• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

Hayatımda ilk defa bu kadar süt içiyorum normalde hiç içmezdim.Faydası olur inşallah :)) tabi kilo bir yana ileri yaşlarda osteoporozdan korunmak için de şimdi içmek çok önemli

evet o konuda çok haklısın sütün yararı var zararı yok :)

balda pekmezde sevmem :17: ama tahin pekmez yiyorum yoğurdu şekerle yiyemem ama her yemekte yiyorum ayran içiyorum. şimdilik yetsin bana napiyim :10:

Tatlım onu yiyemem bunu yiyemem diyorsun böyle seçici olursan nasıl kilo almayı düşünüyorsun ?

onları yesemde kusuyorum midemi bulandırmaktansa hiç yemem. kusa kusa da kilo alıcağımı sanmıyorum zaten. tek sevmediğim şeylerde bunlar napiyim.. çok seçici değilim.

onları yesemde kusuyorum midemi bulandırmaktansa hiç yemem. kusa kusa da kilo alıcağımı sanmıyorum zaten. tek sevmediğim şeylerde bunlar napiyim.. çok seçici değilim.

İçine farklı şeyler katmanda fayda var . İlk beynini buna alıştırman gerekiyor. psikolojık açıdan olumlu düşünmen gerekiyor . Çünkü kilo alan çoğu insan bunlarla almış .

Kızlarr biraz önce tartıldım veee 47,8 çıktım!! inanamıyorum 15 gün önce 45-46 gidip geliyordum. Bu bebe bisküvisi ve iştah açıcı şurup mucize gibi birşey :D
4 yıldır kilo alamayan ben 47,8 oldum 15 gün sonra da 50 olurum inşalah :52::52:
Nasıl mutluyum anlatamam :66::66:

Kızlarr biraz önce tartıldım veee 47,8 çıktım!! inanamıyorum 15 gün önce 45-46 gidip geliyordum. Bu bebe bisküvisi ve iştah açıcı şurup mucize gibi birşey :D
4 yıldır kilo alamayan ben 47,8 oldum 15 gün sonra da 50 olurum inşalah :52::52:
Nasıl mutluyum anlatamam :66::66:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmm süpersin :52::16: tebrikleeeer basarının devamını dilerimm insallah daha fazlasınıda görürüsün :))))))))))))

merhaba kızlar,

bundan 6 ay öncesine kadar ben de 45-47 arasında geziyordum kendimi bildim bileli de hiç 47 kiloyu aşmamıştım. ama ne zaman ki okul bitti ben işe başladım kilolar da beraberinde geldi ve şu an tam 54 kiloyum!

ben kilo alabilmemin sırrını düzenli hayata geçmemde görüyorum. üniversitedeyken çok düzensiz bir hayatım vardı, gecenin bir vaktine kadar oturur bazen geç bazen çok erken kalkar çoğunlukla da kahvaltı etmezdim. ancak işe başlayınca ister istemez haftanın 5 günü sabah aynı saatte kalkmaya, o saatte kalkabilmek için de akşam makul bir saatte yatmaya başladım. düzenli uyku bence çok önemli zaten bu yolda...

uykumun dışında yemek yemem de bir düzene girdi tabi. her gün iş yerinde arkadaşlarla kahvaltı ediyoruz, eh en azından bi simit yeniyor. sonra öğle yemeğine de her gün aynı saatte çıkılıyor. akşam da eve belli bir saatte gelip yemek yiyorum tabi. bir de biz ofiste abur cubur çok atıştırıyoruz, en ufak bir olayı bile yaş pastayla kutluyoruz :1: bunlar da çok etki ediyor tabi, ben okuldayken çoğunlukla günde 1,5 öğünle geçinirdim ve "ara öğün" mefhumunu hiç bilmezdim!

sizlere tavsiyem hayatınızı düzene sokun. çünkü düzene sokmak her işin başlangıcı ve atılacak en önemli adım. hiçbir yeme alışkanlığı değiştirmeyerek sadece her şeyi aynı saatlerde yapmaya başladığınızda bile kilo alabildiğinizi göreceksiniz.

eh kk kadınları için de bu çok zor olmasa gerek :1:
aynen öyle kızlar kesinlikle düzen önemli nişanlıyken çalışıyodum arkadaşında dediği gibi sabah 8 de kahvaltı tam 1 de öğle yemeği 12 oldumuda yatardım az yememe rağmen 45 ten 50 ye çıkmıştım ah nerde o günler çokta güzeldim (kendimim diye demiyorum:1:)

ne zamanki evlendim 2 de 3 te yatıp öğlen 12 de kalkmalar başladı kahvaltı yok öğlen olmuş zaten 1 de falan yemek yiyodum akşam eşim gelene kadarda bişey yemiyordum yalnız olunca iştahım olmuyodu bide hep stres aileden dolayı tabi az çektirmediler bana:47: ..... neyse..40 a falan düştüm ben sonra hamilelikti doğumdu derken yine başa döndüm vee 45 oldum boyum 160 çok zayıf görünüyorum ya bende saatimi ayarladım 9 da uyanıp en geç 1 de yatmalıyım bide arkadaşlar bnm eşim çok geç bityo işi
1,5- 2 de geliyo eve ama artık beklememeye karar verdim:37: kilo almalıyım ben yaa kiloooooo bigün bende burya 50 oldum diye yzacam :49::49::49::49::49:

Back