Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk Hamilelik Belirtileriniz Nelerdi ve Ne Zaman Basladi
- Konu Sahibi Semaskk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelikbelirtileri hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2021
- 58
- 18
- 8
- 29
Çok su içmeye başlamıştım tek farklı olarak belirtim buydu gece kalkıp kalkıp su içiyordum 6. haftada başladıİlk Hamilelik Belirtileriniz Ne Zaman Basladi ve Nelerdi
Hiiimm bunu ilk defa duydum ,ALLAH bagislasinÇok su içmeye başlamıştım tek farklı olarak belirtim buydu gece kalkıp kalkıp su içiyordum 6. haftada başladı
Himmm 10. Hafta normal sanırım o belirti için ,hayırlı olsun10.haftada başladı mide bulantısı ile
- 24 Şubat 2021
- 58
- 18
- 8
- 29
Amin Çok sağolunHiiimm bunu ilk defa duydum ,ALLAH bagislasin
Sizde Sağolun Bizede nasip olur insALLAHAmin Çok sağolun
- 24 Şubat 2021
- 58
- 18
- 8
- 29
İnşallah en kısa zamanda nasip olsunSizde Sağolun Bizede nasip olur insALLAH
Aminİnşallah en kısa zamanda nasip olsun
Kesinlikle öyle, sağlıkla kucağınıza alın insALLAHHerkeste farklı belirtiler seyrediyor bende de ilk koku hassasiyeti tiksinme ve göğüsler sonrasında da adet gecikmesiyle bütünleşiyor zaten
Herkeste farklı belirtiler seyrediyor bende de ilk koku hassasiyeti tiksinme ve göğüsler sonrasında da adet gecikmesiyle bütünleşiyor zaten
Amin inşAllah canım benim, Rabbim isteyen herkese nasip etsinKesinlikle öyle, sağlıkla kucağınıza alın insALLAH
Amiiin bende dahil isteyen herkese nasip etsin RABBİM en kısa zamanda
Amin inşAllah canım benim, Rabbim isteyen herkese nasip ets
İlk hamileliğimde muhtemel döllenmeden 1 hafta sonrası yerleşme kanaması ve acayip yanma yaşayıp acillik oldum,adet tarihine yakın göğüslerde damarlanma ve göbek deliğinden aşağı uzanan köyü bir çizgi oluşmaya başladı.2.hamilelikte bunları yaşamadım sadece adete yakın kasık ağrısı başladı yürürken aşırı batma oluyordu ve adet zamanı lekelenme başladı ,adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim.onda da.Yılllar geçti güzel tatlı heyecanlar şimdide aman olmasın diye bakıyor insan
Amin inşAllah canım benim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Canım merhaba yerleşme kanaman nasıldı ve kaç gün sürdü kimisi kırmızı olmaz diyor yerleşme kanamasından sonra tekrar kanama yaşadın mı diğer adet tarihinde bende bu ay değişik senin ilk hamileliğinde olan belirtiler yaşıyorum reglim az oldu bordo gibi rengi koyuydu ve kahverengi lekelenme şeklinde oldu çoğu ikinci gün aşırı bi kasık ağrısı bacakta sızlama ve ayağımın altı yandı gece buz koyup öyle uyudum kanama bitince test yaptım 3 kere negatifti bebe time gebelik testi varya ondan yaptım bir hafta sonra tekrar son 2 tane test kalmıştı elimde onları yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı beklememiştide testler bir gün sonra akşam days comfort test yaptım hiç bişey çıkmadı bende kan vermeye de gitmedim öyle olunca kasık ağrısı oluyor göğüslerimde de bi ağrı var ama dokununca olmuyor arada sızlıyor bide ucları afedersin sertleşiyor durduk yere sürekli gün içinde biraz uzun oldu reglime 1 hafta var varsa test yapınca çıkar demi artık predictor test var elimde onla kesin çıkar galiba biraz uzuno oldu kurusuma bakmaİlk hamileliğimde muhtemel döllenmeden 1 hafta sonrası yerleşme kanaması ve acayip yanma yaşayıp acillik oldum,adet tarihine yakın göğüslerde damarlanma ve göbek deliğinden aşağı uzanan köyü bir çizgi oluşmaya başladı.2.hamilelikte bunları yaşamadım sadece adete yakın kasık ağrısı başladı yürürken aşırı batma oluyordu ve adet zamanı lekelenme başladı ,adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim.onda da.Yılllar geçti güzel tatlı heyecanlar şimdide aman olmasın diye bakıyor insan
Hissetmissiniz demekkisağlıkla alın kucağınıza insALLAHHamile olduğumu daha birinci haftada anlamaya başladım karnimda gerilme şeklinde aslında anladım şuan 6 hafta ve iki haftadır göğüs hafifçe dolgun şekilde sadece bu kadar aslinda regl gecikmesi ilk belirti olur sanırım
Yaaaa öyle miii ayyy nasıl ayırt ettiniz yerleşme kanamasını acabaİlk hamileliğimde muhtemel döllenmeden 1 hafta sonrası yerleşme kanaması ve acayip yanma yaşayıp acillik oldum,adet tarihine yakın göğüslerde damarlanma ve göbek deliğinden aşağı uzanan köyü bir çizgi oluşmaya başladı.2.hamilelikte bunları yaşamadım sadece adete yakın kasık ağrısı başladı yürürken aşırı batma oluyordu ve adet zamanı lekelenme başladı ,adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim.onda da.Yılllar geçti güzel tatlı heyecanlar şimdide aman olmasın diye bakıyor insan
Yaaa insALLAH vardır hakkınızda hayırlısı olsun RABBİM hepimize nasip etsinCanım merhaba yerleşme kanaman nasıldı ve kaç gün sürdü kimisi kırmızı olmaz diyor yerleşme kanamasından sonra tekrar kanama yaşadın mı diğer adet tarihinde bende bu ay değişik senin ilk hamileliğinde olan belirtiler yaşıyorum reglim az oldu bordo gibi rengi koyuydu ve kahverengi lekelenme şeklinde oldu çoğu ikinci gün aşırı bi kasık ağrısı bacakta sızlama ve ayağımın altı yandı gece buz koyup öyle uyudum kanama bitince test yaptım 3 kere negatifti bebe time gebelik testi varya ondan yaptım bir hafta sonra tekrar son 2 tane test kalmıştı elimde onları yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi çıktı beklememiştide testler bir gün sonra akşam days comfort test yaptım hiç bişey çıkmadı bende kan vermeye de gitmedim öyle olunca kasık ağrısı oluyor göğüslerimde de bi ağrı var ama dokununca olmuyor arada sızlıyor bide ucları afedersin sertleşiyor durduk yere sürekli gün içinde biraz uzun oldu reglime 1 hafta var varsa test yapınca çıkar demi artık predictor test var elimde onla kesin çıkar galiba biraz uzuno oldu kurusuma bakma