- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi Aysegullerden
He şimdi cok sağlklısın sanki psikolojk olarakYa doktora gidip göstermek bilerek psikolojik olarak beni yıpratcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He şimdi cok sağlklısın sanki psikolojk olarakYa doktora gidip göstermek bilerek psikolojik olarak beni yıpratcak
Ne istin ki nolaYa doktora gidip göstermek bilerek psikolojik olarak beni yıpratcak
Yaa allahta seni güldürsünHe şimdi cok sağlklısın sanki psikolojk olarak
Kız burhan gerçekten nişanlanmış mi trol mu okuyamadım işlerim vardı çok merak ettmHe şimdi cok sağlklısın sanki psikolojk olarak
Sana ugrasma dedimÖzeldeyse anlamıyor söylediklerimi allahım sana geliyorum
Yaşını 25 dedi mesela kurtarın beniSana ugrasma dedim
Engelle kizİMİDATTTTTTTT HELP Mİİİİİ
Aynen öyle olucak galibaEngelle kiz
Karşı tarafın bakir olduğunu sen nasıl anlıyorsan öyleİlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Diyelim ki kan gelmedi, karşı taraf bekareti nasıl anlıyor
Kendi düşen aglamaz kmse beni götürmedi topikten. Sen bide özelden bulastn hade kolay geleİMİDATTTTTTTT HELP Mİİİİİ
Yok tamam benden bu kadar a dostlarKendi düşen aglamaz kmse beni götürmedi topikten. Sen bide özelden bulastn hade kolay gele
Artık susuyorumKendi düşen aglamaz kmse beni götürmedi topikten. Sen bide özelden bulastn hade kolay gele
Özelden bekaret kontrolü mü yaptınız ?Yok tamam benden bu kadar a dostlar
Sacma saçma sorular soruyorsun. Karsimiz da salak var mı yok mu orası muammaYa sen iyi misin?
Dedikelrini gayet de anladım. Doktora git öğren bozulmuş ihtimali olabilir belkş de bozulmadı dedin salak mı var senin karsında rahatsızsan yazma iyimisin ya