İlk gece olamayışı

Vajinanin yolu dumduz degil. Surtustu yattiginizi dusunun daha asagiya dogru egimli gibi anlatabildim mi bilmiyorum.
Biz evlendigimizde ikimiz de tecrubesizdik ve sizdeki gibi yapamadik. Sonra bunu ogrenince hallolmustu.

Yani o zaman yüz üstü köpek pozisyonunda durmak daha mı mantıklı 🙄

https://lh3.googleusercontent.com/p...H1kp5N6hdYd4oXtVAIVXftrceyzAqUGYHCEVcSi-djPck

Böyle yani. Burada kadın dik duruyor ayakta. Vajina yazan yere bakınca arkaya doğru eğimi var. Yatınca da gene aşağı doğru eğim vermesi gerekiyor erkeğin.

a8283lx.jpg

Kızlaaar başardım ben. Vajinismus olmadığımı zaten biliyordum. Burada söylenenleri yaptım. Duvar hissi gitti resmen. Dün denememiştik biraz acım var diye. Üstümden yük kalktı resmen 🙏🏼
Kesin simdiye halletmistir diye düşünürken mesaj atmışsın. Tebrikler 😄😄 ben de 4 gun sonra becerebilmistm😝

Yaa ben mi geçmiştim aklınızdan ❤️ Dün denesem dün de yapardım muhtemelen ama eşim bekleyelim acın tam geçsin dedi. Hırs yapmıştım resmen 😀
Ben de hırs yapmıştım ama elde olmayan bir sebeple 3 gün ara vermemiz gerekmişti. İyi ki öyle olmuş. Ortada kan varsa iyileşecek bir yara vardır ve o yaraya zaman vermek gerekir. Gelmiş geçmiş olsun gözünüz aydın

Ben de hırs yapmıştım ama elde olmayan bir sebeple 3 gün ara vermemiz gerekmişti. İyi ki öyle olmuş. Ortada kan varsa iyileşecek bir yara vardır ve o yaraya zaman vermek gerekir. Gelmiş geçmiş olsun gözünüz aydın
Çok çok az sızıntı şeklinde kanamam yine oldu ama ağrım sızım yoktu devam edebildim. Zevk falan alamadım tabi daha ama onun zamanı vardır heralde 😄

Kızlar merhaba
Ben yeni evlendim. Eşimle ilk kez denedik kan geldi ama içime tam olarak alamıyorum. Resmen bir duvar gibi kalıyor orda ve tam olarak içeri alamıyorum penisi. Kayganlaştırıcı vs sürerek denedik ama yine de başaramadım içime almayı. Neden olabilir acaba? Ne yapmal gerekir başına gelmiş olan var mı?
İlk başlarda bende öyleydim zamanla rahatlıyorsunuz ve zevk almalar da başlıyor daha çok yeni normal böyle olması.

Cimcim07 miydi nicki tam hatırlayamadım emin değilim ama vajinanın resmini atmıştı. Yarım saat baktım vajinayı tanıyabilmek için. Kendimi keşfetmeden olmasını beklemek saçmaydı zaten.
Evet evet. O resmi ben de ekleyecektim ama uygulama eklememe izin vermedi desteklemiyor sanirim yuklemeyi.
Birinin ekledigini gorunce sevindim hatta :)

Kızlar merhaba
Ben yeni evlendim. Eşimle ilk kez denedik kan geldi ama içime tam olarak alamıyorum. Resmen bir duvar gibi kalıyor orda ve tam olarak içeri alamıyorum penisi. Kayganlaştırıcı vs sürerek denedik ama yine de başaramadım içime almayı. Neden olabilir acaba? Ne yapmal gerekir başına gelmiş olan var mı?
Parmak egzersizi.

X