- 6 Ağustos 2019
- 17
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Derinsu0634
-
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirKizlar affiniza sığınarak bisey sormak istiyorum gerdek gecesi çok bi ağrı oluyormu ben çok korkuyorum da o kocamn sey kucucuk yere nasil girecek bence çok korkutucu
Böyle düşünerek kendinizi vajinismusa itiyorsunuz. Sakın öyle düşünmeyin herkes bunu yapıyor. Aşırı bir acı olsa kimse yapmak istemez zevk almaz. Aynı şeyleri bende düşünüyordum ve korkuyordum. Gerçekten acı sıfır denecek kadar az benim canım tatlıdır bir de düşünün ben böyle diyorsam korkulacak bir şey yok.Kizlar affiniza sığınarak bisey sormak istiyorum gerdek gecesi çok bi ağrı oluyormu ben çok korkuyorum da o kocamn sey kucucuk yere nasil girecek bence çok korkutucu
Takvim yakışmıs canımNeden sürekli bu konuyla ilgili tekrar tekrar konu aciyorsunuz.
korkuyo gibi değilde, sanki pek bi meraklisiniz ilişkiye bence.
Sağol canim ❤ darısı tüm isteyenlere inşallahTakvim yakışmıs canım
16 gün önce 2 gün sonra düğününüz olacağını söylemişsiniz. 14 gündür denemiş olmanız lazım ya da bizi kekliyorsunuzKizlar affiniza sığınarak bisey sormak istiyorum gerdek gecesi çok bi ağrı oluyormu ben çok korkuyorum da o kocamn sey kucucuk yere nasil girecek bence çok korkutucu
Hı hı aynen sizi ilgilendiren bisey varmi?Neden sürekli bu konuyla ilgili tekrar tekrar konu aciyorsunuz.
korkuyo gibi değilde, sanki pek bi meraklisiniz ilişkiye bence.
Ertelendi düğünümüz o yuzden16 gün önce 2 gün sonra düğününüz olacağını söylemişsiniz. 14 gündür denemiş olmanız lazım ya da bizi kekliyorsunuz
Oyle düşünmeye devam edin ozaman biseyleri ispat etmek zorunda degilim size347639 kere konu açmışsınız.
8 inde düğünüm var demişsiniz
ne hoş bir trollsünüzbn bazen bu klübe erkeklerin üye olup bu tarz konular hakkında topik açıp kızların düşüncelerini aldığını düşünüyorum valla ne yalan söyleyeyim aynen böyle düşünüyorum
hı hı var sizin sapikliginiz mesela bence siz bayan değilsiniz..Hı hı aynen sizi ilgilendiren bisey varmi?
Ahahaha ay çok yaşayınOrdan bebek cikiyor tatlim o mu girmiycekacı kendini kasarsan olur kasmazsan hafif bi sızı olur ki o her iliski baslarken ilk girerken yani hep oluyor. Az dayanakli olun bizler kadiniz anneyiz guclu olmak dogamizda var
O sizin görüşünüz istediginizi dusunebilirsiniz biseylri ispat etmek zorunda degilim madem buralarda erkek oldugunu dusunuyosun rahatsız oluyosan ne işin var burda isine bakhı hı var sizin sapikliginiz mesela bence siz bayan değilsiniz..
Ve burda sadece kadınlar var.
Şöyle belirteyim : hayatında hiç piton belgeseli izledin mi ? Hani yılan kosskocaman ceylanı ham yapıyor ya ..hani yılanın küçücük ağzı çuval gibi açılıyor ya işte tatlım senin küçük dediğin delik de öyle açılma kapasitesine sahipKizlar affiniza sığınarak bisey sormak istiyorum gerdek gecesi çok bi ağrı oluyormu ben çok korkuyorum da o kocamn sey kucucuk yere nasil girecek bence çok korkutucu
burda ifşa olanlar zaten gider.O sizin görüşünüz istediginizi dusunebilirsiniz biseylri ispat etmek zorunda degilim madem buralarda erkek oldugunu dusunuyosun rahatsız oluyosan ne işin var burda isine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?