Canım arada bir kaçamak yapmak sizi rahatlatacaktır.Gezin tozun,sabahda gidin birlikte kahvaltı yapın.Gece uyanırsa sizi ararsa gidersiniz çok çok..
artık 1,5 yaşında..babaanede iyi bakıyorsa,bebek te ona alışkınsa 1 geceden bişey olmaz..
bende 3-5 aylık sandım..büyümüş artık..
ah be canım..keske böyle br imkanım olsa oğlum 14 aylık bugüne kadar sadece bir kez 2 saatliğine bıraktk oda dktra gittik eşimle mecburduk yani..dolayısıyla oğlum bize cok düşkün yabani:)oldu..ltfn yanlış anlamayın ama cok ihtycm var böyle birseye:)ne güzel babaannesi üzerne titriyor sana güven veryr annesin aklın kalır bana ama sizinde esinizle basbasa kalmanız sosyal grubunuza dahil olmanız gerek::)
canım o dururda sen bırakamazsın aklın onda kalır hep bana öyle olmuştu :)))
Benim büyük ablam büyük yeğenimi 4 aylıkken bir bıraktı anneme 2 hafta bile olurdu almadığı çocuk okula başlayana kadar benim yanımda kardeşim gibi büyüdü, ikinci yeğenimi 1 yaşında bıraktı 2 sene baktı anneciğim yeğene. Küçük ablam 5 yaşında falan bırakmaya başladı haftasonları annemde. Çocuğun alışık olup kalmak istemesine bağlı tabi ki bu durum eşimin yeğenleri 2 sokak ötede oturmasına rağmen yatıya kalmazlar.
ay öyle 2 hafta felan asla bırakmam
Allah acil bi durum göstemersin tabii
ama ne bilim çook zor olur benim için
1 geceyi bile bukadar düşünürken 2 hafta kafayı yerim sanırım
kızlar bebekelerinizi hiç yatılıya anneanne veya babaanneye bıraktınızmı
evetse kaç aylıktı
benim kızım 19 aylık olacak daha hiç bırakmadım gece
gündüz bırakıyorum haftada 1 felan
ama akşam almaya gidiyoruz
bazen eşim ile özellikle haftasonları başbaşa kalmak istiyoruz, arkadaşlarlan beraber eğlenmek istiyoruz felan o durumlardada babaanne ve dedesi (annemeler burda oldu zaman benim annem) bizde kalıyorlar kızımızı bırakıp gidiyoruz; ya ben uyutup gidiyorum yada babannesi bizden sonra uyutuyor gece geldiğimizde mışıl mışıl uyumuş oluyor zaten
ama bazen eşim ile konuşuyoruz babaşa ve arkadaşlarlan eskiden çok programlar yapardık haftasonu günü birlik biyerlere gider bi gece otelde kalır dönerdik felan
gene yapalım diyor eşim, buna ikimizinde ihtiyacı var diyor
anneme bırakalım ve gidelim diyor
bende karşı çıkıyorum daha çok küçük birakamayız diye
babannesini çok seviyor zaten oda sağolsun gözü gibi bakıyor
o konuda içim rahat
babaannesi geldiği zaman rahat uyusun diye park yatak yemeğini rahat yesin diye mama sandalyesi bile aldı kızıma oyuncaklar felan o biçim, yani gerçekten kadın inanılmaz derecede düşkün ve en az benim kadar güzel bakıyor içim çok rahat
ama çokmu küçük genede
ne bilim işte sanki durmazmış gibi geliyor gece
yada o dursa bile ben yapamazmışım gibi geliyor
fikirlernizi alabilirmiyim
eger öyle bir imkanın varsa bırakmalısın bence ev uzak degilse gecede gidebilecek durumunuz varsa bırak arkadaşım benim öyle bir imkanım olmadıgı için şuan çok zorluk çekiyorum nedenmi 6yaşın içinde bir oğlum var sürekli anneyle beraber oldugu annneyle beraber herşeyi yaptıgı için kimseyle duramıyo bırak durmayı aşagı komşuya inemiyorum dödügümde eşimi çok üzgün buluyorum oğlum çok aglamış ve aglamk tan kusmuş olabiliyo yani bunun başlıca nedenleri pisikolok öyle diyor bebekkken başlayacaksınız bir kaç saat araylaa bırakma zamanla uzayacak gittigi yerde kalmalar birden degil ilk gün 1saat sonra 2saat bu şekilde arttırılacak yani kalması senin için ii olur okul zamnındada yanınad oturmak zorunda kalan arkadaşlarım var hep anneyle beraber olan çocuklar yaşıyo malesef arkadaşım bu sorunları kesinlikle bırakmanı tavsiye ederim ama şuda varki başınızdan atıp gezmelere gittiginizi düşünmesin yani onun yanında konuşulanlar bile çok önemli işimiz var çıkmamaız lazım gibi şeyler söyleyin azdaha büyüdügünde zaten anlayacagı için artık sinemeya gidecegiz bidahakine seninle gideriz diyerek alıştırılıyomuş pisikolok öyle diyo yani :)ben çok sorun yaşıyorum çocugum benden ayrılamıyo sende yaşama