ilk günlerim.....

kafi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
59
0
Herkese merhaba,

1 ay önce normal yollardan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik. 1-2 merkez gezdikten sonra yaklaşık 24 saat içinde balıklama bir şekilde tedavilere başladık (dürüst olmam gerekirse hiç düşünmeden). Bugün ilk iğnemi olacağım. Belki çocuk sahibi olma konusunu 7 yıllık evliliğimizde neredeyse hiç gündeme getirmediğimizden nedense hiç birşey hissetmiyorum. Tutacak mı tutmayacak mı şeklinde hiçbir kaygım yok. Sadece evlendiğim gün yada üniversite sınavına girdiğim gün hissettiğim heyecanı nedense 3 gündür üzerimden atamıyorum. Çarpıntı ve miğdede uçan kelebekler........Sizlerde de bu tür duygular ve hisler olmuşmuydu yoksa ben hala hazır mı hissetmiyorum yoksa en doğrusunu mu yapıyorum??
Gittiğim 2. merkeze nedense çok güvendim. Microenjeksiyon yöntemini deniyecekler. Inanın bu konuda çok cahilim henüz. Ilerki günlerde hepinize soracağım sorular herhalde artacak. Ama şu an bu kıpır kıpır halime bir anlam vermeye çalışıyorum.
Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim....
Umarım hepimiz en kısa zamanda isteklerimize, hayallerimize kavuşuruz....
Hepinize sevgiler.....

canim burada herseyi bizlerle ogrenirsin burda bircok arkadas var bu tedavileri olan sorularina yanit bulabilirsin canim!!!!bende 2 kere asilama denedim fakat olmadi hersey kismet isi canim inancli olmak lazim!!
sevgiler...

bence hissettiklerin gayet normal sonu belli olmayan bir yola giriyorsun bu yolun sana neler getireceğini bilmiyorsun ama içinde bir yerlerde birisi anne olmak için sabırsızlıkla bekliyor allah yardımcın olsun canım

hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. bahsettiğim gibi bu konuda çok cahil olduğumdan ilerki günlerde sorularım artacak herhalde. ilk iğnemi oldum. benim gibi iğneden korkan bir insan....görmeniz lazımdı bembeyaz kesilmişim. uzun prosedür diye bir prosedüre başlandı bende. neden uzun prosedür deniyor? kısasından farkı ne? dozajı mı daha az yoksa ilaçlar da mı farklı? doktoruma çok güveniyorum, işinin çok ehli bir adam. ama ağzından laf almak pek kolay olmuyor:)....bugün ilaçlarımın ilk günü uzun prosedürün süreci tam olarak ne kadar? eşimle şimdilik tek yumurta attırmaya ve geri kalanları dondurtmaya karar verdik. sizce boşa mı kürek çekiyoruz bu yolla?
tekrar sabrınız ve ilginize teşekkürler ve iyi geceler (bol bebekli rüyalar:))))

icini annelik duygusu simdiden sarmis bile heyecanini ben buna yordum insallah bebisine kavusursun

X