• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişki cinsellik

Eh iste , babalariyla konusmaya cekinirler hersey ayip cunku , babalari da alip karsisina anlatmaz , sonra gelir kadinlarin forumunda fantezilerini paylasirlar
Yazik bu cocuklara da , etraflarindaki kizlara da

Şimdi kaç tane baba karşısına alırda konuşur ki bu konuları,en fazla dikkat et der herhalde.
İnternet dşye birşey var en kötü oradan bulup öğrenseler keşke.

Yaa siz bilmediginiz anlamadıgınız seylere neden kalkısıyorsunuz..??

Görmüştür, geçmiş olsun. Çok fena görmüştür, öyle ki diktirmeye çalışmak bile çare olmaz, dikiş tutmaz. Üstelik hamilelik riskiniz de var, sürtünme yoluyla yaşanan hamileliklerde de genellikle üçüz gebelik görülüyor ve kürtaj da yasak. Eğer pozisyonunuz farklı olsaydı kürtaj olabilirdiniz ama maalesef yeni bir kanunla sadece sürtünme ve anal ilişki ile kalınan hamileliklerde kürtaj yasağı var.

Çocuklarınıza şimdiden isim düşünün derim ben.
Hatta birinin adı Sürtüncan olabilir, geçen seneden bu yana popülerliği hızla artan bir isim.
Ilahi Yokuspokus Yokuspokus :))))

arkadaslar sevgiliyle kıyafetler varken sürtünme yolu ile bir şeyler yaşandığında vajinamıza zarar gelır mi? ve bir arkadasım sevgilisiyle bir takım seyler yaşamış çocuk penisinii arkadasıma arkadan bir defa sokmuş :/ ama bır kez olmus arkadasım canı yanınca ıstememıs bır zarar görmuş müdür önden yaşanmamış bu olay arkadan olmuş?
Yani bir zar yüzünden kendinizi düşürdüğünüz hale bakın önden olmadı arkadan oldu zarar görmüş müdür ??? Gerçekten üzülüyorum böyle hem cinslerime. Arkadaşınız kendisine zarar vermiş kendisi ne kadar iyiyim dese de ruhu hasarlı olucak . Fiziksel zarardan bahsediyorsanız anal bölgesi zarar görmüş bir daha yapmasın iyilesir.
Sizin nezlinde tüm genç hanımlara hitap edeyim . Bakın kimsenin cinsel hayatına karışmak kimsenin haddine değil ama ilerde gerçekten düzgün bir hayatınız olsun isticeksiniz hatta belki mükemmel bir eşiniz olucak ama bu yaşlarda yaptığınız hataları asla unutmicaksınız kendinizi esinize karşı hep vicdanen ezik hissedeceksiniz . Kendi iç huzurunuzu bozuyorsunuz. Yaşadıklarınızdan dolayı şuanda da iç huzurunuz yok ki burada birşeyler için bilgi almaya çalışıyorsunuz . Şuan o deli gibi aşık olduğunuz adam bir süre sonra sizden soğuyacak sonra ama ben seninle şunları şunları yaşadım bana bunu yapamazsın diyemiceksiniz . Sonra o adam başkasıyla olacak evlenirken de bir kadının hayatındaki ilki olmak isticek . Madem burda fikir sormussunuz eğer size zarar gelsin istemiyorsanız ayrılın kendinizi toparlayın ve kimseyler bu kadar yakinlasmayin. Erkek arkadaşınız olmasın demiyorum olsun ama sinirlariniz da olsun .

Sperm penis hepsi birbirine karışmış.sperm sokmak nedir ayol? Kafası karışık ve hormonlarının götürdüğü yere giden bir ergenle karşı karşıyayız bence.

arkadaslar sevgiliyle kıyafetler varken sürtünme yolu ile bir şeyler yaşandığında vajinamıza zarar gelır mi? ve bir arkadasım sevgilisiyle bir takım seyler yaşamış çocuk penisinii arkadasıma arkadan bir defa sokmuş :/ ama bır kez olmus arkadasım canı yanınca ıstememıs bır zarar görmuş müdür önden yaşanmamış bu olay arkadan olmuş?
Zar gitti bacım geçmiş olsun

Yani bir zar yüzünden kendinizi düşürdüğünüz hale bakın önden olmadı arkadan oldu zarar görmüş müdür ??? Gerçekten üzülüyorum böyle hem cinslerime. Arkadaşınız kendisine zarar vermiş kendisi ne kadar iyiyim dese de ruhu hasarlı olucak . Fiziksel zarardan bahsediyorsanız anal bölgesi zarar görmüş bir daha yapmasın iyilesir.
Sizin nezlinde tüm genç hanımlara hitap edeyim . Bakın kimsenin cinsel hayatına karışmak kimsenin haddine değil ama ilerde gerçekten düzgün bir hayatınız olsun isticeksiniz hatta belki mükemmel bir eşiniz olucak ama bu yaşlarda yaptığınız hataları asla unutmicaksınız kendinizi esinize karşı hep vicdanen ezik hissedeceksiniz . Kendi iç huzurunuzu bozuyorsunuz. Yaşadıklarınızdan dolayı şuanda da iç huzurunuz yok ki burada birşeyler için bilgi almaya çalışıyorsunuz . Şuan o deli gibi aşık olduğunuz adam bir süre sonra sizden soğuyacak sonra ama ben seninle şunları şunları yaşadım bana bunu yapamazsın diyemiceksiniz . Sonra o adam başkasıyla olacak evlenirken de bir kadının hayatındaki ilki olmak isticek . Madem burda fikir sormussunuz eğer size zarar gelsin istemiyorsanız ayrılın kendinizi toparlayın ve kimseyler bu kadar yakinlasmayin. Erkek arkadaşınız olmasın demiyorum olsun ama sinirlariniz da olsun .

Hay Allah ne kadar da ezigim yav, sevişince tepeden basmışlar gibi ezildim :D

Niye ezik hissedilsin ki ? Cinsellik insanoğlundan önce de vardı,doğanın kendisi bu şekilde ilerledi,buna bu kadar anlam yükleyen kaç toplum kaldı acaba...

Bir bitmediniz . Görmüştür. Kaçırır altına büyük abdestini. Bu kadar bilgisizse ve zarar göreceğini düşünüyorsa neden yapmış?. Değer görmek içinse psikoloğu gitsin sevgiliye değil. Çok ciddi söylüyorum yargılamak için değil. Bazı durumlarda Hassa olan bakirelik zarı olabiliyor. Zarar göredebiliyor yırtılabilir yani. Sorduğun buysa. Ancak anal ilişki kadına belirli bir zaman sonra yada hemen anüs kaslarının zedelenmesine neden oluyor. Bunu yapan aptal erkekde mikrop kapıyor. Evet her iki tarafta zararda. Kız hala bakire ne anlamı var ise . ?? Birde sürtünme yoluyla bir çok hastalık kalabiliyorsun. Bunun en başında rahim ağzı kanserine neden olan mikrop geliyor. Ve bu bacağın bacağa degmesinden de bulaşabiliyor. Bence bir daha düşün derim.

Niye ezik hissedilsin ki ? Cinsellik insanoğlundan önce de vardı,doğanın kendisi bu şekilde ilerledi,buna bu kadar anlam yükleyen kaç toplum kaldı acaba...
Ben kimsenin cinsel hayatına karışmıyorum herkes yaşamakta özgür kendisi burada fikir istemiş fikrimi söyledim .herkes birşeyler yaşar ama rahatsız olmuş belli ki rahatsız olacaksa yapmasın .Zara anlam yükleyen ben değilim burda saçma yorumlar yapıp dalga geçen bir sürü insan var muhalefet olacaklar onlara muhalefet olsunlar ben konu sahibinin sorusuna da gayet açık cevap verdim .okuyup içinden bir kelimeyi alıp istediğiniz gibi yorumlayıp muhalefet oluyorsunuz

:işsiz:

Böyle bir şeyi insan nasıl arkadaşına anlatır o ayrı bence bunu yaşayan sensin .
Varlar inan ki varlar. Bende var bir tane. Anlatmadan demekten anlamıyor. O anlatıyor, gözüm onda aklım bambaşka yerlerde, "Hı, hadi ya, yuh," diyor geçiyorum. Kendi özellerini sereserpe anlattıkları yetmiyormuş gibi senin mahremini de deşmeye çalışıyorlar.

Eh iste , babalariyla konusmaya cekinirler hersey ayip cunku , babalari da alip karsisina anlatmaz , sonra gelir kadinlarin forumunda fantezilerini paylasirlar
Yazik bu cocuklara da , etraflarindaki kizlara da
Babası nasıl anlatsın ki; sakın kaydırayım deme evladım, lgs değil bu, mu diyecek? (Konu liseli içeriği olduğundan)

Cinsel eğitimsizlikten ben de şikayetçiyim.

Back