- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
aynen öyle kızlar kesinlikle düzen önemli nişanlıyken çalışıyodum arkadaşında dediği gibi sabah 8 de kahvaltı tam 1 de öğle yemeği 12 oldumuda yatardım az yememe rağmen 45 ten 50 ye çıkmıştım ah nerde o günler çokta güzeldim (kendimim diye demiyorum)
ne zamanki evlendim 2 de 3 te yatıp öğlen 12 de kalkmalar başladı kahvaltı yok öğlen olmuş zaten 1 de falan yemek yiyodum akşam eşim gelene kadarda bişey yemiyordum yalnız olunca iştahım olmuyodu bide hep stres aileden dolayı tabi az çektirmediler bana..... neyse..40 a falan düştüm ben sonra hamilelikti doğumdu derken yine başa döndüm vee 45 oldum boyum 160 çok zayıf görünüyorum ya bende saatimi ayarladım 9 da uyanıp en geç 1 de yatmalıyım bide arkadaşlar bnm eşim çok geç bityo işi
1,5- 2 de geliyo eve ama artık beklememeye karar verdimkilo almalıyım ben yaa kiloooooo bigün bende burya 50 oldum diye yzacam
benimde 50 kilo olmam gerekiyorrama kilo wererek ((((((( senin yerinde olsam 2 günde alırdım walla
Benim boyuma göre tam tamına 50-55 kg arası olmam gerekiyormuş .. ve suan 43 kiloyum ama geçen ay tartıldıgımda yani bu ay allah bilir kaçımdır..
çok merak ediyorum inş. almışsındır tatlım :))
bidee aynıysamm kesin depresyona girecem heraldeeee .(
moral bozmak yooookkk
ne zaman tartılıyosun pekiii :))
Haftaya :)) Artık bakıcaz :))))))
Aldın aldın ben öyle hissediyorum
ben de 65 olmak istiyorum ama çok kolay kilo alıyorum ya
Kutunda mavi hissediyorsun yani seni haftaya açalım o zamancici bebe bitti simdi yenisini almaya gtcem koca kutu bitti ya
Ben kocamaann bi kutu aldım.Yakında markettekiler sorucak sizin bebek nasıl bu kadar çok bisküvi yiyor diye
ahahaahahhah :)))))))))))) koca bebekkkkbskuvi canavarı var bebek yokk dee sanki çok bayılıyoruz yemeye allahım nedir benim çektiğimmmm
ben seviyorum yaa canım istiyor bebe bisküvisi yemek
ama burda hep sıcak sütle yapın demişler farketmez heralde dimi süt süttür yani
Farketmezz yavrum :) ben sevmiyorum minik bi kardesim olsaydı boyle yiyen zorla kaçırırdım heraldeeama artk gorur görmez midem alt üst oluyor ama zorunda olduğum için yiorm ondan sevmiyorm sanırsaaam
Bebe bisküvisinden mideniz bulanıyorsa size bi önerim war kızlar :) Sütü unu sekeri kaynatın muhallebi gibi oluyor kasenize koyun üzerinede kakaolu petibörlerden kırın karıstırın yiyin yada bebe bisküvisi kırıp karıstırın yiyin daha güzel oluyor tatlı bide muzlu bebe bisküvisi daha güzel sadesine göre:) İsterseniz tarcın yada kakao falan da katabilirsiniz lezzeti size kalmıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?