• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece yardım edin

Evlilik öncesi kaçamaklar yapan ama cinsel birleşme yaşamak istemeyen kadınlar ilk gecelerinde böyle zorluklar yaşayabiliyorlar, arkadaşlarımdan biliyorum.

O sınıra gelip gelip kendinizi tutmaya o kadar alışıyorsunuz ki, bilinçaltınıza yerleşiyor bu "ileri gidersem kendime zarar veririm" fikri. Sonra evlenince bile ister istemez kasılıyorsunuz, çünkü beyninize öyle kodlamış oluyorsunuz.

Bu arada, yanlış anlaşılmasın, ben evlilik öncesi cinselliğe karşı bir insan değilim, iki insan da ne yaptığının farkındaysa, yaptığının arkasında durabiliyorsa istediğini yapar. Hattâ yapıp yapıp sadece sonunda kendini geri çekmek bana anlamsız gelir, her neyse konumuz bu değil.

Bu tedirginliğiniz biraz yumuşak muamele ve biraz ekstra kayganlıkla aşılabilir seviyededir umarım. Giriş denemesinde ıkınır gibi yapmanızı öneririm, biraz daha yol katedersiniz diyeyim....

aa ben unutmustum bak bunu yazmayı evet ıkınırsanızzz walla ıcerı gırıo sona kendınızı yavas yavas bırakın derın bı nefeslee hıc anlamıorsunuz :70:

es cok onemlı ya.. ben korkuyordum esım yok bırsey bu gece yapmayacagız dedı.:) salak gıbı bende ınandım gercektenmı deıdım evet dedı. gunler artık bızım dedı. bugun sadece bırlıkte yatalım dedı :) operız koklarız sonra hazır hıssedınce olur dedı bende senı cok sevıyorum dedım :)) ama yalanmıs:D:D ben ole yapmayacak dıe uctuk son gaz gıdıyoduk ama planlamıs esım:d o arada hemencık oldu .. o yonden cokk anlayıslıydı. hıc acı cekmedım

es cok onemlı ya.. ben korkuyordum esım yok bırsey bu gece yapmayacagız dedı.:) salak gıbı bende ınandım gercektenmı deıdım evet dedı. gunler artık bızım dedı. bugun sadece bırlıkte yatalım dedı :) operız koklarız sonra hazır hıssedınce olur dedı bende senı cok sevıyorum dedım :)) ama yalanmıs:D:D ben ole yapmayacak dıe uctuk son gaz gıdıyoduk ama planlamıs esım:d o arada hemencık oldu .. o yonden cokk anlayıslıydı. hıc acı cekmedım

:))) süpermiş.eşin çok anlayışlıymış.sen bence ona bu gece bi sürpriz yap ;) benimki valla hiç düşünmedi direk halletti yani.ama acımıo canım hiç korkma.abartılcak bişi diil.çok zevkli hattaa :)))

canım canının bu kadar yanması normal değil ya sen korktuğun için kasıyosundur kendini ya da
-ki büyük ihtimalle- eşin hatalı onun çare araması lazım benim ilk deneyimimde canım yanmamıştı sadece çok huylanmıştım sorun adamda :34:

Back