- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.258
- Konu Sahibi Aysegullerden
Ortada bulusalim jxjxjdjjdAyyy pazarlığa döndü olay alfhkskal bana gelişi bu değil akhdjsksk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortada bulusalim jxjxjdjjdAyyy pazarlığa döndü olay alfhkskal bana gelişi bu değil akhdjsksk
"Ben zar dikimi yaptirdim da kanar dimi?"aman onda da acaba dikilmiş midir der
ahahahahahahahahaBen aynayla baktım tam dikilmemiş gibi
"Ablam operasyon oncesi ucretin bir kismini alıyoruz zaten, kanayinca geri kalanini getirirsiniz, kimleri kimleri diktik biz"dikişin sağlam mı kesin kanar dimi bak kanamasa para vermem
AkhdjskalOrtada bulusalim jxjxjdjjd
ya ahahahaha off gözümden yaş geldi"Ablam operasyon oncesi ucretin bir kismini alıyoruz zaten, kanayinca geri kalanini getirirsiniz, kimleri kimleri diktik biz"
Gece gece günaha girmemişimdir inşallah Rabbim, amin Allah hepimizi güldürsün inşallahya ahahahaha off gözümden yaş geldi
yok bence girmemişsindir çok moralim bozuktu iyi geldi, Amin canımGece gece günaha girmemişimdir inşallah Rabbim, amin Allah hepimizi güldürsün inşallah
Doktorunuz online eğitimle tıp okumuştu herhalde.Bi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Siz anlayabiliyor musunuzİlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Diyelim ki kan gelmedi, karşı taraf bekareti nasıl anlıyor
Gününüzü iyi ettiysem ne mutlu banayok bence girmemişsindir çok moralim bozuktu iyi geldi, Amin canım
Zar yapısı ve ilişki ile ilgili. Eğer zar yapısı tamamen kapatacak türden değilse kanamayabilir. Bu bilimsel bir durum.İlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Yanlış söylemiş. Öyle bir durum yok. Bende ilk ilişkide kan gelmedi. Pek çok kadında gelmeyebiliyor. Bazen ilerleyen ilişkilerde gelebiliyor.Bi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Benim kizlik zarım çok kalın ve gerideydi. Bazı kadinlarin normal doğumsa doğum anında bile patlayabiliyormus.İlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Size inanmayacak biriyle evlenmeye mi karar verdinizYa bakiremolduğuna inanmazsa
Hayır tabiki ama erkek bu bu konuda ne düşünüyo bilmiyorumSize inanmayacak biriyle evlenmeye mi karar verdiniz
konunun erkek olmasıyla ilgisi ne?Hayır tabiki ama erkek bu bu konuda ne düşünüyo bilmiyorum