İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

Ben kocamla çıktığımız zaman gece yarılarına kadar mesaj çeker aradık ve bikmazdık sonunda evlendik çok mutluyuz
mesaj yorucu bişey yani biz lisedeyken tuşlu telefonlarla arkadaşlarla msjlaşırdık o zamanlar çok değişik bişi gibi gelirdi şimdi öyle değil. telefonla arayınca da hep kulağında mekanik bi ses saatlerce konuşabilmem mümkün değil

unutuyorum diyorsun herşeyden önce nasıl unutabiliyorsun onu ben anlamadım insan sevgilisini unutur mu? ilişkiniz heyecanını yitirir sen böyle yaparsan oda bunalır bir süre sonra...
yani msjına cevap yazmayı unutıyorum, müsait olmadığım zamanda aradığında geri ararım diye düşünüp açmıyorum yada açıp ben seni sonra arayayım diyorum tamam diyor ama aramayı unutuyorum. gece msjlaşmaya çalışırken uyuyakalıyorum -sabahları erken kalkıyorum- arka arkaya msjlar atıyor ne oldu neden yazmıyosun filan gibi soruyor bi sorun mu var küs müyüz diye bende hayır uyuyakalmışım diyorum yada cevap yazmayı unuttum diyorum. çocuk muyuz biz küselim değil mi ama... yada bazen düşünüyorum mesela buluşma ayarlayayım ne bileyim ben teklif edeyim falan diye ama sonra aklımdan uçup gidiyor hayata geçirmek

25yasindayim ve ilk sevgilim yazmissiniz,bence bunun nedeni ilk sevgiliniz olmasi ve uzun sureli yalnizligin vermis oldugu bir aliskanlik ..Bu yuzden henuz ne yapacaginizi bilemiyor olabilirsiniz bir nevi tecrubesizlik de diyebiliriz.:KK39:

Bence alışmalısın bir ilişki yaşıyorsun, yaşın da küçük değil 25. Bazı triplerinden çıkmalısın böyle ilişki kimse istemez çünkü, kaybedebilirsin.

ne gibi şeyleri sorma hakkına sahip mesela

yani herkes her şeyi sorar,bir erkek arkadaşın olabilir kıskanırsa sorgular,bir yere gidersin kaçta döneceğini sorar,çok ilgisizsen o arayıp sormadan mesaj atıp aramıyorsan nerdesin ne yapıyorsunn niye yazmıyorsun der.aklına ne gelirse sorar hayatına kim girerse girsin illaki bir taraf sorgular.yarın öbür gün evlensen eşinde sorgular zaten.hayatında ki insana da değersiz hissettirip sana ne niye soruyorsun da diyemezsin?böyle dediğin an hayatında olmaz zaten

böyle şeylerden genelde kızlar şikayet eder tuhafıma gitti :confused: birşey olmaz hep onlar mı soguk durucak birazda kadınlar dursun hepimizin intikamını al o zalım erkeklerden :KK4::KK53:

yani herkes her şeyi sorar,bir erkek arkadaşın olabilir kıskanırsa sorgular,bir yere gidersin kaçta döneceğini sorar,çok ilgisizsen o arayıp sormadan mesaj atıp aramıyorsan nerdesin ne yapıyorsunn niye yazmıyorsun der.aklına ne gelirse sorar hayatına kim girerse girsin illaki bir taraf sorgular.yarın öbür gün evlensen eşinde sorgular zaten.hayatında ki insana da değersiz hissettirip sana ne niye soruyorsun da diyemezsin?böyle dediğin an hayatında olmaz zaten
niye yazmıyorsunu anlarım da facede online oluyorsun ama bana neden yazmıyosun diye sorması sizce de çocukça değil mi ? yani internete girdiğimde facebook hep açıktır ara sırada ana sayfaya falan bakarım, haberleri okurum ve bazen de oyun oynarım ama o her girdiğimde yazmamı istiyor. geçenlerde geç saatlere kadar dışarı arkadaşlarımla birlikteydim birinin doğum günü partisi vardı. eğlencenin ortasında aradı napıyosun falan dedi, arkadaşımın doğum gününe geldim dedim. sürekli sordu hangi kafe orası, ne zaman döneceksin, dönünce haber ver filan. çok geç saate kadar kalma dışarıda diyor ben çocuk değilimki hangi saatte döneceğimi biliyorum. dönünce haber ver dedi tabi yorgunluktan onu da unuttum ama ben hayatım boyunca ailem bile sorgulamadı ki kaçta gelcen, haber ver tarzı şeylere alışık değilim. bütün ilişkiler böyle mi oluyor yani ?

Trip tabi ya yok sormasın yok bir şey demesin yok ay sevgilim mi vardı ya unuttum, ayrıl o zaman Allah Allah, cevaba bak ya resmen çekilmezsiniz.
sen çok alışmışsın tribe. ben buraya tüm ilişkiler böyle mi olur diyorum ayrılayımmı diye sorumuyorum, sen ayrıl diyosun emredersin canım sen dedin diye hemen ayrılıyorum hemen

böyle şeylerden genelde kızlar şikayet eder tuhafıma gitti :confused: birşey olmaz hep onlar mı soguk durucak birazda kadınlar dursun hepimizin intikamını al o zalım erkeklerden :KK4::KK53:
buluşunca çok iyiyiz gezeriz tozarız ilişkimiz güzel, bana güven veriyor ama ayrı geçirdiğimiz zamanlarda böyle oluyor. hep de yan yana olmak mümkün değil

sen çok alışmışsın tribe. ben buraya tüm ilişkiler böyle mi olur diyorum ayrılayımmı diye sorumuyorum, sen ayrıl diyosun emredersin canım sen dedin diye hemen ayrılıyorum hemen

Belli kimin alıştığı sen yorma kafanı. Eleştiri kabul etmiyorsan konu açma KARDEŞ o zaman ?? Tüm ilişkiler böyle olsa insanlar burda sana neden öylesin demez heralde.

aynen böyle devam et sakın bozma çok ciddiyim.
çünkü sen onu umursamaya başlayıp onun istediği gibi davranırsan, bu sefer totosu kalkacak ve sana ilgisiz davranmaya başlayacak.şu an yaptıgının kat katını o yapacak
böyle devam et sıkıntı yok
öyle mi dersiniz sahiden. umursamıyor değilim aslında buluşunca çok iyiyiz ama ayrı geçen zamanlarımızda böyleyim ve o da elli kere msj atıyor yahu diyorum senin işin gücün yok mu ne ara vakit buluyosun bu kadar diyorum gülüyor yani.

niye yazmıyorsunu anlarım da facede online oluyorsun ama bana neden yazmıyosun diye sorması sizce de çocukça değil mi ? yani internete girdiğimde facebook hep açıktır ara sırada ana sayfaya falan bakarım, haberleri okurum ve bazen de oyun oynarım ama o her girdiğimde yazmamı istiyor. geçenlerde geç saatlere kadar dışarı arkadaşlarımla birlikteydim birinin doğum günü partisi vardı. eğlencenin ortasında aradı napıyosun falan dedi, arkadaşımın doğum gününe geldim dedim. sürekli sordu hangi kafe orası, ne zaman döneceksin, dönünce haber ver filan. çok geç saate kadar kalma dışarıda diyor ben çocuk değilimki hangi saatte döneceğimi biliyorum. dönünce haber ver dedi tabi yorgunluktan onu da unuttum ama ben hayatım boyunca ailem bile sorgulamadı ki kaçta gelcen, haber ver tarzı şeylere alışık değilim. bütün ilişkiler böyle mi oluyor yani ?

tabi ki böyle oluyor.hatta anlayışlı bile.emin ol çoğu erkek geç saate kadar dışarda kalmayı anlayışla karşılamaz.facebookta da ona yazmayıp başkasıyla konuştuğunuzu düşünür.herkesin yaptığı şeyler bunlar

buluşunca çok iyiyiz gezeriz tozarız ilişkimiz güzel, bana güven veriyor ama ayrı geçirdiğimiz zamanlarda böyle oluyor. hep de yan yana olmak mümkün değil
canım sende adama arada at mesaj ve ya bazen buluşmayı sen teklif et aklındaki soru işaretleri silinir

X