İlk kez sarhoş oldum ve rezil de oldum

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
32
92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.

Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.

Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.

O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.

Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...

Sonrası mı?

Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.

Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.

Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Evet, hele rakının sarhoşluğu beter. Hala rakı kokusu alınca hoş şeyler hissetmem. Bol su iç sıcak nane limon iç miden rahatlasın.

*istifra
Rakı çarpmiş sizi normaldir. Yavaş içmek lazım ve orta toklukta yanında sade soda az süzme yogurt kıtır ekmekle iyi gider

Odanın orta yerine işeyen gördüm ya. Bisey olmaz bi dahakine daha temkinli ol yeter.

Ben de baslığı okuyunca neler bekledim. Rezil olmak dediğiniz yüz ısırmak, şarkı söylemekse bunları ben ayıkken yapıyorum. Kusmayı diyosanız onu da midesini hasta eden herkes yapar zaten.
o elindeki görüntüleri eşim olduğu halde silip yedeği yok demi diye sıkıştırdım birde. Nası dalga geçmiş benle, normal söylememişim ki. Yarı ağlayarak yarı gülerek saçmalamışım...

Sarhos olmus herkesin boyle bir anisi vardir endiselenmeyin. yuz isirma cok iyiymis.

bence güzel bi eğlence olmuş korkup hastaneye gitmeseydiniz daha güzel olurmuş
bir de bazı insanların bünyesi alkole daha dayanıklı oluyor. ben dayanıksız kısımdanım

Ya öyle seviyordu o beni. Nerden aklıma geldiyse, arada demişim bak böyle ısırılır diye. Biraz fazla ısırmışım
Kendinizi iyi hissedecekseniz, bir seferinde arkadaşımın üzerine kusmuştum, başka bir seferinde eski sevgilimi arayıp bela okumuştum, daha çook anlatabilirim. Sizinki rezillik sayılmaz.

Kendinizi iyi hissedecekseniz, bir seferinde arkadaşımın üzerine kusmuştum, başka bir seferinde eski sevgilimi arayıp bela okumuştum, daha çook anlatabilirim. Sizinki rezillik sayılmaz.
ben de babama mektup yazmıştım

Ya ben de öyle düşündüm işte. Arkadaş ortamında bakardım kız arkadşalarım böyle dağılırdı, ben çekinirdim. Eşiimin yanında güvendeyim diye deneyimlemek istedim. Önceleri güzeldi, böyle bi güven, rahatlık. Ama sonra kötü oldum. Ona da eziyet olmuşum. Sabah kalktım, her yerim ağrıyor. Dedim gece uyurken dövdün mü beni ne yaptın? O böyle ayda bir iki kere alkol alır, onda da abartmaz. Ama gecesini rezil etmişim. Uyuyamamış benim yüzümden tam olarak. Dedim başka odaya gidip uyusaydın, nası bırakıyım seni o halde dedi. Yarı uykulu işe gitti.

E ne olmuş bir gece eğlenmek istediniz ve uykusuz kaldı. O kadar da abartmayın. Tabii ki yanınızda olacak. Hastalık gibi düşünün. Ben ilk evliliğimde, düğünüm olduğu gün salonda midem bulandı, tuvalete zor yetiştim. Gelinlikten kusmuk temizledim onu bile takmadım.
Sarhoş olmak güzeldir. Kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…