Gerekir bence bende hiç boş gitmemArkadaşlar samimi olduğum arkadaşım var devamlı görüşürüz onlarin dükkanında calisan bir bayan var tanışıyoruz sohbetimde var samimiyiz ama devamlı görüşmüyoruz.pazar günü için oturmaya çağırdı.bnde evine ilk defa gittiğim için küçükte olsa hediye alıyım diyorum.cocuguna düşündüm ama 6 yaşında büyümüş artık boş gitmek bana garip geliyor.alinmasi gerekir mi ne yapmalıyım
Bnde düşünüyorum eli boş olmuyorGerekir bence bende hiç boş gitmem
Bnde eli boş gitmeyi sevmem bişey almak için illa çok samimi olmaya gerek yok adettindirIlk kez gittiğim yere hediye ikram vs muhakkak birşeyler götürürüm samimiyse hem tatlı gibi kurabiye içecek gibi hem hediye pek samimi değilse en azından bi tatlı alır giderim kesinlikle elimi kolumu sallayarak gitmem
Küçük bir ev hediyesi de alabilirsiniz.Arkadaşlar samimi olduğum arkadaşım var devamlı görüşürüz onlarin dükkanında calisan bir bayan var tanışıyoruz sohbetimde var samimiyiz ama devamlı görüşmüyoruz.pazar günü için oturmaya çağırdı.bnde evine ilk defa gittiğim için küçükte olsa hediye alıyım diyorum.cocuguna düşündüm ama 6 yaşında büyümüş artık boş gitmek bana garip geliyor.alinmasi gerekir mi ne yapmalıyım
Bnde öyle düşünüyorum sabahtan beri annemle atışiyoruz alma o sana alacak mı diyorKüçük bir ev hediyesi de alabilirsiniz.
Hiç annenize bile demeyin direk alim gidin, büyükler eskiden öyle görmüşlerBnde öyle düşünüyorum sabahtan beri annemle atışiyoruz alma o sana alacak mı diyor
Gerektiği durumdada alınması gerekirHiç annenize bile demeyin direk alim gidin, büyükler eskiden öyle görmüşler
Hediyelik eşya alsam çay seti yada kahve fincanı tarzı biseyBen genelde tatlı alıp gidiyorum.
Sık bişey alırsan beğenir sanirimHerkesin zevki farkli Ben olsam guzel bir buket cicek bi de pasta tatli vs alir giderdim
Bize gelen hediyelerin cogunu biz de hediye ettik:) bilmem anlatabildim mi ?Sık bişey alırsan beğenir sanirim
Begenmezse hediye etsin yani bize gelecek mi bakalımBize gelen hediyelerin cogunu biz de hediye ettik:) bilmem anlatabildim mi ?
Bnde tam olarak böyle dusunuyorum ufakta olsa biseyler alıyım gelmezse de gelmezEli boş gidilmez bence de. Ya evine hediye ya yemelik içmelik tatlı vs birşeyler alınması gerekir diye düşünüyorum.
Ev hediyesi alırsan başkasına hediye etmesi falan götürdüğünüz kişinin bileceği iş, siz götürün de o naparsa yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?