- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Aysegullerden
Anladı galiba sonundaAy valla anlamadım özür dilerim. Doktor anlar ancak diyosunuz. Demek ki bu olaydam ötürü doktor görmeli ki bozuldugjnu veya bozılmadıgınk anlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladı galiba sonundaAy valla anlamadım özür dilerim. Doktor anlar ancak diyosunuz. Demek ki bu olaydam ötürü doktor görmeli ki bozuldugjnu veya bozılmadıgınk anlar
yok yanlış anlamışsın hocaya gideceksin okuyup üfleyecekAy valla anlamadım özür dilerim. Doktor anlar ancak diyosunuz. Demek ki bu olaydam ötürü doktor görmeli ki bozuldugjnu veya bozılmadıgınk anlar
Valla hayırBence bu olayı da yalan anlatıyor çocuk direkt girdi ama kanamadı
Şimdide doktor olmazyok yanlış anlamışsın hocaya gideceksin okuyup üfleyecek
Evet anladım cünkü bozulmus olma ihtimalid e var. Eğer anlamadıysam sen anlatAnladı galiba sonunda
Yav dur ben sana özelden anlatayımEvet anladım cünkü bozulmus olma ihtimalid e var. Eğer anlamadıysam sen anlat
Keşke önceden böyle bi olay yasamasaydım doktora gitmeme bile gerek kalmıcaktıKızım son olarak evet bozulup bozulmasını anlamam için uzman bir doktora görünmen lazım okeyyy
Kız bana artık net bişi diyinBakiresin diyoz inanmıyo değilsin diyolar inanmıyo nolcak halimiz
Kızım yazsana bana özeldenKız bana artık net bişi diyin
Kız boşuna yorma kendini bosverrrYok aydınlatamıylrum çünkü mesaj açılmıyo
Anam burda deli etti insanı yaKız boşuna yorma kendini bosverrr
Bosver belki akıl edip doktora gider doktor uğraşsın. Hoş doktoru da deli eder ya troll değilseAnam burda deli etti insanı ya
Direk psikoloğaBosver belki akıl edip doktora gider doktor uğraşsın. Hoş doktoru da deli eder ya troll değilse
Delirme kız ben ilişkiye 4 kez girişimde de kan geldi rahat ol okiAy delircem
Ya doktora gidip göstermek bilerek psikolojik olarak beni yıpratcakDelirme kız ben ilişkiye 4 kez girişimde de kan geldi rahat ol oki