İlk kv konum hadi hayırlı olsun

ya ama canım görümce her gün her gün iş yerine kayınvaliden gelip akşam yemeğe de bize gelin dese rahatsız olmaz mısın ya

Ailenizi görememeniz üzücü psikolojinizi etkileyebilir ama şuan da yazmadan geçemiycem sizin gibi rahat batmış gelinleri gördükçe gerçekten sıkıntı çeken kayınvalidesinden psikolojik şiddet gören gelinler adina daha çok üzülüyorum.

ya ama canım görümce her gün her gün iş yerine kayınvaliden gelip akşam yemeğe de bize gelin dese rahatsız olmaz mısın ya
Onu güzel bir şekilde geri çeviririm. Orası haklı olsa da ailemden uzağım , her gün görmek haksızlık demesi sence mantıklı mı ?
Sağ ol x teyze benim evde yapmam gerekenler var. Çok yorgunum hemen uzanıcam derim. Oldu bitti.

Tabi canım ailemi göremiyorumun acısını başkasından çıkartamzsın ama maaile niye geliyorlar onu anlamadım her gün sürekli onlarla vakit geçirmek beni de sıkardı odasına gitmesi normal geldi yapışık gibi o ne öle

Hadi tamam ailemi özledim diye böyle düşüncelere kapılmış olmam normal ama ilk evlendiğimde nerdeyse kayınvalidem haftanın 3-4 günü çağırır giderdik üstüne bir de günlerine çağırırdı giderdim bir süre sonra baktım hergün olmaya başladı psikolojim bozuldu bir şekilde mesafemi koydum şimdi yine aynı duruma düşünce bocaladım sadece işin icine kendi ailemi katmak yanlış oldu

belki onlarında psikolocisi bozuktur maşallah herkes psikolocim bozuk diyip , istediğini yapıyor

Eşine o çok değerli kocişine söyleyemedin mi ?
Ben gitmek istemiyorum diye ? Ama tabi kocama neden söyleyip , gözünde düşeyim ki ?
Yapayın Allasen yaw
Başta koyamadığın mesafenim cezası bu.
Bir de insan evleneceği kişinin aile ilişkilerini mutlaka bilir. Biliyordun bence eşinin ailesine düşkün olduğunu.

Evet o konuda haklısınız bahane bulmuş gibi oluyorum ya da ne denirse ordaki hatamı kabul ediyorum. Ama ben politik değilim ya da pat diye böyle cevap veremiyorum sürekli reddedince de ayıp oldu kadına diyip bir süre sonra kabul etmeye başlıyorum

Eşime söylerim her seferinde gitmek istemiyorsan gitmeyiz der bu konuda bana baskı yapmaz, evet başta mesafeyi koyamadım sonradan koymaya çalıştım. Eşim çok fazla değilde ailesi ona düşkün evlenirken de bilemedim biraz hızlı evlendik

Olaylara ters bakip ayni duruma kendinizi koyun bi de esiniz ailesi baska sehirde sizin is yeriniz var birlikte calisiyosunuz aileniz iyi niyetle her gun geliyo. Esiniz yanlarina cikmak istemiyo yuzu dusuyo falan. Ne kadar utanirdiniz. Anneniz uzak diye bu onlarin sucu mu. Belli ki gelip salca olmuyo sizi elestirmiyo aksine yorgunsunuz diye yemek dusunmeyin istiyo. Ha ona da yok dersiniz evinize gidersiniz. Ama ortada bisey yokken benim esim aileme boyle davransa cok uzulurdum ben.

E madem gitmek istemiyordun sırf beni iyi bilsinler diye neden gittin ?
Yaptığının başka bir açıklaması yok çünkü. Bir insan istemediği yere , hele ki baskı yokken neden gider ?
Kimsede kabahat arama.

Allah bu devirde yeni gelinlerin kızların şerrinden kayınvalideleri korusun. Kocayı alınca tapusunu da aldığını sanan buldumcuk mıy mıy gelinlerle dolu etraf. Sen koru yarabbim.

Evlenirken bilmiyor muyudu ?
Yapma Allasen yaw. Yok haksızlık yok bilmem ne. Koca derdine kendilerinden vazgeçip, sonra da pisikilocimmm bozuk diyorlar.
Valla bana düşecekti gelin olarak inan bir görümcelik yapardım …
Ne alaka?
Aynı ilde olunca her gün görüşmek zorundalar mi?
Çoğu kadın kaynana yada ailesi ile aynı ilde.
Her gün iş yerine baskın mi yapiyorlar?
Maailece toplanıp işyeri ziyareti nedir?
Burası yanlış.
İyi bir aile olduğu için görüşmek gidip gelmek olması gereken zaten.
Bende kaynanamla anlaşıp gidip gelmek isterdim değişiklik olurdu.
Ama bunu hergun annem istese ona da tepkimi veririm.

Ben zaten kimseye saygısızlık yapmam ya da bunu hissettirmemeye çalışırım, ama sürekli görüşmek istememem de doğal değil mi? Ailemin oldugu şehirde olsaydık onlarla da böyle hergün görüşmek istemezdim

ne tatlı kadınmış sana hiçbişey yansıtmamış problemi anlamış kendi içinde çözümlemiş açıklamasını bile yapmış.bilseniz biz ne tür fesatlıklarla ali cengiz oyunları oynuyoruz.şu kayınvalideye şükredersiniz .

Alakası yukarıda. Baştan koyulacak çizgiler.
Valla eşimin kız kardeşi 30 dakika uzaklığımda ilk zaman çok gelmek istedi ben hep mesafemi korudum. Bir gün çat kapı geldi , bende sahiden dışarı çıkıyordum. Valla habersiz gelirsen hep bu senaryo yaşanır dedim. Çektim gittim

Sürekli olmasi yanlış bunu doğru bulmuyorum
Kendi ailemde hergun istese onlara da kızarım.
Ama siz hep önceki konularda da kendi ailenizi baskıcı görüp eş ve ailesi ile süper hayat yaşıyor iması yaptınız.
Ailenizi sucladiniz hep.
Şimdi ibre terse döndü
Siz de her gün gel git bana uygun değil diye eşinize söyleyin.
Eşiniz çok anlayışlı (!)ise size destek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…