Arkadaşlar 78 aylik olunca ilkokula baslamasini istesek nasil olur? Subat doğumlu çocuk
Eğer ana sınıfına hiç gitmediyse kesinlikle ana okuluna yazdırın sonraki yıl 1. Sınıfa başlar . Şu çok nettir ki ana sınıfına giden ve gitmeyen çocuklar algı olarak çok fark eder.
İlkokulu dilekçe ile erteleyip ana sınıfına verin bence eğer daha önce okul öncesi eğitim almadıysa
Oluyor benim oğlum 31.10.2013 doğumlu ki erteleyebiliyordum ama ben 1.sınıfa yazdırdım dilekçe ile erteleyebilir eyül doğumluymuş çocuk 72 ay değil zaten hesap hatası var :)Çocuk 72 aylikmis arkadaslar erteleme olmuyor.
Veli isteğiyle bir yıl ertelenebilir yazıyoÇocuk 72 aylikmis arkadaslar erteleme olmuyor.
Oluyor benim oğlum 31.10.2013 doğumlu ki erteleyebiliyordum ama ben 1.sınıfa yazdırdım dilekçe ile erteleyebilir eyül doğumluymuş çocuk 72 ay değil zaten hesap hatası var :)
Veli isteğiyle bir yıl ertelenebilir yazıyo
Sebeb gec konusma vs. Yoksa baska esktra bir nedeni yok. 66 aylik ya da 78. Zaten daha o yaşa gelmedi fikir almak istedimSebep ne? Niye okula başlatmak istemiyorsunuz? Okul çağında çocuk.
İyi bakın eylül doğumlu için(konu sahibi) zorunlu, ekim doğumlu için(siz) ertelenebilir.Veli isteğiyle bir yıl ertelenebilir yazıyo
Burdan ben de sorumun cevabini aldim teşekkürler. Oluyormus demekkiVeli isteğiyle bir yıl ertelenebilir yazıyo
66 aylık zaten artık almıyorlar okula.Sebeb gec konusma vs. Yoksa baska esktra bir nedeni yok. 66 aylik ya da 78. Zaten daha o yaşa gelmedi fikir almak istedim
Sebeb gec konusma vs. Yoksa baska esktra bir nedeni yok. 66 aylik ya da 78. Zaten daha o yaşa gelmedi fikir almak istedim
Evet bunlari yapacağım zaten bu dedigim sekilde olursa 2 yil kres ya da anaokuluna gitmis olacak inşaallah. Yoksa daha erken gonderirim artik nasil olursa.66 aylık erken, 78 aylık tam zamanı, 80 aylık geç. Konuşmasında problem varsa öncelikle bu konuda yardım alın, nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Sonra yarım gün hatta birkaç saat bile olsa kreşe gönderin yaşıtlarıyla sosyalleşsin. Okul çağına kadar çözmüş olursunuz zaten bu sorunu böylece.
Evet mecbur dedigim ayda gidecek teşekkür ederim66 aylık zaten artık almıyorlar okula.
Ertelenmiyormuş rehberlik öğretmeni arkadaşta yazmışOluyor benim oğlum 31.10.2013 doğumlu ki erteleyebiliyordum ama ben 1.sınıfa yazdırdım dilekçe ile erteleyebilir eyül doğumluymuş çocuk 72 ay değil zaten hesap hatası var :)
Evet canım Ekim kasim Aralık dikekce ile ertelenebiliyor.Eylul doğumlular (hesaplamada 30 Eylül baz alınıyor) okula zorunlu gidecekErtelenmiyormuş rehberlik öğretmeni arkadaşta yazmışAnamnez ekim doğumlular ertleme oluyormuş.