• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez sarhoş oldum ve rezil de oldum

Yaaa çok guzel olurken güle güle okudum.
Bu anılar unutulmaz.

Ben sağlık sorunlarından dolayı ara ara içiyorum, sarhoş olmam ama arada keyfim çok yerinde olursa neler yapıyorum. Cocuklarda benden yüz bulup güzel zaman geçiyor.

Rakı çarpar tekel serttirde, yumuşak icimli özel seri rakılardan deme süper.
Fakat birden icme alkolde kullanan bi kisi degilsin baş agrısından kendini nereye atacağınî bilmezsin.
Keyfini çıkar iki lafın belini kıra kıra sofranın tadını çıkara çıkara…
Ya eşimin dur dediği yerde dursam, güzel oalcaktı. Önce güzeldi, sohbet gırgır. Ama sarhoşluk nasıl bir şey tatmak istedim. Sonrasında eşimi çok uğraştırmışım işte. Kadının sarhoşluğu da çekilmiyormuş diyor :D Caps atmış bana kemal sunal' ın filminden, arap sen içme sen içince b.kunu çıkarıyorsun diye :D

Yorum ve destekler için herkese teşekkürler. Bi daha sarhoş filan olmam ben. Aslında bir nevi de iyi oldu. Zor durumda ve kötü zamanımda eşimin nasıl tepki vereceğini de öğrenmiş oldum. Gönlünü aldım, özür diledim. Güldü, ben de sana aşıkken içer içer sana mesaj atardım dedi. Ben de çok rezil ettim kendimi demi dedi :D Bi ara da askeriye de içmiştik, tehlikeli bölge değildi ama devriye ye çıkan komutana yakalanıp disco ceası almıştım dedi :D

Ya rezil olmamışsınız aslında üzmeyin kendinizi. Bende alkol kullanmıyorum şiddetli diş ağrısı çektiğim bir gece eşim içmem için getirmişti, bir kaç yudumda bile çarptı sarhoş olup ağlamaya başlamışım ben felç oldum diye. Eşinizden rica edin kimseye göstermesin ki kendinizi kötü hissetmeyin. Evinizde güvendiğiniz biriyle sarhoş olmuşsunuz bence en güzeli. :)

Bence çok güzel ortak bir anı yapmışsınız. Keşke siz saklasaydınız videoyu bari, açıp arada gülerdiniz.

Ben de sandım arkadaş ortamında rezil oldunuz.

Eşimin yanında altıma kaçırsam bile rezil oldum diye düşünmem.

Senelerce güleriz hatta buna.

Sarhoşken yaptıklarım da aynı şekilde yıllardır anlatıp gülüyoruz.

Buna rezillik olarak bakmanızın asıl sorun olduğunu düşünüyorum.

Rezil oldum diye düşünmeyin ya. Bi daha içmezsiniz olur biter. Benimde rezilliklerim var 🤭 unuttum gitti. Gülün geçin.

Normal ve eğlenceli bir durum 😄 en azından eşinizin yanında olmuş güvendiğiniz biri içinizde kalmamış sarhosluk cidden kötü ben iki gün bas ağrısı yaşıyorum o yüzden yıllardır kararında içerim hafif çakır olur bırakırım ötesi eziyet 😇

92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.

Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.

Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.

O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.

Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...

Sonrası mı?

Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.

Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.

Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok geçmiş olsun ama okurken çok güldüm. Rezil oldum diye düşünmeyin, bu da bir hayat deneyimi olmuş. Eşler arasında bu kadar rezilliğin lafı olmamalı bence. Bunu da yaşamış oldum deyip geçin.

o elindeki görüntüleri eşim olduğu halde silip yedeği yok demi diye sıkıştırdım birde. Nası dalga geçmiş benle, normal söylememişim ki. Yarı ağlayarak yarı gülerek saçmalamışım...
Silmeseydiniz keşke, bence eşiniz çok eğlenmiş 😂

Ünvdeyken fazla içtiğimde hep kusardım. Arkadaşlarım alışmıştı. Bizimki yine kusmaya gitti diye dalga geçerlerdi. Hatta birinde mekanın tek tuvaletine elimle ağzımı kaparatak daldığımda içeride bir genç vardı 😂😂😂😂 allahtan birbirimizin yüzünü görecek durumda değildik. 😅😅😅😅

Geçen sene kış tatilinde bende sarhoş olmuştum 🤪🤪🤪

Hatta videoya bile çekmiş kızım🙈🙈

Otel odasına nasıl çıktığımı hatırlamıyorum kusmuşum eşim duşa sokmuş yarım saat sonra üzerimi giydirmiş saçımı kurutmuş 🙊🙊hiç birini hatırlamıyorum 🤪🤪

Kızım diyor ki anne masadaki maydanoza gülüyordun bir ara🤭🤭🤭

Hiç de rezillik değil ama ben bir daha böyle içmem dedim zaten yıllardır da içmiyordum

bence o kadar üstünde durulacak bir konu değil, rakı sonuçta bu meyve suyu değil ki :) çok normal. denemişsin, görmüşsün. ben de en son birkaç gün önce ayrıldığım sevgilimin yanında rakıyla sarhoş oldum. yaptığım ve konuştuğum her şeyi saniye saniye hatırlıyorum ama manipülatör köpeğin dediklerine göre birkaç kez ağlayıp bağırmışım ahahaha hayatımda ilk kez sarhoş olmuyorum ve hatırlamayacak kadar da olmadım. dedikleri yalan yani. biraz duygusallaştım, gözümden iki damla yaş süzüldü, bağırmadım, başım döndü tuvalete gittim sonra geldim ve kanepeye kıvrılıp uyudum. ben daha önce hatırlamayacak kadar da sarhoş oldum, ne zaman uyudum nerede uyudum o kısımlar olmuyor mesela bende, hatırlamayacak kadar sarhoş olmuşsam.

rakı çarpıyor beni de. ben arkadaş ortamında dediklerinizin çoğunu yaptım sarhoşken.

kendi ayakkabım ve bir arkadaşımın montuna hafif gelmişti maalesef bir de. üstelik özel bir gündü ama anlayamadan gitmişim.

bir araya geldiğimizde herkes güler eğlenir. geyiğini yaparız. içme konusu olunca beni de çağırırlar :D

çok takılmayın. ben sırf kafasından dolayı içiyorum içkiyi. kusma seviyesi iyi değil ama çakırkeyif olacaksın ki güzel, eğlenceli olsun, yoksa hiç güzel bir tadı, kokusu yok bence :)

Düzeldim bugün sonunda. Sonradan düşününce eğlenceli de oluyor aslında ama baş dönmesi fena idi. Resmen dünyanın dönüşünü hissettim.

Ben kontrol manyağı olduğum için kendini kaybedecek kadar içme düşüncesi bana korkunç geliyor. İçki içmem, ağzıma sürmem. Erkek arkadaşlarımın çoğu içiyordu. Ama hep gözlemlerim kontrollü içebilen erkeklerle beraber oldum. Nerde duracağını bilmeli. Aslında mantiken içen bir erkeğinde kendisine eşlik etmesi bakımında içen bir kadını tercih etmesi gerekiyor. Benimkiler aksine bir yere gideceklerinde illa beni çağırırlardı. Şöförlüklerini yaptığım için olsa gerek 🙂 Eşimde içer. 2-3 güne bir içer. 3 senedir evliyiz. İçer, sonra uyur.

Rakı acayip çarpar zaten,yavaş ve tok karnına içilmesi lazım.
Unutamadığım bir anımda arkadaşlarla yemekteyiz nasıl içtiysem artık biraz yüksek sesle çişim geldi demişim :olamaz::olamaz: tuttukları gibi tuvalete götürdü arkadaşlar masada herkes şarhoştu umarım beyler duymamıştır. :KK53:

Back