- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Yok troll değilimGercekten trolse kalbim kırılacak artik, ben neden hep yardimci olacagim diye düşüyorum bu tuzaklara =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok troll değilimGercekten trolse kalbim kırılacak artik, ben neden hep yardimci olacagim diye düşüyorum bu tuzaklara =(
kısmetUmarım bekaretimi hiç cinsel birliktelikmyasamadan kaybetmemişimdir
ablam güzel ablam canım ablam, iyi misin hoş musunUmarım bekaretimi hiç cinsel birliktelikmyasamadan kaybetmemişimdir
İhtimali var mı?kısmet
Kan gelmişse bilemedimHayir hayir loyalty hanim eski konusunu anlatmis bana da onceki mesajlarda, yakinlasma yasamis, bozuk para buyuklugunda kan gelmis falan filan, onu kastediyordum.
Neden ne olduablam güzel ablam canım ablam, iyi misin hoş musun
Kan geldiyse bi daha gelmeyebilir. Ama ben doktor değilim. Bilirkisi değilim. Bilemedimİhtimali var mı?
Eski konumu okuyunKan gelmişse bilemedim
Ama birsey soyleyecegim, sürekli erkek milletine b.k atiyoruz da, canim benim bunu karsi tarafin takmasina kadar siz kafaniza fazlasiyla takiyorsunuz zaten, o zaman konuyu şöyle düzeltelim mi? "Ben bekaretimi kaybetmis olabilir miyim, bu benim icin cok önemli çünkü?" gibi gibi... buradaki herkes size kiymetinizin bir zarla ilgili olmadigini söylüyor siz hala inatla ihtimali var midir diyorsunuz, Allah işinizi rast getirsin ne diyelim.İhtimali var mı?
Hanımefendi size herkes yardımcı olmaya çalıştı hala ihtimal var mı yazıyorsunuz şaka mısınız ya, nerden bilelim biz bekaret kontrol noktası mıyız. 3 seçenek sundum insan gibi yardımcı olmaya çalıştım ihtimal yok dememizi bekliyorsunuz kafa rahat olsun diye ama malesef muayene olmadan emin olamayacak ve gergin bir düğün geçireceksiniz bu kafayla.Eski konumu okuyun
Tamam hadi kaybettiniz diyelim, planınız ne?Bilmiyorum belki de bekaretimi kaybettim ama bu kan hemen gelmemişti.
Dikis nakis?Tamam hadi kaybettiniz diyelim, planınız ne?
Kuvvetle muhtemel =(Dikis nakis?
Senin aklında ne var ?Ne dikişi ya ne dikişi
aman onda da acaba dikilmiş midir derDikis nakis?
Ayyy pazarlığa döndü olay alfhkskal bana gelişi bu değil akhdjskskSenin aklında ne var ?
Çünkü yetistirilme, aile baskisi.tabular vs vsKuvvetle muhtemel =(
Amaaan vallahi bana ne insanlarin kukusundan, pipisinden, sene olmus 2023 biz hala bekaret diyoruz. Bir insan neden kendine bunu yapar ki?
dikişin sağlam mı kesin kanar dimi bak kanamasa para vermemAyyy pazarlığa döndü olay alfhkskal bana gelişi bu değil akhdjsksk