- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi bilinmeyensahis14
-
penisini demek istedimSpermini nasil sokmus? O ne demek
penisini yazmak ıstedım hayır arkadan olunca vajınaya bısey olur demedım surtunme yoluyla olabılır mı yada arkadan dahi yaşansa başka ilişkilerde anlaşılcak bır durum yaşanır mı
iyi güzel diyorsunda ben sadece soru sordum anlaşılır yada anlaşılmaz bu kadar basıt cevap yazmakMadem bir sonraki ilişkide anlaşılmasından bu kadar endişelisiniz o zaman yaşamayın.Bu da yeni moda,yapayım ama belli olmasın.Biraz kendinize güvenin,bir şey yaşadıysanız arkasında durun,iki gün sonra ''nasıl gizlerim'' moduna girmeyin hemen.Ha bu kadar önemliyse sizin için yaşamayın o zaman öyle bir anı.
ben sürtünme yoluyla bıle zarar gorulur dıyye bır yazı okumuştum veya parmak sokulması vs.?Arkadasiniz kendisi derdine dussun,sizlik bir durum yok.
Bu arada surtunmek tehlikelidir,alev alir insan allah muhafaza
Haha arkadan derken? Arkadan mi? Arkadan one dogru muKınıyorum seni nasıl bilemedin otur 0
Ergen erkek bu kelesim , yazik , cocuklari fazla baskiliyorlarOkullarda tatil değilki anacım,ergenlik sorunsalı ..
Ee parmak sokmanin teknik olarak penisten farki yokben sürtünme yoluyla bıle zarar gorulur dıyye bır yazı okumuştum veya parmak sokulması vs.?
Yaziyi arkadasiniz da okuduysa iyi o zaman. Sonraki iliskilerde belli olup olmamasi yeni partnerin zeka seviyesiyle alakali. Adam gerizekaliysa anlamaz,zekiyse anlar. Mesele edip etmemesi de medeniyet duzeyiyle alakalidir,medeni insan sorun etmez. Ona gore birini bulun,pardon ona gore bulsun arkadasinizben sürtünme yoluyla bıle zarar gorulur dıyye bır yazı okumuştum veya parmak sokulması vs.?
Haha arkadan derken? Arkadan mi? Arkadan one dogru mu
Ergen erkek bu kelesim , yazik , cocuklari fazla baskiliyorlar
Eh iste , babalariyla konusmaya cekinirler hersey ayip cunku , babalari da alip karsisina anlatmaz , sonra gelir kadinlarin forumunda fantezilerini paylasirlarDemeyim demeyimmm
Baskıyı gören onlarda birazda bilgi sahibi olsalar keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?