ilk ilişki cinsellik

Mübarek kandil günü bunu mu merak ettin yuh sana.arka ön tövbe yaa derde bak yok artık.

acaba ne anlatıyor?
Nasil korunmasi gerektigini , cinsel hastaliklari , gebelikten korunma yollari , hicbir sekilde bir kadinin hayir dedigi sey icin israr etmemesi gerektigini , hayiri duydugu anda durmasi gerektigini vs vs bunlar benim bildiklerim , mutlaka bilmediklerimde var , birde ilk opusmeyi anlatmisti detayli sekilde ona cok gulmustuk sonra biz esimle kendi aramizda

Cinsel egitim ailede baslar , okulda devam eder , esim ogluna anlatiyor , bizim oglanin saglikli bir bilgisi var bu sayede
Bu ülkede, bu gelişmemişlik seviyesinde çok zor.
Bizimkilerin daha bir yy daha atlaması lazım.
Malum kadını hâlâ cinsel bir obje gibi gören, sadece kendisinin zevk alabildiğini zanneden güruh azımsanamayacak kadar çok.
Çocuklar yanlış bilgilendirilmesin.

Kesin arkadaşın yaşamıştır bu olayları, korkuyorsan yapma bence. Hiç bişeyde olmamıştır. Ayrıca arkadan yapıp yada başka yolla her neyse, kızlığa zarar vermeden. Evlenince baaaak kocacım ben bakireyim senden önce olmadı falan mı diyeceksin? Hadi dedin için nasıl rahat edecek? Neyse olur öyle şeyler çok şaapmıyım

Zarar gormus olabılır sonucta yakın yakına organlar

18 inizi bari bekleyin de nerde kac delk var hangisi nereye baglaniyor onu bari ogrenin ondan sonra yasayin cinselligi.. sonra boyle anüsten vajinaya cikan bir yol var sanarsiniz iste

İlk olarak bence de dalga geçilecek bir konu değil. Dalga geçen arkadaşlar ego mu tatmin ediyor anlamadım dediğim gibi sıkıldım bu formun şu üyelerinden de neyse

Bu kadar bilgisiz iseniz ya da arkadaşınız mı her kimse cinsellik yaşamayın bence. Yani istemediğiniz, korktuğunuz bilmediğiniz şeyleri neden yaşıyorsunuz ki sonra kendinizi komik durumlara düşürüyorsunuz. Anal ilişki vajinaya bir zarar vermez belki ama denenmesi gerekmeyen bir olay yani bir söz var yazmayayım şimdi buraya.
Birşey yaşayacaksanız ruhen ve bedenen rahat olun gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…