ilk gece yardım edin

demeterdemeter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
4
0
36
İstanbul
merhabalar
yeni evlendim. ilk gece canım çok ama çok acıdı ve hiç bir şey de olmadı olamadı, daha öncelerde küçük kaçamaklar yapıyorduk ama tabi bu kadar ileri gitmiyorduk öyleyken gayet iyiydi her şey ama şimdi iş ne zaman birleşmeye gelse titriyorum kasıyorum kendimi ve canım inanılmaz şekilde acıyo biraz girdikten sonra dayanılmaz bir hal alıyo ve itiyorum onu. ne yapmam lazım yardım edin...
(utanarak yazıyorum ama derdimi ancak bu şekilde anlatmam gerekiyordu. )

bu alıskanlık halıne gelmesın hıc yapamazsın... bende senın gıbıydım... kendını kastıgın ıcın acıyo zaten... hep bole dusunursen bole gıdıo... allah yardımcın olsn..

ne kadar acısa da devammı edeyim :)

hayır tabıkıde... ole deıl... ne bılım kayganlastırıcı krem kullanabılırsın.. ya da emla adı verılen uyusturucu bı krem var dısına onu sur.. alısınca bırakırsın.. yeter kı bu korkuyu kafandan at yanı cnm..

psikolojik olarak önceden kendini aciyacagina sartlandirmis olabilirsin...
rahat ol, kasma kendini eminim o zaman zaten daha az aciyacaktir...

kendimi rahat bıraksam her şey hallolacak evet eşimden utanma durumu da yok acıcak diye şartlandırmışım herhalde dediğiniz gibi.. ama şu da var ilk deneme de korkmadım acımaya başladığında normal tahmin ettiğimden çok ama çok olunca korku başladı ve o gün bu gün durum bu.
ben adet olurken de çok acı çekiyorum dışarı çıkması çok zor ve baskılı oluyo. acaba kızlık zarımın kalın olması ya da vajinmın esnek olmaması gibi bir durum söz konıusu olabilir mi

bu konuda bı sey demem dogru olmaz bır uzmana danısabılırsın... ama kendını kasmazsan hıc bı sey olmuo... emla dedım ya onunla cok rahat olur bende ole yaptım cunku... ama ıcıne surme dısına sadece cunku degdını anlama kı korkmayasın...

canım once rahat ol kafandan acıyacagını at once esınle guzel bı aksam gecır ne bıleyım mesala bı fılm ızle esının sanan yardım etmesı senı anlaması sart on bırlıktelıgı uzun tutun senın ıstemenı beklesın kafanda acıyacagını at cunku kendını kasarsan acır dıger turlu dusunursen senın ıcın de guzel gecer anlamazsın bıle sırf bu yuzdn evlılıklerı cok sorun olan ınsanlar var bı dene bende yasamastım cunku umarım yardımcı olmusumdur

acı hissini aklından çıkarmaya calış ve o anda acıyacak mı acaba diye bile düşünme.. rahat bırak kendini ön sevişmeyi uzun tutun ki daha cok hazır olasın.. sonrasında cok kolay oldugunu göreceksin.. umarım başarırsın cnm

çok teşekkür ederim bu gece den sonra size neticeyi bildirirm:))
emla kremini de alıcam. recetesiz alınan basit bir şey di mi bu sadece o yeri uyuşturuyo? Doktor dan mı öğrendin bunu? ben ne doktora gittim ne de anlatan oldu eşimin yönlendirmesinden başka hiç bir şey bilmiyorum malesef

Öncelikle evliliğin hayırlı olsun. Canım acıması normal acıyacak, kasıyorsun çünkü. Kısa vadede birçok şry önerirdim ama dediğim gibi kısa vadeli olur. Uzun vadede adamı ittirmek istemiyorsan, pozisyon değiştirirsin. Anlarsın ya:82:

bu da güzel bi öneri bak

evet cnm recetesız alınan bı krem zararı yoktur... 28 lıra dıye hatırlıyorum.. evet doktordan ogrendım tabı...

seni çok iyi anlıyorum bende olmuştum çok sıkıntı çektim ve son çare bi yakınımın tavsiyesiyle kas gevşetici içtim hem hiç bir zararı yok hemde kolay oluyor... tavsiye ederim....

cuk oturdu terimine katılıyorum
bende anestol kremle cuk oturtmuştum ama mümkünse üstte sen ol(biraz açık oldu ama o sayede olmuştu)

kendını bırakmaya calıs canım ya.. aslında okdr abarttıkları kadr korkunc deıl. bende cok korkmustum. hanı canımdan can gıtcek sanmıstım. ama hep bu etrafdakı ınsanların yuzunden. gıcıklar. tır tır tıtredım hayatımda ole tıtredmedım :) ama serbest bırakmaya calıs bırde esınden yardım ıste. kremler falanda kullan . ıns hemencık olur bıter. bende hıc acı olmadı hayret ettım hatta dedım esıme ee hanı hıc acımadı demısttım kahkahalara bogulmustuk

Evlilik öncesi kaçamaklar yapan ama cinsel birleşme yaşamak istemeyen kadınlar ilk gecelerinde böyle zorluklar yaşayabiliyorlar, arkadaşlarımdan biliyorum.

O sınıra gelip gelip kendinizi tutmaya o kadar alışıyorsunuz ki, bilinçaltınıza yerleşiyor bu "ileri gidersem kendime zarar veririm" fikri. Sonra evlenince bile ister istemez kasılıyorsunuz, çünkü beyninize öyle kodlamış oluyorsunuz.

Bu arada, yanlış anlaşılmasın, ben evlilik öncesi cinselliğe karşı bir insan değilim, iki insan da ne yaptığının farkındaysa, yaptığının arkasında durabiliyorsa istediğini yapar. Hattâ yapıp yapıp sadece sonunda kendini geri çekmek bana anlamsız gelir, her neyse konumuz bu değil.

Bu tedirginliğiniz biraz yumuşak muamele ve biraz ekstra kayganlıkla aşılabilir seviyededir umarım. Giriş denemesinde ıkınır gibi yapmanızı öneririm, biraz daha yol katedersiniz diyeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…