- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Dalga mı geçiyosun acaba ben anlamadım allah aşkına ciddi cvp verinKız gercek bozulmuştur. Burdaki insanlar bilmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga mı geçiyosun acaba ben anlamadım allah aşkına ciddi cvp verinKız gercek bozulmuştur. Burdaki insanlar bilmiyor.
Valla tam isabetHayır herkes yardımcı olmaya çalıştı ama sen bizden ısrarla ve resmen ıslak imzalı bekaret belgesi istiyorsun
Savcılık izni olmadan olmuyomus onuda burdan öğrenmiştk bi üyeden o da kendini mıncklayıp bekaretini kaybetti sanıp doktora gitmiştiKızım doktora neden gitmeyi düşünmüyon acaba yaşın kaç dedim ya sana
Herkes doktora git diyoHayır herkes yardımcı olmaya çalıştı ama sen bizden ısrarla ve resmen ıslak imzalı bekaret belgesi istiyorsun
Ne dalga geçmesi ciddiyim benHerkes dalga geçiyor ne düşüneceğimi artık şaşırdım
Kızım çünkü doğru olan oHerkes doktora git diyo
Tabiki dalga geçiyorum. Doktor muyuz kızım biz. Farzet doktoruz burdan nasıl anlayalım senin bakire olup olmadığını. Hayır madem karşındakini seviyorsun dürüstçe anlat yaşadıklarını. Yok illa kandiricam diyorsan bedelini de öde bizeneDalga mı geçiyosun acaba ben anlamadım allah aşkına ciddi cvp verin
Allah seni beni güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün kızzSavcılık izni olmadan olmuyomus onuda burdan öğrenmiştk bi üyeden o da kendini mıncklayıp bekaretini kaybetti sanıp doktora gitmişti
Tamamm bende diyorum ki demekki bozulmuş olma iytimali var ki öyle diyosunuzKızım çünkü doğru olan o
Tebrik ederim Ayşegül evetHerkes doktora git diyo
Yav sen bana bi yaşını söle ben sana doğru olan cevabı vercem hadiTamamm bende diyorum ki demekki bozulmuş olma iytimali var ki öyle diyosunuz
Ya sabır kızlar yazmayin bosverin anlamıyor.Tamamm bende diyorum ki demekki bozulmuş olma iytimali var ki öyle diyosunuz
Dur ben yaşını öğrencem çatlarımYa sabır kızlar yazmayin bosverin anlamıyor.
Bilgilerinde 28 yazıyor ama hiç inandırıcı gelmedi banaDur ben yaşını öğrencem çatlarım
Ay valla anlamadım özür dilerim. Doktor anlar ancak diyosunuz. Demek ki bu olaydam ötürü doktor görmeli ki bozuldugjnu veya bozılmadıgınk anlarYa sabır kızlar yazmayin bosverin anlamıyor.
28 yazıyor profilinde ama ben troll olduğunu düşünüyorum şuanDur ben yaşını öğrencem çatlarım
İşte bende inanmadım için soruyorum yaBilgilerinde 28 yazıyor ama hiç inandırıcı gelmedi bana