Valla yarım yamalak hatırlıyorum ama arka arkaya çok istifre etmişim. En son öğğğgg diye bağırdığımı hatırlıyorum, zaten bir şey kalmamıştı. O da korkmuş sürekli öğürmemden, hastaneye götürdü. Ama istifre etmekden tansiyon baya bi düşmüş..bence güzel bi eğlence olmuş korkup hastaneye gitmeseydiniz daha güzel olurmuş
bir de bazı insanların bünyesi alkole daha dayanıklı oluyor. ben dayanıksız kısımdanım
hahahaha çok güzel günlerdi yaAy bende 18 yaşında ilk sarhoş olduğumda sinirli sinirli aileme mektup yazıp evi terketmeye çalışmıştım
ben de çok kusarımValla yarım yamalak hatırlıyorum ama arka arkaya çok istifre etmişim. En son öğğğgg diye bağırdığımı hatırlıyorum, zaten bir şey kalmamıştı. O da korkmuş sürekli öğürmemden, hastaneye götürdü. Ama istifre etmekden tansiyon baya bi düşmüş..
Hayatta bir kere yaşanmalı. Ben de tekilada olmuştum. Hastane dışındakiler benzer. Güldüm ağladım dans ettim kustum eşime benden başkasına bakarsan... keserim bile demişim92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.
Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.
Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.
O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.
Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...
Sonrası mı?
Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.
Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.
Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
hahahahahahaGencligimin turkiye tatilinde alsancak mi konak mi hatirlamiyorum tam icmisiz icmisiz sokaklara yerler dökülmüşüz, en son hatirladigim kaldirimda oturuyor olmam ve koca memeli bi kadinin basimi memelerine bastira bastira beni teselli etmeye çalışmasi... Guzeldi yani
Ya sadede eşime değil rezil olmam. Taksici bana demiş hatırlamıyorum, abla iyi misin polis filan çağırayım mı diye? Eşim de demiş iyi niyetli düşünmenden ötürü bir şey demiyorum abi ama o benim nikahlı karım, sıkıntı yok. Sapık filan mı sandın beni diye.E ne olmuş bir gece eğlenmek istediniz ve uykusuz kaldı. O kadar da abartmayın. Tabii ki yanınızda olacak. Hastalık gibi düşünün. Ben ilk evliliğimde, düğünüm olduğu gün salonda midem bulandı, tuvalete zor yetiştim. Gelinlikten kusmuk temizledim onu bile takmadım.
Sarhoş olmak güzeldir. Kim ne derse desin
Bunyeniz alkole alisik olmadigi icin tepki vermis vucudunuz. Alisik olmayanlarin raki, votka, viski gibi yuksek alkollü ickileri yavas yavas icmesi gerekiyor. 1 2 3 icersin birsey olmaz, 4 .de kendini kaybedersin. Hatta benim tavsiyem alkol kullanmak istiyorsaniz düşük alkolden baslayin şarap gibi. Utanmayin, olan olmus artikYa ben de öyle düşündüm işte. Arkadaş ortamında bakardım kız arkadşalarım böyle dağılırdı, ben çekinirdim. Eşiimin yanında güvendeyim diye deneyimlemek istedim. Önceleri güzeldi, böyle bi güven, rahatlık. Ama sonra kötü oldum. Ona da eziyet olmuşum. Sabah kalktım, her yerim ağrıyor. Dedim gece uyurken dövdün mü beni ne yaptın? O böyle ayda bir iki kere alkol alır, onda da abartmaz. Ama gecesini rezil etmişim. Uyuyamamış benim yüzümden tam olarak. Dedim başka odaya gidip uyusaydın, nası bırakıyım seni o halde dedi. Yarı uykulu işe gitti.
Ya ara ara içerdim ama dediğim gibi arkadaş ortamında en fazla 1 bira. Çocukluğumda nuri alço filmleriini çokça izlediğim için korkardımBunyeniz alkole alisik olmadigi icin tepki vermis vucudunuz. Alisik olmayanlarin raki, votka, viski gibi yuksek alkollü ickileri yavas yavas icmesi gerekiyor. 1 2 3 icersin birsey olmaz, 4 .de kendini kaybedersin. Hatta benim tavsiyem alkol kullanmak istiyorsaniz düşük alkolden baslayin şarap gibi. Utanmayin, olan olmus artik
Tatli bir ani kalmis sayın :)Ya ara ara içerdim ama dediğim gibi arkadaş ortamında en fazla 1 bira. Çocukluğumda nuri alço filmleriini çokça izlediğim için korkardımYa da derdim sarhoş olur ortada kalırım filan diye. Eşimin sahip çıkacağını bildiğim için bi kendimi kaybetmek istedim sadece. İyi kaybettim yalnız
Yani bu neden rezillik olsun? Benim eski sevgilim kafamı klozetin içinden çıkarmıs kusarken klozatte boğulmıyım diye :))92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.
Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.
Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.
O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.
Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...
Sonrası mı?
Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.
Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.
Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ya biz kışkırtırız sık sık birbimirizi kızdırmak için, eline büyük bir koz geçti. Bir de dediğim gibi sadece eşime değil o hastane çalışanlarına da rezil oldum. Taksici bile halimden korkup, eşimin kulağı duya duya abla istersen polis çağırayım demişEşimle haftada bir sarhoş olurumkusmalı olduğu da birkaç kez oldu. En zon 3 hafta önce viski yüzünden sabaha kadar kusmalı iğrenç bir sarhoşluk yaşadım ondan beri tiksindigim için içmedim. Kocamla yaşamayacaksam kimle yaşayacağım yaa :) sadece ertesi günü çok kötü. O yüzden durmayı bilmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?