Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk Hamilelik Belirtileriniz Nelerdi ve Ne Zaman Basladi
- Konu Sahibi Semaskk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelikbelirtileri hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Ben de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyorBen eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canim
Adet görecegimiz zaman da belimiz ağrıyor birde hamileyken bence normaldir panik yapmayın ama içiniz rahat edecekse doktora gidin bakalım bizide bilgilendirinBen de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyor
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Pazartesi ilk kontrolüm var canım gidicem bilgi veririmAdet görecegimiz zaman da belimiz ağrıyor birde hamileyken bence normaldir panik yapmayın ama içiniz rahat edecekse doktora gidin bakalım bizide bilgilendirin
Ben doğurdum bile 5 yıl önceydiBen de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyor
Kızım oldu ye eksiyi çıkar ayseyi doğru çıktı bende
Benim de belim çok ağırdı yastık koyardım arkasına hep otururken yatarken ki bu da kız çocuğunda olurmuş
Hahaha ALLAH bağışlasınBen doğurdum bile 5 yıl önceydi
Benim de belim çok ağırdı yastık koyardım arkasına hep otururken yatarken ki bu da kız çocuğunda olurmuş
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Ya tarihe dikkat etmemişim canım sağlıcakla büyüsün inşallaah. Benim de bugün kontrolüm var 5+1 oluyor inşallaah keseyi görürüm çok stresliyimBen doğurdum bile 5 yıl önceydi
Amin hepimizinki sağlıkla büyüsün insallahYa tarihe dikkat etmemişim canım sağlıcakla büyüsün inşallaah. Benim de bugün kontrolüm var 5+1 oluyor inşallaah keseyi görürüm çok stresliyim
Görmesen de üzülme 8 9da görenler de var
Ben kalp atışını 8de duymustjm mesela
Amin hepimizinkiniHahaha ALLAH bağışlasın
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Kesemizi dün gördük çok şükür canım. İnşallah 9 gün sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorAmin hepimizinki sağlıkla büyüsün insallah
Görmesen de üzülme 8 9da görenler de var
Ben kalp atışını 8de duymustjm mesela
Hadi hayırlı olsun onu da duyarsınız insallah sagliklaKesemizi dün gördük çok şükür canım. İnşallah 9 gün sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktor
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
İnşallaah canım teşekkür ederizHadi hayırlı olsun onu da duyarsınız insallah saglikla
- 8 Aralık 2021
- 17
- 5
- 1
- 29
Merhaba ben yeniyim öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eşimde morfoloji sperm sorunu var macun fln kullanıyor. Benimde normalde 26 günde adetim gelir hatta gününden bir önce lekem gelir bugün adet gunumdu olmadım ilk defa gecikti , 5 gün önce göğüs ağrısı ve ateş ile hastaneye gitmiştim negatif çıkmıştı acaba pozitife döner mi bilgisi olan var mı?İlk Hamilelik Belirtileriniz Ne Zaman Basladi ve Nelerdi
Gec döllenme olabilir belki yeni olduğu için hemen kanda çıkmamıştır, insALLAH hamilesinizdir, daha tecrübeli kişiler de yazarlar zatenMerhaba ben yeniyim öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eşimde morfoloji sperm sorunu var macun fln kullanıyor. Benimde normalde 26 günde adetim gelir hatta gününden bir önce lekem gelir bugün adet gunumdu olmadım ilk defa gecikti , 5 gün önce göğüs ağrısı ve ateş ile hastaneye gitmiştim negatif çıkmıştı acaba pozitife döner mi bilgisi olan var mı?
- 8 Aralık 2021
- 17
- 5
- 1
- 29
Teşekkür ederim ilginiz için, belim ve karnım ağrıyor gelicek gibi inşallah gelmezGec döllenme olabilir belki yeni olduğu için hemen kanda çıkmamıştır, insALLAH hamilesinizdir, daha tecrübeli kişiler de yazarlar zaten
InsALLAH yaaTeşekkür ederim ilginiz için, belim ve karnım ağrıyor gelicek gibi inşallah gelmez
- 31 Temmuz 2023
- 16
- 5
- 1
- 25
Bnimde pko var 2 yıllık evliyim c life macun ve inofolik kullanıyorum bu ay 5 gün geçikti test yapmaya korkuyorum o kadar negatif sonuç gördüm ki cesaret kalmadı yapmaya siz bişey kullandınız mı ilaç veya takviye önerebileceginiz bişey var mı yada kilonuz ne kadar benimki 68 kilo engel olabilir miMerhaba bende 1 buçuk yıl sonra mucizeme kavuştum. Bende zaten pko vardı adetlerim hep düzensiz ve gecikmeliydi adetim 3 gün geçince test yaptım bişey çıkmadı sonra hafif kasık ağrılarim oldu heralde hasta olaccagim dedim sonra bacak cekilmelerim oldu birde çalışip yorulup geldigim halde uyku bölünmelerim vardi adetim 10 gün geçince terlememden anladim ve tekrar test yaptım bu sefer pozitifti