İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

tabi ki böyle oluyor.hatta anlayışlı bile.emin ol çoğu erkek geç saate kadar dışarda kalmayı anlayışla karşılamaz.facebookta da ona yazmayıp başkasıyla konuştuğunuzu düşünür.herkesin yaptığı şeyler bunlar
kendime küçük notlar mı yazsam acaba x'i ara msj at, buluşma planla falan diye telefondaki hatırlatıcıyı mı ayarlasam ? belki o zaman unutmam. sırf şu görüldü okundu muhabbetinden dolayı whatsapp kullanmıyorum telefon kasıyor dedim onun için de.

Rahatlığa alışmış birisin o yüzden ilk ilişkin oldugu için tuhaf geliyor sana :)
Bundan önce birlikteliğin olsaydı karşılaştırma yapardın mesela.. Çok abartılacak birşey yapmıyor bence erkek arkadaşın, bana göre normal.. Sana karşı ilgili oldugu icin kıskanıyor ve soruyor haliyle.. Ama heyecanını kazanman lazım. Mesela özlemen gerekiyor. Sürekli mesaj atıyorsa, arıyorsa özlemene fırsat kalmıyordur.. Beğendiğin huyları yok mu ?

öyle mi dersiniz sahiden. umursamıyor değilim aslında buluşunca çok iyiyiz ama ayrı geçen zamanlarımızda böyleyim ve o da elli kere msj atıyor yahu diyorum senin işin gücün yok mu ne ara vakit buluyosun bu kadar diyorum gülüyor yani.

evet gayet ciddiyim.
şu forumu bir karıştır;yüzlerce şu tarz konulara denk geleceksin:
"sevgilim beni eskisi kadar sevmiyor,ilgisini hissedemiyorum... sevgilim çok ilgisizleşti ben aramasam aramıyor..günlerce konuşmadığımızı biliyorum...sevgilim çok değişti eskiden sevgisini göstermek için çırpınırdı..bütün suç bende üzerine düştüm değer verdim.. bla bla bla..."
mesela dün akşam şöyle bir konuya denk geldim;bence başucu yazısı olmalı.mutlaka oku..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kadin-erkekleri-cozmemis-mi-sizce-de.829308/

ayrıca 4 hafta da çok kısa bir süre.daha birbirinizi hiç tanımıyorsunuz.birbirinizden ne kadar emin olabileceksiniz ki?seviyor musun onu netleştirmek için kısa bir süre.
eğer bu ilişki uzun süreli olursa ve bu adamın değerli olduğunu,hakettiğini hissedersen (içide hissedeceksin kendiliğinden kimsenin yardımı olmadan) biraz daha ilgili görünebilirsin.gerçi uzun süreli olur musunuz bilmiyorum adamın beklentileri liseliler gibi.

Bence sen çocuğu sevmiyorsun sadece birlikte zaman geçirmekten hoşlanıyorsun
Çünkü insanın sevdiği kişiden gelen mesajlar, nerede olduğunu sorması fln rahatsız etmez.
Sen kanka gibi görüyorsun sanırım Arkadaşı

Rahatlığa alışmış birisin o yüzden ilk ilişkin oldugu için tuhaf geliyor sana :)
Bundan önce birlikteliğin olsaydı karşılaştırma yapardın mesela.. Çok abartılacak birşey yapmıyor bence erkek arkadaşın, bana göre normal.. Sana karşı ilgili oldugu icin kıskanıyor ve soruyor haliyle.. Ama heyecanını kazanman lazım. Mesela özlemen gerekiyor. Sürekli mesaj atıyorsa, arıyorsa özlemene fırsat kalmıyordur.. Beğendiğin huyları yok mu ?
var çok iyi birisi, yüzüne bakmak bana huzur veriyor ve onu gördüğümde gülümememe engel olamıyorum, onu tatlı buluyorum ama çok soru soruyor sanki biraz fazla meraklı. ta ilkokul arkadaşımı bile soruyor yani

sevgili konu sahibi, açıkçası tam olarak neyi sorguladığınızı anlamadım. siz zaten olmazsa istemeyen çeker gider modundasınız.
insanlar ilk zamanlar tabi ki alışma sürecinde daha uzak gibi olurlar ama bence anormal olan sizin bakış açınız.
25 yaşında ilk sevgiliniz olabilir ama hiç mi bi arkadaşınızın yada akrabanızın ilişkisini görmediniz?

evet gayet ciddiyim.
şu forumu bir karıştır;yüzlerce şu tarz konulara denk geleceksin:
"sevgilim beni eskisi kadar sevmiyor,ilgisini hissedemiyorum... sevgilim çok ilgisizleşti ben aramasam aramıyor..günlerce konuşmadığımızı biliyorum...sevgilim çok değişti eskiden sevgisini göstermek için çırpınırdı..bütün suç bende üzerine düştüm değer verdim.. bla bla bla..."
mesela dün akşam şöyle bir konuya denk geldim;bence başucu yazısı olmalı.mutlaka oku..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kadin-erkekleri-cozmemis-mi-sizce-de.829308/

ayrıca 4 hafta da çok kısa bir süre.daha birbirinizi hiç tanımıyorsunuz.birbirinizden ne kadar emin olabileceksiniz ki?seviyor musun onu netleştirmek için kısa bir süre.
eğer bu ilişki uzun süreli olursa ve bu adamın değerli olduğunu,hakettiğini hissedersen (içide hissedeceksin kendiliğinden kimsenin yardımı olmadan) biraz daha ilgili görünebilirsin.gerçi uzun süreli olur musunuz bilmiyorum adamın beklentileri liseliler gibi.
bayramın birinci günü ailemle birlikteydim uzun zamandır görmediğim için onlarla zaman geçirdim.ben öyle elimde bi yandan telefonda cevap yetiştireyim bi yandan da karşımdaki insanın anlattığı şeyi dinleyeyim falan o ikisini bi arada yapamıyorum. karşımda biriyle konuşurken telefonla ilgilenemiyorum. bütün gün böyle oldu ve gece beni aradı diyor ki çok bozuldum, benimle de ilgilenmelisin, benimle de konuş falan diyor ben de ona zaten söylemiştim koca gün ailemle birlikte olucam demiştim ve onunla da plan yapmıştık, 3. günü buluşacaktık ben de nasıl olsa 3. gün buluşucaz o zaman bol bol konuşuruz dedim ama bozuldu ve bugün 3. günü, buluşmadık.

sevgili konu sahibi, açıkçası tam olarak neyi sorguladığınızı anlamadım. siz zaten olmazsa istemeyen çeker gider modundasınız.
insanlar ilk zamanlar tabi ki alışma sürecinde daha uzak gibi olurlar ama bence anormal olan sizin bakış açınız.
25 yaşında ilk sevgiliniz olabilir ama hiç mi bi arkadaşınızın yada akrabanızın ilişkisini görmediniz?
gördüm attıkları her adımı haber veriyorlar, iki laflarından birisi sevgili kişisi, elleri sürekli telefonda, kendi hayatlarını unutuyorlar.

X