İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

S
Mesajın altında Kib yazan yere tıklıyorsun sanırım ama tam bilgim yok daha önce böyle saygısızlıklar görmediğim için kimseyi şikayet etme gereği duymadım ama bu hanımı bir kib'ledim yoksa ban yiyeceğim. :KK53::KK53:
sağolasın:) ben hiç ban yemedim ben ağzı gevşek öğrenciyim şikayet ederim hemen

anlıyorum ama birlikte olmakla bunun alakasını çözemedim. arzu ettim ve yaşadım olamaz mı yani çok mu anormal ya da çok mu yanlış bişey birlikte olmak. ilişki yaşayan herkes acaba sevgilim yatakta nasıl diye merak içinde mi yaşıyor ilişkisini ? insan hakkındaki tek bilinmezlik yatakta nasıl olduğu falan mıdır nedir yani ben öyle düşünmüyorum

Yazdigim koca seyden onu mu anladin? Acikcasi fake geldi konu. 25 yasina kadar sevgilisi olmamis bi'insan daha 4 haftalik iliskisinde birlikte oluyo ama ne hikmetse adamin varligini unutuyo. Birliktelik vs hic umurumda degil kimseyi de ilgilendirmez ama taslar yerine oturmuyo konunda. Insan sevdigi adami unutmaz. En azindan ozler bi'sesini duyayim diye telefonu eline alir. Sizin iliski daha cok yanyanayken tatmin etme gibi olmus isin ozu. En azindan senin acindan oyle gozukuyor burdan bakinca.

Yazdigim koca seyden onu mu anladin? Acikcasi fake geldi konu. 25 yasina kadar sevgilisi olmamis bi'insan daha 4 haftalik iliskisinde birlikte oluyo ama ne hikmetse adamin varligini unutuyo. Birliktelik vs hic umurumda degil kimseyi de ilgilendirmez ama taslar yerine oturmuyo konunda. Insan sevdigi adami unutmaz. En azindan ozler bi'sesini duyayim diye telefonu eline alir. Sizin iliski daha cok yanyanayken tatmin etme gibi olmus isin ozu. En azindan senin acindan oyle gozukuyor burdan bakinca.
sizde burda herkese fake diyorsunuz. klasik ilişkilere alışmışsınız ne diyim. cinsellik olmazsa olmaz bişeydir benim için sevgilim yokken de cinsellik yaşadığım insanlar oldu ama onlarla sevgili olmadım. birlikte olduğum her insanın peşinde koşacak olsaydım işim çok zordu. sağol yorumlar için

elti kayınvalide konusu açmadık diye mi bu tavır. edin şikayetinizi arkadaş konuma gelip saldıran sizsiniz

Ne alaka sen eleştiri kaldıramıyorsun bir de konundan kovuyorsun, millete "he he ya he he" diyorsun ve 25 yaşında mısın? Burdan 15 bile göstermiyorsun. Sonra senle güzel konuşma mı bekliyorsun? Elti veya kayınvalide şikayeti eden insanlar seni ne ilgilendiriyor en azından SAYGI duyuyorlar insanların fikirlerine. Bu üslupla asıl sen yakın senelerde elti, kayınvalide konusu açarsın çok.

Ne alaka sen eleştiri kaldıramıyorsun bir de konundan kovuyorsun, millete "he he ya he he" diyorsun ve 25 yaşında mısın? Burdan 15 bile göstermiyorsun. Sonra senle güzel konuşma mı bekliyorsun? Elti veya kayınvalide şikayeti eden insanlar seni ne ilgilendiriyor en azından SAYGI duyuyorlar insanların fikirlerine. Bu üslupla asıl sen yakın senelerde elti, kayınvalide konusu açarsın çok.
yazdığın ilk msjdan beri bana saldıran sensin bana üslup dersi vermeye kalkman da enteresan. bas git deme hakkını nerden buluyosun da ben sana umrumda değil deyince sen kimsin ki diye atar yapıyosun. üslubu bozuk olan sensin

Anormal olan sizin davranışlarınız. Böyle saldım çayıra ilişki yaşanmazki. Erkek arkadaşınızı tebrik etmek lazım sabırlıymış ehh yeter dememiş. Beni hayattan soğutur böyle davranışlar.

sizde burda herkese fake diyorsunuz. klasik ilişkilere alışmışsınız ne diyim. cinsellik olmazsa olmaz bişeydir benim için sevgilim yokken de cinsellik yaşadığım insanlar oldu ama onlarla sevgili olmadım. birlikte olduğum her insanın peşinde koşacak olsaydım işim çok zordu. sağol yorumlar için

Valla bilemiycem gunu birlik cinsellik yasayip sonra adami tanimama kafasinda hic olmadim. Oyuzden anlamiyorum konunu. Klasik iliskiler iyidir tavsiye ederim, hic olmazsa sevgilini unutmuyorsun kafalar rahat mis gibi.

bence de sorun sizde
gerçekten onu benimsemiş olsanız aklınızdan çıkmaz
içiniz kıpır kıpır olur
konuşmak, yazışmak, buluşmak istersiniz vs

Size göre değilse one night stand'a devam edin ozaman ne diyelim. Dediklerimizde size uygun gelmiyor eleştiriyorsunuz? Anlaşılan sevgiliye ihtiyacınız yok kendinizle mutlusunuz ee seks ihtiyacınızıda günübirlik görüyormuşsunuz daha ne ???

defolun gidin lan konumdan buraya konu açanda kabahat zaten nerde ağır kezban var hepsi buraya toplanmış gelmiş burda üslup dersi veriyor mahalle karısı. mahalle karılarından kezbanlardan akıl alacak olunduğu zaman buraya gelmek gerekyormuş demek bravo. hepiniz boşsunuz siz anca eltinizle kayınvalidenizle sidik yarıştırın

Size göre değilse one night stand'a devam edin ozaman ne diyelim. Dediklerimizde size uygun gelmiyor eleştiriyorsunuz? Anlaşılan sevgiliye ihtiyacınız yok kendinizle mutlusunuz ee seks ihtiyacınızıda günübirlik görüyormuşsunuz daha ne ???
he canım he

X