- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
nolsun yaa aynı işte.burda bi topik buldum doa ürünlerini anlatıyorlar heveslendim aldım ben de çok beğendim :)
senden ne var ne yok
aman hareketli olması daha iyi benimki çok durağanhiç ya aynı demiiim bu hafta hareketliydiama şuan aynıya döndü yaani :) o doa urunu falan ne anlamadım
aman hareketli olması daha iyi benimki çok durağan
doa kozmetik canım.şampuanları,yağları,kremleri,sabunları falan var ürünler harika
ben de yaa sabahtan beri boş boş oturuyorummmm anladım şekerim :) sıkıntkıdan patlıyorum ya evde
ben de yaa sabahtan beri boş boş oturuyorum
azerinin topiği vardı artık kimse takılmıyor mu orda görmüyorum bayadır?paaatlıyoorum ya evde uyuyor herkes .
yok bebeğim onlar var da biz denk gelmiyoruz :) yoksa günün her saati netteler :)azerinin topiği vardı artık kimse takılmıyor mu orda görmüyorum bayadır?
hem de evliler nasıl vakitleri oluyor şaşırıyorum vallayok bebeğim onlar var da biz denk gelmiyoruz :) yoksa günün her saati netteler :)
hem de evliler nasıl vakitleri oluyor şaşırıyorum valla
bide kocaları nasıl rahat bırakıyor hep pc başındabende ya :) aynısını söylemiştim bende onlaraben olsaydım anam aglardı camasır utu bulasık cocuk koca falan derken hepten sıyırırdım kafayı
bide kocaları nasıl rahat bırakıyor hep pc başında
amaann ben evli olsam kocamın yanından ayrılmamkiiii
hhaahaha olabilir belkimheebende oyle dusunuyorum asla bırakmam ikizmiyiz kız yoksa biz o kadar ortak yönümüz var
hhaahaha olabilir belkim
yok benzemiyoruz senin gözler renkli falanbak doğum günlerimizde aynı ben anamın karnında daha fazla beklemişim o kadarbenziyormuyuz bariii
yok benzemiyoruz senin gözler renkli falanbu arada baya güzelmişin sen yaa bugün yeni gördüm resimlerini
benim kahverengi tatlım. kahve saç kahve göz beyaz ten öyle bişeyim işteeyok bebeğim baya ne yaa :) tesekkür ederimde abarttınsenin gözler ne renk
benim kahverengi tatlım. kahve saç kahve göz beyaz ten öyle bişeyim iştee
pc de hiç foto yok bebeğim yaa silinip duruyor sorunlufotoğraf yüklesene :) ben çok severim oyle :) kendimi çiyan görüyorum ben
pc de hiç foto yok bebeğim yaa silinip duruyor sorunlu
ne çiyanı kızım yaa maşallah çok güzelsin hakkaten :)
yookkk artıkkkkbilmemben ben olsam yüzüme bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?