- 26 Şubat 2019
- 4.606
- 6.723
A a terbiyesize bak. Salakmış siz ağzınızı toplayın önce. Ben size hakaret içeren bir yaklaşımda bulunmadım niye bu kadar coştunuz onu da anlamadım. Siz önce yazımı bir daha okuyun isterseniz, aşağılık kompleksiniz var sanırım. Konu sahibi benim yazdığım yazıya katılmış, haklı olduğumu söylüyor siz hala neyi ispatlamanın pesındesiniz acaba? Kendisi, tecrübesizliğinden dolayı bazı şeyleri yanlış (olması gerektiğinden farklı) yaptığı için acı hissettiğinin farkında ve bunu da dile getirmiş. Siz ve sizin gibi ne dediğini bilmeyen ve etrafa aciyor acıyor diye korku salan kendini bilmez insanlar yüzünden bir yığın kadın vajinismus belasıyla uğrasıyor. Millete salak aptal diye hakaretlerde bulunmadan önce azcık araştırın öğrenin de görgünüz artsın. Kendinize gelin ağzınızı toplayın.Hanımefendi dalgamı geçiyorsunuz yoksa salakmısınız karşıda ki hanım aciyor ve sanki önümde bi duvar var gbi devam ettiremiyorum yazmış yani agri var evet herkeste olmayabilir zaten olmayan insanda buraya ağrım olmadı niye acaba diye yazacak hali yok burda sizi sinirlendiren konu ne onu çözemedim " pırdın ıgrı niye ılıcıkmış " eee oluyor işte sanki ben ağrıtıyorm salağa bak gerçekten bos yapıyorsunuz susim susim diyorum da yani insanlara o kadar saçma yerlerden o kadar saçma şekilde saldırıyorsunuz ki anlam veremiyorum sanki kadin acımadı demişte ben hayır acıcak acıcak demişim gbi konuşuyorsunuz