• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişki cinsellik

penisini yazmak ıstedım hayır arkadan olunca vajınaya bısey olur demedım surtunme yoluyla olabılır mı yada arkadan dahi yaşansa başka ilişkilerde anlaşılcak bır durum yaşanır mı

Madem bir sonraki ilişkide anlaşılmasından bu kadar endişelisiniz o zaman yaşamayın.Bu da yeni moda,yapayım ama belli olmasın.Biraz kendinize güvenin,bir şey yaşadıysanız arkasında durun,iki gün sonra ''nasıl gizlerim'' moduna girmeyin hemen.Ha bu kadar önemliyse sizin için yaşamayın o zaman öyle bir anı.

Madem bir sonraki ilişkide anlaşılmasından bu kadar endişelisiniz o zaman yaşamayın.Bu da yeni moda,yapayım ama belli olmasın.Biraz kendinize güvenin,bir şey yaşadıysanız arkasında durun,iki gün sonra ''nasıl gizlerim'' moduna girmeyin hemen.Ha bu kadar önemliyse sizin için yaşamayın o zaman öyle bir anı.
iyi güzel diyorsunda ben sadece soru sordum anlaşılır yada anlaşılmaz bu kadar basıt cevap yazmak

ben sürtünme yoluyla bıle zarar gorulur dıyye bır yazı okumuştum veya parmak sokulması vs.?
Yaziyi arkadasiniz da okuduysa iyi o zaman. Sonraki iliskilerde belli olup olmamasi yeni partnerin zeka seviyesiyle alakali. Adam gerizekaliysa anlamaz,zekiyse anlar. Mesele edip etmemesi de medeniyet duzeyiyle alakalidir,medeni insan sorun etmez. Ona gore birini bulun,pardon ona gore bulsun arkadasiniz

:işsiz:

Böyle bir şeyi insan nasıl arkadaşına anlatır o ayrı bence bunu yaşayan sensin .

Ben de bi keresinde benden 3846 km uzakta yaşayan bir adama yumurtalarımı püskürterek eşeysiz üreme yoluyla aynı adamın kayınçosunun çocuğunu doğurmuştum :KK53: ey cinsellik sen nelere kadirsin :)

Demeyim demeyimmm :KK53:

Baskıyı gören onlarda birazda bilgi sahibi olsalar keşke.
Eh iste , babalariyla konusmaya cekinirler hersey ayip cunku , babalari da alip karsisina anlatmaz , sonra gelir kadinlarin forumunda fantezilerini paylasirlar
Yazik bu cocuklara da , etraflarindaki kizlara da

Back