• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez sarhoş oldum ve rezil de oldum

bence güzel bi eğlence olmuş korkup hastaneye gitmeseydiniz daha güzel olurmuş 🤣🤣
bir de bazı insanların bünyesi alkole daha dayanıklı oluyor. ben dayanıksız kısımdanım😂
Valla yarım yamalak hatırlıyorum ama arka arkaya çok istifre etmişim. En son öğğğgg diye bağırdığımı hatırlıyorum, zaten bir şey kalmamıştı. O da korkmuş sürekli öğürmemden, hastaneye götürdü. Ama istifre etmekden tansiyon baya bi düşmüş..

Ay kime rezil oldunuz eşinize mi ya. Siz rezillik görmemişsiniz. Artık alkol kullanmiyorum ama içerken neler neler yaşadım ohoo. Asıl benimkiler rezillik anlatsam hem üzülür hem gülersiniz :KK49: Abartmayın, bol su için

Valla yarım yamalak hatırlıyorum ama arka arkaya çok istifre etmişim. En son öğğğgg diye bağırdığımı hatırlıyorum, zaten bir şey kalmamıştı. O da korkmuş sürekli öğürmemden, hastaneye götürdü. Ama istifre etmekden tansiyon baya bi düşmüş..
ben de çok kusarım 🙈🙈 uyuyup uyanıp 🤣🤣 hatta son olayda evde arkadaşların kaldığını toplanmış yatakları görünce hatırladım 😂😂😂😂 devamında hamurlu yoğurtlu şeylerle beslenin 1 gün sonra bir şeyiniz kalmaz 🫶

92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.

Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.

Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.

O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.

Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...

Sonrası mı?

Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.

Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.

Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Hayatta bir kere yaşanmalı. Ben de tekilada olmuştum. Hastane dışındakiler benzer. Güldüm ağladım dans ettim kustum eşime benden başkasına bakarsan... keserim bile demişim :D koltuklarda zıpladığımı falan hatırlıyorum. Eğlenceli idi.

Başka zamanlar da hafif sarhoş oldum ama en eğlenceli ve rezili buydu

Vakti zamaninda babam anneme viski icirmis. Annem sarhos olup yerde olmayan karincalari saymis. Yuz yillik olay babam hep anlatir.
Benim en fantastik maceram esimle kibris kumarhanesinde beles diye sabaha kadar icip otele donunce odamizi bulamamistik 🤣🤣

Gencligimin turkiye tatilinde alsancak mi konak mi hatirlamiyorum tam icmisiz icmisiz sokaklara yerler dökülmüşüz, en son hatirladigim kaldirimda oturuyor olmam ve koca memeli bi kadinin basimi memelerine bastira bastira beni teselli etmeye çalışmasi... Guzeldi yani😖😂
hahahahahaha 😂😂😂 ay bizi de bir kız arkadaşımla beraber kalacak yeriniz yoksa bana gelin diyen bi teyze çok korkutmuştu 🤣🤣

Abartmayın ya, olur böyle şeyler.
Ben hep limitimi bilirim. Bir keresinde tam kalkıyordum,arkadaşım ortaya shot tabağı söylemiş..kalkamadım,onları da içtik,üstüne bir şişe daha içtim. Son otobüse bindim
Bir baktım yanımdaki adam koluma vuruyor. Dedim heralde ickiliyim diye beni rahatsız ediyor. Ters ters baktım,bana mendil uzatmış. Allah Allah,niye bana mendil uzatmış derken meğer ben cantamin icine kusmusum😂😂😂
Eve gelip direkt yattım, ertesi gün öyle iğrenç olmuştu ki çanta,içinden kurtarabildigimj kurtarıp çöpe attım.
Bir kere de sevgilimle istiklalden dönerken aklıma geldi, işten çıkınca spor ayakkabilwri çantama koyup topuklulari giymiştim..yolda bir anda topuklulari çıkarıp,ilerleyip bir kaldirima oturdum,çocuğa çantamı verdim ayakkabılarimi giydirsin diye. Sonra ağır doğu aksanıyla bir dayı 'bakar misiniz? Bu ayakkabıları siz mi düşürdünüz?' dedi😂😂 ayrılana kadar hep o dayıyı taklit edip güldük.
Bir keresinde kampta çok içmiştim,o zamanki sevgilim ben çıkartıp rahatlayayim diye kendi elini ağzına sokup gösteriyordu 'bak böyle yap' diye. Sabah bir kalktım, tam çadırın dibinde öbek şeklinde iğrenç şeyimi gördüm. Kahvaltıyı yapıp kaldırırım demistim ki, çocuk eline poşet geçirip temizlemis benim pisligimi.
Son sevgilim de içip uyudum diye iki km beni sırtında taşımıştı 😂
Yani böyle şeyler olur.
İçen insan sapitabilir. Hiç rezil oldum diye düşünme, adama şirin gelmiş bile olabilirsin. Su miden biraz düzelsin, iyiles.o zaman saatlerce geyigini yapıp gulersiniz. Emin ol

E ne olmuş bir gece eğlenmek istediniz ve uykusuz kaldı. O kadar da abartmayın. Tabii ki yanınızda olacak. Hastalık gibi düşünün. Ben ilk evliliğimde, düğünüm olduğu gün salonda midem bulandı, tuvalete zor yetiştim. Gelinlikten kusmuk temizledim onu bile takmadım. 😂
Sarhoş olmak güzeldir. Kim ne derse desin
Ya sadede eşime değil rezil olmam. Taksici bana demiş hatırlamıyorum, abla iyi misin polis filan çağırayım mı diye? Eşim de demiş iyi niyetli düşünmenden ötürü bir şey demiyorum abi ama o benim nikahlı karım, sıkıntı yok. Sapık filan mı sandın beni diye.

Hastanede sedyede duramadım, elimde serum yürümeye çalıştım. Yattıkça kafam hastanenin tavanı dönüyordu. Güm diye yere düştüm. Serum çıktı, hemşire geldi tekrar taktı. Doktor geldi kusma geçmeyince, o bir şeyler anlattı ama anlamıyorum kadını. Sağlık çalışanlarına da eziyet olmuşum.

Ya ben de öyle düşündüm işte. Arkadaş ortamında bakardım kız arkadşalarım böyle dağılırdı, ben çekinirdim. Eşiimin yanında güvendeyim diye deneyimlemek istedim. Önceleri güzeldi, böyle bi güven, rahatlık. Ama sonra kötü oldum. Ona da eziyet olmuşum. Sabah kalktım, her yerim ağrıyor. Dedim gece uyurken dövdün mü beni ne yaptın? O böyle ayda bir iki kere alkol alır, onda da abartmaz. Ama gecesini rezil etmişim. Uyuyamamış benim yüzümden tam olarak. Dedim başka odaya gidip uyusaydın, nası bırakıyım seni o halde dedi. Yarı uykulu işe gitti.
Bunyeniz alkole alisik olmadigi icin tepki vermis vucudunuz. Alisik olmayanlarin raki, votka, viski gibi yuksek alkollü ickileri yavas yavas icmesi gerekiyor. 1 2 3 icersin birsey olmaz, 4 .de kendini kaybedersin. Hatta benim tavsiyem alkol kullanmak istiyorsaniz düşük alkolden baslayin şarap gibi. Utanmayin, olan olmus artik

Bunyeniz alkole alisik olmadigi icin tepki vermis vucudunuz. Alisik olmayanlarin raki, votka, viski gibi yuksek alkollü ickileri yavas yavas icmesi gerekiyor. 1 2 3 icersin birsey olmaz, 4 .de kendini kaybedersin. Hatta benim tavsiyem alkol kullanmak istiyorsaniz düşük alkolden baslayin şarap gibi. Utanmayin, olan olmus artik
Ya ara ara içerdim ama dediğim gibi arkadaş ortamında en fazla 1 bira. Çocukluğumda nuri alço filmleriini çokça izlediğim için korkardım :D Ya da derdim sarhoş olur ortada kalırım filan diye. Eşimin sahip çıkacağını bildiğim için bi kendimi kaybetmek istedim sadece. İyi kaybettim yalnız :D

Ya ara ara içerdim ama dediğim gibi arkadaş ortamında en fazla 1 bira. Çocukluğumda nuri alço filmleriini çokça izlediğim için korkardım :KK70: Ya da derdim sarhoş olur ortada kalırım filan diye. Eşimin sahip çıkacağını bildiğim için bi kendimi kaybetmek istedim sadece. İyi kaybettim yalnız :KK70:
Tatli bir ani kalmis sayın :)

92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.

Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.

Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.

O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.

Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...

Sonrası mı?

Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.

Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.

Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Yani bu neden rezillik olsun? Benim eski sevgilim kafamı klozetin içinden çıkarmıs kusarken klozatte boğulmıyım diye :))

Eşimle haftada bir sarhoş olurum 😄 kusmalı olduğu da birkaç kez oldu. En zon 3 hafta önce viski yüzünden sabaha kadar kusmalı iğrenç bir sarhoşluk yaşadım ondan beri tiksindigim için içmedim. Kocamla yaşamayacaksam kimle yaşayacağım yaa :) sadece ertesi günü çok kötü. O yüzden durmayı bilmek lazım :)

Eşimle haftada bir sarhoş olurum 😄 kusmalı olduğu da birkaç kez oldu. En zon 3 hafta önce viski yüzünden sabaha kadar kusmalı iğrenç bir sarhoşluk yaşadım ondan beri tiksindigim için içmedim. Kocamla yaşamayacaksam kimle yaşayacağım yaa :) sadece ertesi günü çok kötü. O yüzden durmayı bilmek lazım :)
Ya biz kışkırtırız sık sık birbimirizi kızdırmak için, eline büyük bir koz geçti. Bir de dediğim gibi sadece eşime değil o hastane çalışanlarına da rezil oldum. Taksici bile halimden korkup, eşimin kulağı duya duya abla istersen polis çağırayım demiş :D Eşim diyor adam sapık filan sandı heralde beni diye :D Ama taktir ettim adamı diyor. Hastaneye dediğim halde, sana sordu polis çağırayım mı diye...

Yaaa çok guzel olurken güle güle okudum.
Bu anılar unutulmaz.

Ben sağlık sorunlarından dolayı ara ara içiyorum, sarhoş olmam ama arada keyfim çok yerinde olursa neler yapıyorum. Cocuklarda benden yüz bulup güzel zaman geçiyor.

Rakı çarpar tekel serttirde, yumuşak icimli özel seri rakılardan deme süper.
Fakat birden icme alkolde kullanan bi kisi degilsin baş agrısından kendini nereye atacağınî bilmezsin.
Keyfini çıkar iki lafın belini kıra kıra sofranın tadını çıkara çıkara…

Back