatta yardımlaşmayı öğrensin ama benim çocuğum olumsuz etkileniyorsa ortada anlayış gösterilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ortaokul, lise değil 1. Sınıf öğrencisi bunlar. Onlar da küçük daha. Her taraf için zor bir durum.
O kadar samimiyetsiz ki şu yazdığınız. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Biz anladık sizin yazınızın alt metnini.Tabiki kucakliyacaz topluma kazandıracağız ama bilemedim işte nasıl bir tutum sergilemeliyim.
TamamO kadar samimiyetsiz ki şu yazdığınız. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Biz anladık sizin yazınızın alt metnini.
Konu sahibini de linçleyecek bir şey yok ortada. Herkes önce kendi çocuğunu düşünür. Özel Bi çocuk olmasa da Ders dinlerken sürekli dikkatini dağıtan Bi arkadaşı olsun istemem yanında. Ya da isteyerek veya istemeyerek okuldan soğutan. Derslerden geri kalmasına sebep olan vs. Bu çocuk özel Bi çocuk olduğu için neler yapılabilir o konuşulmalı yoksa konu sahibi büsbütün haksız değil endişesinde.Şahsen ben öğretmenin yerinde olsam sizi içre almam, işime de karışmanıza izin vermem. Duyarlı mükemmel anne rolüne girerek öğretmenin işine karışıyorsunuz. Ayrıca çoğunluğun sizin kızınıza zarar verdiğini de düşünmüyorum. Öyle bir olsa öğretmen izin vermez. Ayrıca Boşuna "ah yavrum, çok üzüldüm" diye boşuna rol yapmayın, bilgin çocuğu orda istemiyorsunuz.
Mesaj inizi okuyunca güldüm... Kulağı na bağırıyor Muş ayaklarını üzerine koyup uzanıyor Muş.ki kızım çok duyarlı çok hassas ayrıca ben kızıma olumsuz hiç bir şey demedim demem de iyi davran ona güzel davranmayı sen ogreticeksin dedim ama sonuçta onlarda küçük belki daha çok kırıyor lar .belki özel eğitim sınıfi daha iyi olur diye düşündüm
Teşekkür ederim.Konu sahibini de linçleyecek bir şey yok ortada. Herkes önce kendi çocuğunu düşünür. Özel Bi çocuk olmasa da Ders dinlerken sürekli dikkatini dağıtan Bi arkadaşı olsun istemem yanında. Ya da isteyerek veya istemeyerek okuldan soğutan. Derslerden geri kalmasına sebep olan vs. Bu çocuk özel Bi çocuk olduğu için neler yapılabilir o konuşulmalı yoksa konu sahibi büsbütün haksız değil endişesinde.
Çocuğun problemi ne konu sahibi. Yani kızın ona güzel yaklaştığında bunu anlayabilecek yumuşayabilecek Bi çocuk mu?
Özel durumu ne? Otizm dehb vs? Hani mesela kızın ona sevdiği şeylerden götürse hediye verse oyuna çağırsa gibi gibineler yapılabilir onun için soruyorum. Belki dışlandığı için de zıtlaşıyor olabilir belki sevgi iyi gelir.Teşekkür ederim.
Mesela kızımin üzerine uzanıyor Muş kulağına yaklaşıp bağırıyor mus