- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.479
-
- Konu Sahibi Deli hatun 48480
Ben gerçekten yaşadığını düşünüyorum, heriflerde anlayış ne gezer o zamanlar ; bir arkadaşım o ilk gecenin sıkıntısını hep yaşadı, adamdan kaçmak için yalan söylüyordu regl oldum diye.He ya öyle söyleyen çok numaraci vardı, yani bı kaç şahıs anlatıyor du Bence yalan. Nenelerimiz felan olmuşsa bilemem eskiden çok küçük yaşta ve eşler de büyük olunca olabilir orasını bilemem.benim Ağda yaparken eğilip tutulan boynumun ağrısının çok çektim en çok ,
Ben hala yaşayanların da oldugunu dusunuyorum katıbım. Ve kadının ılk gecesı aklında hep tecavüzden hallice kalacagı ıcın sonra kadını sucluyorlar, koynuma neden gırmıyor dıyeBen gerçekten yaşadığını düşünüyorum, heriflerde anlayış ne gezer o zamanlar ; bir arkadaşım o ilk gecenin sıkıntısını hep yaşadı, adamdan kaçmak için yalan söylüyordu regl oldum diye.
Yani hala var, arkadaşımla aynı yaştayız ama yaşantımız çok farklı.Ben hala yaşayanların da oldugunu dusunuyorum katıbım. Ve kadının ılk gecesı aklında hep tecavüzden hallice kalacagı ıcın sonra kadını sucluyorlar, koynuma neden gırmıyor dıye
Suan sovmeyı o kadar ısterdım ama banlanmak ıstemıyorumİlk geceyi güç gösterisi sanan öküz çok maalesef, sanki önünde beton duvar var
ben de görümceminkini duymuştum 14 yaşındaymış evlendiğinde, anlattıkları çok fenarahmetli kv kendi de cahilmiş o zaman galeyana gelip evlendirmiş. Sonraki kızlarına yapmamış ama o yanmış işte
Şimdi de ş.. siz enişte gidip gidip boynuzluyor, alamıyorlar önünü, çünkü karısı gittiği kadınlar gibi zevkten inlemiyor ve bu aslında o ş... sizin hatası
Action da seviyor bence. Bir önceki konu başlığı :Arzular şelale ellam deli hatunda
Alfjdkfjdkfjf kız olmadigini öğrendi konu sahibi kayip?Action da seviyor bence. Bir önceki konu başlığı :
İlk gece de kizligin patladığını nasıl anlarim
8kere ilişkiye girmişsinizYeni evliyim eşimle ilk gece 2 kez yaptık bi 5 dk felan sürmüştür daha sonraları da 3 kez yaptık ama onlarda hiç leke felan gelmedi az yandı o bölgem eşimin penisinede çok az bi kan lekesi gibi bişey vardı kizligim bozuldumu bozulmadimi bilmiyorum ilişkiden sonra acı felan hicbiaey kalmadı acaba azıcık kanayan yer vajinamda yirtildi da kenarları o kan lekesimiydi bilemedim
5dk ile 3 ilişkiyi toplamışım ay keşke 2inci kez okusaydım sorry8kere ilişkiye girmişsiniz
Tabiki hala bozulmamıştır bi 8 daha lazım bence
Ben yüzüne de sövüyorum canım ama kaşarlanmış artık işlemiyorSuan sovmeyı o kadar ısterdım ama banlanmak ıstemıyorum
Konu sahibinin 3 konusu var üçünde de tek mesaj.Konuyu açıyor çekirdek çitliyor herhaldeAlfjdkfjdkfjf kız olmadigini öğrendi konu sahibi kayip?
Partiliyor kesin
Yok yok okurken hiltiyle zari bi yokluyorlardirKonu sahibinin 3 konusu var üçünde de tek mesaj.Konuyu açıyor çekirdek çitliyor herhalde
Pislik herif. Neden bu muameleye maruz kalıp da bosanmıyor pekıBen yüzüne de sövüyorum canım ama kaşarlanmış artık işlemiyor
Cok basıt aslında sular ıdaresın arayarak ahdslsjsjskshsjAction da seviyor bence. Bir önceki konu başlığı :
buna cok guldum... yaaBozulmuş iste öyle oluk oluk kan gelmeyecek zaten bir iki damla
Paaat diye bir ses geliyor olsa gerekAction da seviyor bence. Bir önceki konu başlığı :
O da ayrı psikopatlık, biz evimizi bile açtık gel çekme bu adamı diye gelmiyor. Fil yavrusunun ayağındaki zincirle olan durumu gibi iştePislik herif. Neden bu muameleye maruz kalıp da bosanmıyor pekı