Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk Hamilelik Belirtileriniz Nelerdi ve Ne Zaman Basladi
- Konu Sahibi Semaskk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelikbelirtileri hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
İnşâAllâh canım kafam allak bullak oldu testler öyle çıkınca bakalım bekliyorum nolacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa insALLAH vardır hakkınızda hayırlısı olsun RABBİM hepimize nasip etsin
Amin amin amin çokça aminİnşâAllâh canım kafam allak bullak oldu testler öyle çıkınca bakalım bekliyorum nolacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Ne zaman başladı pekiiGöğüslerimde dokunamayacak kadar ağrı hassasiyet
- 8 Haziran 2018
- 538
- 568
- 103
Yaaa çok ilginçBende adetime bir hafta kala sadece acı yemek istiyordum resmen tatlı bir şey yiyince midem bulanıyordu
Pembe kahve şeklinde oluyor sanırımYaaaa öyle miii ayyy nasıl ayırt ettiniz yerleşme kanamasını acaba
HimmmPembe kahve şeklinde oluyor sanırım
İlk hamileliğimde muhtemel döllenmeden 1 hafta sonrası yerleşme kanaması ve acayip yanma yaşayıp acillik oldum,adet tarihine yakın göğüslerde damarlanma ve göbek deliğinden aşağı uzanan köyü bir çizgi oluşmaya başladı.2.hamilelikte bunları yaşamadım sadece adete yakın kasık ağrısı başladı yürürken aşırı batma oluyordu ve adet zamanı lekelenme başladı ,adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim.onda da.Yılllar geçti güzel tatlı heyecanlar şimdide aman olmasın diye bakıyor insan
Çünkü çok az açık pembe idi sonrasında aşırı yanma oldu,acile doktora gittim bu durumda dayanacak gibi değildi ama dediğim gibi 2.de olmadı ne yanma ne de o kadar kısa sürede pembe lekeYaaaa öyle miii ayyy nasıl ayırt ettiniz yerleşme kanamasını acaba
Ben ilkinde dayanamayıp erken testlerden yaptım ama çizgi çıkmadı çünkü erken döllenme veya geç döllenme diye bir durum var ,adete yakın zamanda kahve leke geliyorsa burdabir belirti olur ama en güzeli adet zamanını bekleyip test yapmak ,ilkinde bende çok aceleci davrandım,ikincide adetimin1 hafta sonrasında test yaptımCanım merhaba yerleşme kanaman nasıldı ve kaç gün sürdü kimisi kırmızı olmaz diyor yerleşme kanamasından sonra tekrar kanama yaşadın mı diğer adet tarihinde bende bu ay değişik senin ilk hamileliğinde olan belirtiler yaşıyorum reglim az oldu bordo gibi rengi koyuydu ve kahverengi lekelenme şeklinde oldu çoğu ikinci gün aşırı bi kasık ağrısı bacakta sızlama ve ayağımın altı yandı gece buz koyup öyle uyudum kanama bitince test yaptım 3 kere negatifti bebe time gebelik testi varya ondan yaptım bir hafta sonra tekrar son 2 tane test kalmıştı elimde onları yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı beklememiştide testler bir gün sonra akşam days comfort test yaptım hiç bişey çıkmadı bende kan vermeye de gitmedim öyle olunca kasık ağrısı oluyor göğüslerimde de bi ağrı var ama dokununca olmuyor arada sızlıyor bide ucları afedersin sertleşiyor durduk yere sürekli gün içinde biraz uzun oldu reglime 1 hafta var varsa test yapınca çıkar demi artık predictor test var elimde onla kesin çıkar galiba biraz uzuno oldu kurusuma bakma
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
İlk haftalardan başlamış anlamamışız testte de çıkmadı baya sonra çıktıNe zaman başladı pekii
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Teşekkür ederim canım cevabın için o zaman bu ayki adet tarihimi bekleyim hatta geçmesini o zaman direk kan tahlili vereyimBen ilkinde dayanamayıp erken testlerden yaptım ama çizgi çıkmadı çünkü erken döllenme veya geç döllenme diye bir durum var ,adete yakın zamanda kahve leke geliyorsa burdabir belirti olur ama en güzeli adet zamanını bekleyip test yapmak ,ilkinde bende çok aceleci davrandım,ikincide adetimin1 hafta sonrasında test yaptım
Oda olabilir insan devamlı düşününce günler zor geciyor elbet ama en iyisi adet gününü beklemekTeşekkür ederim canım cevabın için o zaman bu ayki adet tarihimi bekleyim hatta geçmesini o zaman direk kan tahlili vereyim
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Aynen kuzum inşallah 2 buçuk yıl sonra bi mucize olmuştur bu ay çok sağol tekrardanOda olabilir insan devamlı düşününce günler zor geciyor elbet ama en iyisi adet gününü beklemek
Ayy hayırlısı olsun,sağlıkla alın kucağınızaİlk haftalardan başlamış anlamamışız testte de çıkmadı baya sonra çıktı
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım. İsteyen herkesin olur inşallahAyy hayırlısı olsun,sağlıkla alın kucağınıza
Amiiin insALLAHTeşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım. İsteyen herkesin olur inşallah
Ben de tam su an öyleyim sag tarafim sanciyor 4. haftadayimKadın doğum doktorlari diyor ki adete yakın kasık ağrısı hamilelikte beklenen bir durumdur ve genelde tek taraflı olur mesela ben sağda batma sancı hissediyordum
Çok geçmiş olsun ,sağlıkla alın kucağınızaBen de tam su an öyleyim sag tarafim sanciyor 4. haftadayim