• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Hamilelik Belirtileriniz Nelerdi ve Ne Zaman Basladi

Ben eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canin
Ben eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canim
Ne zaman başladı peki belirtiler

Valla hamilelik için olur mu bilmiyorum ama benimde adetime tam bir hafta var ufak ufak bacaklarımda kasilmalar ,damar çekilmeleri ,adet görüyormuş gibi his oluyor 🤦🏼‍♀️
Benim direk sökülme belirtisi var sanki hemen adet olucam.
Yani dediğim gibi b n adet oldum sandım hatta leke gelmeye başladı 4 gün leke geldi ,bu ay da.olmadi diye üzülmüştüm ama sonra baktım leke normal kanamaya dönmüyor test yaptım
Adet sandığına göre sökülme hissi de adet öncesi olmuş di mi.

Merhaba bende 1 buçuk yıl sonra mucizeme kavuştum. Bende zaten pko vardı adetlerim hep düzensiz ve gecikmeliydi adetim 3 gün geçince test yaptım bişey çıkmadı sonra hafif kasık ağrılarim oldu heralde hasta olaccagim dedim sonra bacak cekilmelerim oldu birde çalışip yorulup geldigim halde uyku bölünmelerim vardi adetim 10 gün geçince terlememden anladim ve tekrar test yaptım bu sefer pozitifti 🥰

Back