merhaba kızlar,
bundan 6 ay öncesine kadar ben de 45-47 arasında geziyordum kendimi bildim bileli de hiç 47 kiloyu aşmamıştım. ama ne zaman ki okul bitti ben işe başladım kilolar da beraberinde geldi ve şu an tam 54 kiloyum!
ben kilo alabilmemin sırrını düzenli hayata geçmemde görüyorum. üniversitedeyken çok düzensiz bir hayatım vardı, gecenin bir vaktine kadar oturur bazen geç bazen çok erken kalkar çoğunlukla da kahvaltı etmezdim. ancak işe başlayınca ister istemez haftanın 5 günü sabah aynı saatte kalkmaya, o saatte kalkabilmek için de akşam makul bir saatte yatmaya başladım. düzenli uyku bence çok önemli zaten bu yolda...
uykumun dışında yemek yemem de bir düzene girdi tabi. her gün iş yerinde arkadaşlarla kahvaltı ediyoruz, eh en azından bi simit yeniyor. sonra öğle yemeğine de her gün aynı saatte çıkılıyor. akşam da eve belli bir saatte gelip yemek yiyorum tabi. bir de biz ofiste abur cubur çok atıştırıyoruz, en ufak bir olayı bile yaş pastayla kutluyoruz
bunlar da çok etki ediyor tabi, ben okuldayken çoğunlukla günde 1,5 öğünle geçinirdim ve "ara öğün" mefhumunu hiç bilmezdim!
sizlere tavsiyem hayatınızı düzene sokun. çünkü düzene sokmak her işin başlangıcı ve atılacak en önemli adım. hiçbir yeme alışkanlığı değiştirmeyerek sadece her şeyi aynı saatlerde yapmaya başladığınızda bile kilo alabildiğinizi göreceksiniz.
eh kk kadınları için de bu çok zor olmasa gerek