- Konu Sahibi demeterdemeter
-
merhabalar
yeni evlendim. ilk gece canım çok ama çok acıdı ve hiç bir şey de olmadı olamadı, daha öncelerde küçük kaçamaklar yapıyorduk ama tabi bu kadar ileri gitmiyorduk öyleyken gayet iyiydi her şey ama şimdi iş ne zaman birleşmeye gelse titriyorum kasıyorum kendimi ve canım inanılmaz şekilde acıyo biraz girdikten sonra dayanılmaz bir hal alıyo ve itiyorum onu. ne yapmam lazım yardım edin...
(utanarak yazıyorum ama derdimi ancak bu şekilde anlatmam gerekiyordu. )
ne kadar acısa da devammı edeyim :)
kendimi rahat bıraksam her şey hallolacak evet eşimden utanma durumu da yok acıcak diye şartlandırmışım herhalde dediğiniz gibi.. ama şu da var ilk deneme de korkmadım acımaya başladığında normal tahmin ettiğimden çok ama çok olunca korku başladı ve o gün bu gün durum bu.
ben adet olurken de çok acı çekiyorum dışarı çıkması çok zor ve baskılı oluyo. acaba kızlık zarımın kalın olması ya da vajinmın esnek olmaması gibi bir durum söz konıusu olabilir mi
merhabalar
yeni evlendim. ilk gece canım çok ama çok acıdı ve hiç bir şey de olmadı olamadı, daha öncelerde küçük kaçamaklar yapıyorduk ama tabi bu kadar ileri gitmiyorduk öyleyken gayet iyiydi her şey ama şimdi iş ne zaman birleşmeye gelse titriyorum kasıyorum kendimi ve canım inanılmaz şekilde acıyo biraz girdikten sonra dayanılmaz bir hal alıyo ve itiyorum onu. ne yapmam lazım yardım edin...
(utanarak yazıyorum ama derdimi ancak bu şekilde anlatmam gerekiyordu. )
Öncelikle evliliğin hayırlı olsun. Canım acıması normal acıyacak, kasıyorsun çünkü. Kısa vadede birçok şry önerirdim ama dediğim gibi kısa vadeli olur. Uzun vadede adamı ittirmek istemiyorsan, pozisyon değiştirirsin. Anlarsın ya:82:
çok teşekkür ederim bu gece den sonra size neticeyi bildirirm:))
emla kremini de alıcam. recetesiz alınan basit bir şey di mi bu sadece o yeri uyuşturuyo? Doktor dan mı öğrendin bunu? ben ne doktora gittim ne de anlatan oldu eşimin yönlendirmesinden başka hiç bir şey bilmiyorum malesef
bu da güzel bi öneri bak
Ben de kasıldım kasıldım, sonra değiştirdik, cuk oturdu. Krem neyin kullanmadım, acıyı benimsemek lazım. Az ya da çok. Bir şekilde ağrıyor yani.
cuk oturdu he
haklısın acı tamamen yok olmuyo ama dayanılmayacak bi acı değil güzel bi acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?