İlk hedefim 50 kilo olmak

hiç zor deme önce alıcam diye kendini inandır hakkaten çok etkiliyor psikoloji de çok önemli. herkes ayy ne kadar zayıfsın derdi ağlayasım gelirdi ama şu anda çok mutluyum sen de alırsın inşallah :))

hiç zor deme önce alıcam diye kendini inandır hakkaten çok etkiliyor psikoloji de çok önemli. herkes ayy ne kadar zayıfsın derdi ağlayasım gelirdi ama şu anda çok mutluyum sen de alırsın inşallah :))

Meselaa benn :)) saldım çayıraa mevlam kayıraaa artık hiç takmıyorum kilom aynı ama azalmıyor buna da şükür

canım sende de mide bağırsak problemi olabilir mi? Activia'nın hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum yoğurt sonuçta bence bir dene hatta benim gibi çemen katabilirsin ama kokusunu göze al. ben kendimi bildim bileli kabızdım, kabızlık şişkinlik, kilo yapar ya genelde insanlarda ve çözüm için de böyle bağırsak çalıştırıcı şeyler verirler, ben de zaten çok zayıfım bir de onları kullanırsam ne olacak halim diye hiç kullanmaya yanaşmadım bu zamana kadar. En son bi aktar, böyle düşünme bu sorununu çözmeden kilo alamazsın dedi. Activia yemeye başladıktan sonra sorunum düzeldi. 1 kilo almamı da ona bağlıyorum. Gerçi birinde aç diğerinde tokken tartıldım ama yine de kendimi daha iyi hissediyorum.
Bugün de bebe bisküvisine başlıycam. Benim de hedef 50:)

benim bağırsak problemim hiç yok da mide sorunum olabilir. Mesela gastritte öyle sesler geliyormuş mideden.

bebe bisküvisinden midem bulandı artık başka bişey yapıyım 2 kilocuk daha alıyım :))

evet ya biraz da nesquik yiyim :) senin nasıl gidiyor aldın mı daha?

walla benim süper gidiyor her sey istahım falan masallah cok yerinde :) 3 ay olmasına az kaldı diyetisyene baslayalı.. Diyetisyene basladıgımda 37.7 düm gecen hafta tartıldıgımda 42 geldim :)

başka öneri veren de yokki bebe bisküvisi gibi.iştah şurubuna devam ediyormusun?

başka öneri veren de yokki bebe bisküvisi gibi.iştah şurubuna devam ediyormusun?

canım kuruyemiş ye ama kavrulmamış olsun taze kavrulmamış fındık ye mesela yemeklerde ekmek yemeye zorla kendini malesef mideyi büyütmek kendini zorlamakla oluyo ben çok kustum yiyemedim tiksindim ama çok sükür yüzde 70 aştım bu sorunu ve kilo alıyorum bana göre kocaman bir kalçam ve göbeğim var artık birazda yanaklar ve göğüsüm dolgunlaşsa yetecek bana:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…