yaa çoğunuzun yorumlarına bakılırsa durum yanlış anlaşılmış. benim istediğim kesinlikle maddi bir şeyler değil . ben durumları olmamalarını çok iyi anlayabiliyorum ama durumları yokken bir şeyleri bizim bebeğimize alamazlarken diğerinin çocuklarına alabilmelerini anlayamıyorum . durumları yokken diğerinin çocuklarını hemen hemen her istediğini alabiliyorlar . bu haksızlık değil de nedir . sorsanız diğer gelini değil de beni daha çok severler daha çok önemserler ben daha hanımefendiyimdir . ama gerçekten de öyleyim ben kibar bir kadınım ve bu olaylar beni oldukça üzdü . aslında hiç böyle bir konu konuşmazdım onlarla ama kendileri geldiler bizimle ilgili bir şey mi var paylaş dediler . biraz olsun kendilerini benim yerime koyabileceklerini düşünerek onlara güvenerek anlattım ben de ama şimdi ben en kötü oldum
Hala hak - haksızlık diyorsunuz, işaretlediğim sözlerini bir daha düşün
Para onların istediklerine harcarlar kimseye haksızlık etmiş falan değiller
Gelinin de olsa, torunun da olsa birine hediye vermek gönül işidir, mecburiyet değildir
Çok çirkin bu altın muhabbetleri, gereksiz yazışmalar vs...
Kayınvalidenin yerinde olsam ömrü billah bakmam yüzüne
Dört bilezikte aklı kalıp da ortalığı bu hale getiren insanı haneme sokmam
Ve inan ki kibar bir hanım değilsin, olsaydın anneciğim yok bir şey der, sorunun üzerine gitmezdin
Bariz bir kıskançlık yaşıyorsun diğer geline yapılanlarla ilgili
Maksadım seni kırmak değil, yazdıklarım biraz sert gelebilir ama anlamanı istedim çünkü şu an sana hak veren eşin, bu tip gerginlikler büyüdükçe oklarını sana çevirir, huzurun hepten kaçar. Gencecik bir annesin, dünyanın en güzel armağanı bebeğin, böyle şeylerin üzerinde durma, para konuları üzerindeki tartışmalar ilişkileri fazlaca zedeliyor. Bırak kim kime ne istiyorsa alsın, dert etme böyle şeyleri. Huzurlu bir aile her şeyden güzel inan bana