• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

aynen öyle kızlar kesinlikle düzen önemli nişanlıyken çalışıyodum arkadaşında dediği gibi sabah 8 de kahvaltı tam 1 de öğle yemeği 12 oldumuda yatardım az yememe rağmen 45 ten 50 ye çıkmıştım ah nerde o günler çokta güzeldim (kendimim diye demiyorum:1:)

ne zamanki evlendim 2 de 3 te yatıp öğlen 12 de kalkmalar başladı kahvaltı yok öğlen olmuş zaten 1 de falan yemek yiyodum akşam eşim gelene kadarda bişey yemiyordum yalnız olunca iştahım olmuyodu bide hep stres aileden dolayı tabi az çektirmediler bana:47: ..... neyse..40 a falan düştüm ben sonra hamilelikti doğumdu derken yine başa döndüm vee 45 oldum boyum 160 çok zayıf görünüyorum ya bende saatimi ayarladım 9 da uyanıp en geç 1 de yatmalıyım bide arkadaşlar bnm eşim çok geç bityo işi
1,5- 2 de geliyo eve ama artık beklememeye karar verdim:37: kilo almalıyım ben yaa kiloooooo bigün bende burya 50 oldum diye yzacam :49::49::49::49::49:

hmm.. Evet durum kotu bence de bekleme esini bişeyler atıstır. bizde kiloooo almalıyız yavrum kilooooooooooooooo :D :D tek istegim ya ... hepimiz alınca buraya yazıcazz :)) peki su zamana kadar kilo almak için neler denedin?

Benim boyuma göre tam tamına 50-55 kg arası olmam gerekiyormuş .. ve suan 43 kiloyum ama geçen ay tartıldıgımda yani bu ay allah bilir kaçımdır.. :D:51:

benimde 50 kilo olmam gerekiyorr :D ama kilo wererek :(((((((( senin yerinde olsam 2 günde alırdım walla

benimde 50 kilo olmam gerekiyorr :D ama kilo wererek :(((((((( senin yerinde olsam 2 günde alırdım walla

Yok işte kilo almak o kadar basit değil kilolu bayanlar kilo varmekte zorlanır zayıf bayanlar ise almakta .. unutma tatlım 2 gunde alıcanak bişey değil ben kaç senedir 1-2 kilo oynuyorum arada bir yani o kadar gerisini de sen dusun :D

Ben kocamaann bi kutu aldım.Yakında markettekiler sorucak sizin bebek nasıl bu kadar çok bisküvi yiyor diye :D

ahahaahahhah :)))))))))))) koca bebekkkk :D bskuvi canavarı var bebek yokk dee :D sanki çok bayılıyoruz yemeye :( allahım nedir benim çektiğimmmm :D:1:

ahahaahahhah :)))))))))))) koca bebekkkk :D bskuvi canavarı var bebek yokk dee :D sanki çok bayılıyoruz yemeye :( allahım nedir benim çektiğimmmm :D:1:

ben seviyorum yaa canım istiyor bebe bisküvisi yemek :D
ama burda hep sıcak sütle yapın demişler farketmez heralde dimi süt süttür yani :1:

ben seviyorum yaa canım istiyor bebe bisküvisi yemek :D
ama burda hep sıcak sütle yapın demişler farketmez heralde dimi süt süttür yani :1:

Farketmezz yavrum :) ben sevmiyorum minik bi kardesim olsaydı boyle yiyen zorla kaçırırdım heraldee :D :D ama artk gorur görmez midem alt üst oluyor :D ama zorunda olduğum için yiorm ondan sevmiyorm sanırsaaam :1::1:

Şu özelden mesaj atarken 10 dk beklemekkk niyeeeeeeeeeee isyanımmm varrrrr arkadaşşş :D :1::1:

Farketmezz yavrum :) ben sevmiyorum minik bi kardesim olsaydı boyle yiyen zorla kaçırırdım heraldee :D :D ama artk gorur görmez midem alt üst oluyor :D ama zorunda olduğum için yiorm ondan sevmiyorm sanırsaaam :1::1:

Bebe bisküvisinden mideniz bulanıyorsa size bi önerim war kızlar :) Sütü unu sekeri kaynatın muhallebi gibi oluyor kasenize koyun üzerinede kakaolu petibörlerden kırın karıstırın yiyin yada bebe bisküvisi kırıp karıstırın yiyin daha güzel oluyor tatlı bide muzlu bebe bisküvisi daha güzel sadesine göre:) İsterseniz tarcın yada kakao falan da katabilirsiniz lezzeti size kalmıs:)

Bebe bisküvisinden mideniz bulanıyorsa size bi önerim war kızlar :) Sütü unu sekeri kaynatın muhallebi gibi oluyor kasenize koyun üzerinede kakaolu petibörlerden kırın karıstırın yiyin yada bebe bisküvisi kırıp karıstırın yiyin daha güzel oluyor tatlı bide muzlu bebe bisküvisi daha güzel sadesine göre:) İsterseniz tarcın yada kakao falan da katabilirsiniz lezzeti size kalmıs:)

heeeeeee :) onu annem ayda bi yapıyor mozaik gibi bişe bu daha basiti ama :)) arada bi değişiklik yapmak lazım benceee :23::56:

Son düzenleme:
Back